- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.041
Bende unibaby kullaniyorum canim ama oda 30 lira civarinda sleppynin hangi serisini aldin acaba ben komilinin yenidoganinida cok begenmistimKızlar bebişlere ıslak mendil hangi marka kullanıyorsunuz? Ben ilk iki ay hipp kullandım gayet iyiydi, üçlü paketi 15-17 tl gibi fiyatlara alırken 27 tl civarı olmuş fiyatı Oyüzden sleepy aldım ama daha ilk pakette pişik oldu kızımın poposu. Başka marka deneyip memnun kalan varmı?
Unibaby de kuzenimin bebişini pişik yaptı, o da hipp kullanıyordu eşi unibaby getirince kullanmış ama hiç memnun kalmamıştı. Komili denemedim birde sebamed var bu ikisini de deneyeyim. Sleepy sensetive kullanıyorumBende unibaby kullaniyorum canim ama oda 30 lira civarinda sleppynin hangi serisini aldin acaba ben komilinin yenidoganinida cok begenmistim
Mukuslu olması mı normal olmaması mı? Yeşil rengine ne dedi?
Mukuslu olması iyi değil dedi bir enfeksiyon belirtisi olabilir takip edilmeli dedi.
Canım bana doktor 1 haftadan sonra içirebilirsin dedi ve ben oğlum 2 haftalıktı içirmeye başladım oğlum 3 aylık olana kadar hep içirdim şimdi sadece gazı çok olduğunda içiriyorum ve hiçbir sorun yasamadım. Yavrum benim ya demekki gazdan uyuyamıyordu çay rahatlattı uyudu. Benim oğlumda öyle rezeneden sonra gaz çıkarıp mışıl mışıl uyuyor.ONTK canım çok geçmiş olsun.. dün rezenyi içtim kızımda da bi çay kaşığı içirdim saat 9.30 da uyudu saat 2 ye geliyordu baktım derin uyuyor ama aldım emzirdim korktum bişey olur diye.. bi de bizim Eylül grubundan arkadaş da 6 Aydan önce verilmez bebeğe dedi sen iç sadece dedi.. saat 2 den sonra da zaten doğru düzgün uyumadı ama akşam gazını güzel çıkardı.. bilmiyorum sizin gruptan veren var mı bebeklere rezeneyi
Bende yaptım içiyorumBen icmistim bi sorun olmadi canim
Valla oğlum gene burnu tıkanmaya basladı bende içiyorum iyleşmem lazımBisey olmaz canim bnde icmistim
Hatta doktor günde 5 kere emziriyorsan her emzirmeden sonra sorun oluyorsa içir demişti.ONTK canım çok geçmiş olsun.. dün rezenyi içtim kızımda da bi çay kaşığı içirdim saat 9.30 da uyudu saat 2 ye geliyordu baktım derin uyuyor ama aldım emzirdim korktum bişey olur diye.. bi de bizim Eylül grubundan arkadaş da 6 Aydan önce verilmez bebeğe dedi sen iç sadece dedi.. saat 2 den sonra da zaten doğru düzgün uyumadı ama akşam gazını güzel çıkardı.. bilmiyorum sizin gruptan veren var mı bebeklere rezeneyi
Aynen canım fazını çok güzel çıkarttı sonra da uyudu ama dünden beri emmiyor zorla uykuda sağıp kaşıkla verdim tükürüyor şırıngayla verdim çok ağlıyor biberonu ittiriyor napacam bilmiyorum ya Pazartesi doktora götürecem ama büyük bi ihtimalle mama vericek ama memeyi bırakmasını istemiyorum çok moralim bozuk yaaaa .. büyük kuzum 7 ay emmişti bunu 5 yaşına kadar emzirecem diyordum ama olmayacak heraldeCanım bana doktor 1 haftadan sonra içirebilirsin dedi ve ben oğlum 2 haftalıktı içirmeye başladım oğlum 3 aylık olana kadar hep içirdim şimdi sadece gazı çok olduğunda içiriyorum ve hiçbir sorun yasamadım. Yavrum benim ya demekki gazdan uyuyamıyordu çay rahatlattı uyudu. Benim oğlumda öyle rezeneden sonra gaz çıkarıp mışıl mışıl uyuyor.
Aaa neden emmiyor acabaAynen canım fazını çok güzel çıkarttı sonra da uyudu ama dünden beri emmiyor zorla uykuda sağıp kaşıkla verdim tükürüyor şırıngayla verdim çok ağlıyor biberonu ittiriyor napacam bilmiyorum ya Pazartesi doktora götürecem ama büyük bi ihtimalle mama vericek ama memeyi bırakmasını istemiyorum çok moralim bozuk yaaaa .. büyük kuzum 7 ay emmişti bunu 5 yaşına kadar emzirecem diyordum ama olmayacak heralde
Bilmiyorum ya neden canım benim kızım uyanıkken sürekli kucakta ve ayakta hayatta koltukta ya da yatakta uzanmaz o yüzden yatarak emmeyi denemedim hiçAaa neden emmiyor acabaama memeyi almayan biberonuda almazki çok acıkınca emer belki canım sürekli dene yatarak emzirmeyi denedinmi?
Zor ya valla Allah bize kolaylık versinBilmiyorum ya neden canım benim kızım uyanıkken sürekli kucakta ve ayakta hayatta koltukta ya da yatakta uzanmaz o yüzden yatarak emmeyi denemedim hiç
Ben kendim rezene ve kimyon tohumundan çay yapıp içiyorum oğluma vermiyorum ama öyle çok gazlı bi bebek değil kendi çıkarıyor ondan gerek duymadım yani...ONTK canım çok geçmiş olsun.. dün rezenyi içtim kızımda da bi çay kaşığı içirdim saat 9.30 da uyudu saat 2 ye geliyordu baktım derin uyuyor ama aldım emzirdim korktum bişey olur diye.. bi de bizim Eylül grubundan arkadaş da 6 Aydan önce verilmez bebeğe dedi sen iç sadece dedi.. saat 2 den sonra da zaten doğru düzgün uyumadı ama akşam gazını güzel çıkardı.. bilmiyorum sizin gruptan veren var mı bebeklere rezeneyi
Uykusuzluk gibi geldi bana ateşi olmamasından dolayi.. benim oğlumda çok huzursuz bu ara gece uykusu yok uc gündür.. bende senin gibiyim neyi var bu çocuğun diye dolaniyorum.. acaba bi yerimi ağrıyor da anlamıyorum diye.. bide eli ağzında diye kV tutturdu dış çıkarıyor diye diyorum önceden de ağzındaydı normal ellerini keşfediyo hepsi yapıyo diye ama yok.. ha bide ben usuyomusum sütun rahatsız ediyormus.. yok diyorum usumuyorum ev sicak ben anlamıyormusum usudugumuKızlar bir şey soracağım. Benim kız çok huysuz uykusu yok, sanki genzi dolu ve sürekli kusuyor ama ateş falan yok ıhlamur verdim biraz balgamlı kustu. Bir daha vermedim ama şimdi kusuncada emdiğini kusuyor. Burnunu temizledim beyaz sümük çıkıyor ama az hatta çoğu o sıktığım şey sanki. Memeye alınca bazen memeyi görünce ağlıyor kabul etmiyor. Hasta mı değil mi bilemedim yoksa uykusuzluktan mı yapıyor. Ihlamurdan başka ne yapabilirim.
En zoru kahvaltı zaten ekmek zeytin ve tahin pekmez yiyorum sadeceIste bebegimiz icin dikkat etmemiz gerekiyor bana doktor kalsiyum yazmisti.abur cubur hicbisey yememistim ..kahvalti olayi bitmisti..cok zor
Türkiye'deki fiyatını bilmiyorum ama ben prima sensitive kullanıyorum doğduğundan beri...Kızlar bebişlere ıslak mendil hangi marka kullanıyorsunuz? Ben ilk iki ay hipp kullandım gayet iyiydi, üçlü paketi 15-17 tl gibi fiyatlara alırken 27 tl civarı olmuş fiyatı Oyüzden sleepy aldım ama daha ilk pakette pişik oldu kızımın poposu. Başka marka deneyip memnun kalan varmı?
Geçmiş olsun canım biran önce toparlanın inşallah analı ogulluValla oğlum gene burnu tıkanmaya basladı bende içiyorum iyleşmem lazım
Sağol canım inşallah. Çok kötüymüş ya hep beraber hasta olmak.Geçmiş olsun canım biran önce toparlanın inşallah analı ogullu
Benim oğlumda sürekli cebellesiyo meme reddi yaşıyoruz iki haftadan fazladır nerdeyse bi amuda kalkmadigim kaldı ama geçecek diye bekliyorum vermedim biberon falan yarı aç yarı tok bu aralar.. uykulu ve deli gibi acken güzel alıyo onun haricinde iki firt çekip birakiyo..Bilmiyorum ya neden canım benim kızım uyanıkken sürekli kucakta ve ayakta hayatta koltukta ya da yatakta uzanmaz o yüzden yatarak emmeyi denemedim hiç