2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende unibaby kullaniyorum canim ama oda 30 lira civarinda sleppynin hangi serisini aldin acaba ben komilinin yenidoganinida cok begenmistim

Bende unibaby kullaniyorum canim ama oda 30 lira civarinda sleppynin hangi serisini aldin acaba ben komilinin yenidoganinida cok begenmistim
Unibaby de kuzenimin bebişini pişik yaptı, o da hipp kullanıyordu eşi unibaby getirince kullanmış ama hiç memnun kalmamıştı. Komili denemedim birde sebamed var bu ikisini de deneyeyim. Sleepy sensetive kullanıyorum

Canım bana doktor 1 haftadan sonra içirebilirsin dedi ve ben oğlum 2 haftalıktı içirmeye başladım oğlum 3 aylık olana kadar hep içirdim şimdi sadece gazı çok olduğunda içiriyorum ve hiçbir sorun yasamadım. Yavrum benim ya demekki gazdan uyuyamıyordu çay rahatlattı uyudu. Benim oğlumda öyle rezeneden sonra gaz çıkarıp mışıl mışıl uyuyor.

Hatta doktor günde 5 kere emziriyorsan her emzirmeden sonra sorun oluyorsa içir demişti.

Aynen canım fazını çok güzel çıkarttı sonra da uyudu ama dünden beri emmiyor zorla uykuda sağıp kaşıkla verdim tükürüyor şırıngayla verdim çok ağlıyor biberonu ittiriyor napacam bilmiyorum ya Pazartesi doktora götürecem ama büyük bi ihtimalle mama vericek ama memeyi bırakmasını istemiyorum çok moralim bozuk yaaaa .. büyük kuzum 7 ay emmişti bunu 5 yaşına kadar emzirecem diyordum ama olmayacak heralde

Aaa neden emmiyor acaba ama memeyi almayan biberonuda almazki çok acıkınca emer belki canım sürekli dene yatarak emzirmeyi denedinmi?

Aaa neden emmiyor acaba ama memeyi almayan biberonuda almazki çok acıkınca emer belki canım sürekli dene yatarak emzirmeyi denedinmi?
Bilmiyorum ya neden canım benim kızım uyanıkken sürekli kucakta ve ayakta hayatta koltukta ya da yatakta uzanmaz o yüzden yatarak emmeyi denemedim hiç

Ben kendim rezene ve kimyon tohumundan çay yapıp içiyorum oğluma vermiyorum ama öyle çok gazlı bi bebek değil kendi çıkarıyor ondan gerek duymadım yani...

Uykusuzluk gibi geldi bana ateşi olmamasından dolayi.. benim oğlumda çok huzursuz bu ara gece uykusu yok uc gündür.. bende senin gibiyim neyi var bu çocuğun diye dolaniyorum.. acaba bi yerimi ağrıyor da anlamıyorum diye.. bide eli ağzında diye kV tutturdu dış çıkarıyor diye diyorum önceden de ağzındaydı normal ellerini keşfediyo hepsi yapıyo diye ama yok.. ha bide ben usuyomusum sütun rahatsız ediyormus.. yok diyorum usumuyorum ev sicak ben anlamıyormusum usudugumu

Türkiye'deki fiyatını bilmiyorum ama ben prima sensitive kullanıyorum doğduğundan beri...

Offf Kızlar benimki psikopata bağladı. Sırtını yere koyar koymaz başlıyor ağlayıp bağırmaya. Bugün hiç uyumadı dersem yalan olmaz. Çok bunaldım yaa ne olabilir

Bilmiyorum ya neden canım benim kızım uyanıkken sürekli kucakta ve ayakta hayatta koltukta ya da yatakta uzanmaz o yüzden yatarak emmeyi denemedim hiç
Benim oğlumda sürekli cebellesiyo meme reddi yaşıyoruz iki haftadan fazladır nerdeyse bi amuda kalkmadigim kaldı ama geçecek diye bekliyorum vermedim biberon falan yarı aç yarı tok bu aralar.. uykulu ve deli gibi acken güzel alıyo onun haricinde iki firt çekip birakiyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…