- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.081
Yani canim hadta olsa kucaktada aglar benim oglanda alismaya basladi kucaga aliyoruz ama oturdugumuz zamanda agliyor ayakta gezecek beyefendiValla böyle bir vaka hatırlamıyorum :) hasta olsa belli olmaz mı ya burnu tıkanır falan... kucağa alışmış olması yüksek ihtimal. Bittiğimin resmidir eğer sebep buysa
Olmaz insallah canim muhtemel sebepler reflu gibi duruyor sen kat kat giydireyim derken terletme yeterKorkuyorum hasta olacak diye. Anne karnında Gelişim geriliği ile doğdu çocuk doktoru nazlı büyür böyle çocuklar sen evde kaç kat giyiniyorsan onun bir kat fazlasını giydir demişti o zaman Ağustos ayındaydık ve doğru çok nazlı bir bebek her anlamda. Şimdide korkuyorum inş reflü falandır da hastalanmaz.
benim de annem takmış durumda üşüyorsun diye ki ben sıcağı çok severim gerekirse kat kat giyinen biriyim :) inş uykusuzluktur hastalanır diye çok korkuyorum.
Canım dr da az dedi. Yok mama vermedim hiç. Bu ayda bakalım kilo alımı yine yavaşsa ek gıdaya başlarız dedi. Ya solgarın tBletlerinden yada bundan alayım dedim ya. Çocuk huzursu huzursudu hep ağlaktı, meğersem açmış vicdan azabından ölücem. Gaz ve bAğırsAk sorunumuz vardı( süt alerjisi şüphesi) hep ondan zannettim ben. Kiloyu duyunca şok oldumMama veriyormuydun? Doktor ne dedi? Kullandım ondamldan bende çok fazla etki etmedi ama belki sende eder
Aynı süreçten geçiyoruz sanırım. Ben çareyi saç kurutma makinası sesinde buldum telefonumda yüklü meme emmeyince açıyorum mayışıyor emiyor. Bazen de gazdan emmiyor gazını çıkartınca emiyor. Her emmede tek göğüs emiyor önceden sağıyordum buzluğa atıyordum biberon almadığı için artık sağım da yapmıyorumCidden az almış ama vermemiş en azından öbür 15 günde arayı kapatır inşallah..
3 aylık canım önceden memede yaşıyordu diyebilirim şimdi de ocu görmüş gibi cigiriyor.. hatta solu katiyen almadı bugün sağı nispeten daha iyi aliyo.. Bugün sadece sağ tarafı emdi solu da sağıp dökmek zorunda kaldim.. buzlugada koyamiyorum ; (
Ben galaktago kullandım faydası olmadı. Süt çaylarından fayda gördüm Her gün mutlaka Rezene de içiyorumCanım dr da az dedi. Yok mama vermedim hiç. Bu ayda bakalım kilo alımı yine yavaşsa ek gıdaya başlarız dedi. Ya solgarın tBletlerinden yada bundan alayım dedim ya. Çocuk huzursu huzursudu hep ağlaktı, meğersem açmış vicdan azabından ölücem. Gaz ve bAğırsAk sorunumuz vardı( süt alerjisi şüphesi) hep ondan zannettim ben. Kiloyu duyunca şok oldum
Aldım bakalım deneyeceğim bşr kaç güne belli olur olmazsa solgarın tabletlerini denerim. Ben bu ay iki defa faranjit oldum ilaç içemiceğim için bal zencefil yaptım. Zencefilde sütü azaltıyormuş sanıyorum hastalık hali direnç düştü üstüne de zencefil azalttı sütümü. Yoksa benim sütüm iyiydi maşallah boğazına çok kaöıyor diye türlü türlü şeyler pozisyonlar denemiştim resmenBen galaktago kullandım faydası olmadı. Süt çaylarından fayda gördüm Her gün mutlaka Rezene de içiyorum
çözüm buldun mu :)Kixlar benim oglan iyice costu uyumuyor agliyor aglayinca memeyi almiyor napicami sastim
Ciiikksss ibrahim tatlisesten ama.bulamadim bize gelsinçözüm buldun mu :)
Kolay gelsin canım. Yazalı çok olmuş hala mı ağlıyorCiiikksss ibrahim tatlisesten ama.bulamadim bize gelsin
Uyuyor uyanip agliyor salliyorum uyuyor 2 dkya tekrar basliyorKolay gelsin canım. Yazalı çok olmuş hala mı ağlıyor
Uyuyor uyanip agliyor salliyorum uyuyor 2 dkya tekrar basliyorKolay gelsin canım. Yazalı çok olmuş hala mı ağlıyor
Ayy dün akşam de benim öyleydi. Damağı mı kaşınıyor acaba?Uyuyor uyanip agliyor salliyorum uyuyor 2 dkya tekrar basliyor
Aynı benim oğlan da öyle banyo yaptırdım uyudu şimdi ama gün boyu aglamakla geciyor kucakta gezdiriyoruz artık uykusuzluktan gözleri kizariyor inşallah çabuk atlatirlar bu dönemiUyuyor uyanip agliyor salliyorum uyuyor 2 dkya tekrar basliyor
Ne dönemi?Aynı benim oğlan da öyle banyo yaptırdım uyudu şimdi ama gün boyu aglamakla geciyor kucakta gezdiriyoruz artık uykusuzluktan gözleri kizariyor inşallah çabuk atlatirlar bu dönemi
Yani huysuzluk 2 haftaya yakındır böyle sürekli kucakta durmak istiyor uykusu kuş uykusu gibi bı yeri ağrıyor desem Allah'a şükür hasta değil başka ne olabilir bana huysuzluk gibi geliyor. Siz hala Bakso damla kullanıyor musunuz?Ne dönemi?
Şüphesiz hala devam ediyormu bilmiyorum ama alerjiler kilo alımını engelliyor bize tanı konulup ben diyete başlayana kadar geçen üç haftalik sürde oğlum hiç kilo almamisti....Canım dr da az dedi. Yok mama vermedim hiç. Bu ayda bakalım kilo alımı yine yavaşsa ek gıdaya başlarız dedi. Ya solgarın tBletlerinden yada bundan alayım dedim ya. Çocuk huzursu huzursudu hep ağlaktı, meğersem açmış vicdan azabından ölücem. Gaz ve bAğırsAk sorunumuz vardı( süt alerjisi şüphesi) hep ondan zannettim ben. Kiloyu duyunca şok oldum
Dalmadan yatırmak gerekiyormuş yerine alışması için diye okumustum bi yerde ama alıştırmak gerçekten zor hergün büyüyolar huyları degisebiliyo zamanla oturur diye dusunuyorum ya da umuyorum :)Doğduğundan beri hep meme de uyuyan bir bebek, hep kollarımda uyumak istiyor. Tam dalınca beşiğe koyuyorum ama uyumuyor bir türlü alıştıramadım.
Hic fikrim yok ama mahvoldum uykusuzluktan artik dislik alsak erken miAyy dün akşam de benim öyleydi. Damağı mı kaşınıyor acaba?
Benim yaramaz cok akilli usluydu ya neden boyle oldu bilmiyorumAynı benim oğlan da öyle banyo yaptırdım uyudu şimdi ama gün boyu aglamakla geciyor kucakta gezdiriyoruz artık uykusuzluktan gözleri kizariyor inşallah çabuk atlatirlar bu dönemi