2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla böyle bir vaka hatırlamıyorum :) hasta olsa belli olmaz mı ya burnu tıkanır falan... kucağa alışmış olması yüksek ihtimal. Bittiğimin resmidir eğer sebep buysa
Yani canim hadta olsa kucaktada aglar benim oglanda alismaya basladi kucaga aliyoruz ama oturdugumuz zamanda agliyor ayakta gezecek beyefendi

Olmaz insallah canim muhtemel sebepler reflu gibi duruyor sen kat kat giydireyim derken terletme yeter

Mama veriyormuydun? Doktor ne dedi? Kullandım ondamldan bende çok fazla etki etmedi ama belki sende eder
Canım dr da az dedi. Yok mama vermedim hiç. Bu ayda bakalım kilo alımı yine yavaşsa ek gıdaya başlarız dedi. Ya solgarın tBletlerinden yada bundan alayım dedim ya. Çocuk huzursu huzursudu hep ağlaktı, meğersem açmış vicdan azabından ölücem. Gaz ve bAğırsAk sorunumuz vardı( süt alerjisi şüphesi) hep ondan zannettim ben. Kiloyu duyunca şok oldum

Aynı süreçten geçiyoruz sanırım. Ben çareyi saç kurutma makinası sesinde buldum telefonumda yüklü meme emmeyince açıyorum mayışıyor emiyor. Bazen de gazdan emmiyor gazını çıkartınca emiyor. Her emmede tek göğüs emiyor önceden sağıyordum buzluğa atıyordum biberon almadığı için artık sağım da yapmıyorum

Ben galaktago kullandım faydası olmadı. Süt çaylarından fayda gördüm Her gün mutlaka Rezene de içiyorum

Ben galaktago kullandım faydası olmadı. Süt çaylarından fayda gördüm Her gün mutlaka Rezene de içiyorum
Aldım bakalım deneyeceğim bşr kaç güne belli olur olmazsa solgarın tabletlerini denerim. Ben bu ay iki defa faranjit oldum ilaç içemiceğim için bal zencefil yaptım. Zencefilde sütü azaltıyormuş sanıyorum hastalık hali direnç düştü üstüne de zencefil azalttı sütümü. Yoksa benim sütüm iyiydi maşallah boğazına çok kaöıyor diye türlü türlü şeyler pozisyonlar denemiştim resmen

Şüphesiz hala devam ediyormu bilmiyorum ama alerjiler kilo alımını engelliyor bize tanı konulup ben diyete başlayana kadar geçen üç haftalik sürde oğlum hiç kilo almamisti....

Doğduğundan beri hep meme de uyuyan bir bebek, hep kollarımda uyumak istiyor. Tam dalınca beşiğe koyuyorum ama uyumuyor bir türlü alıştıramadım.
Dalmadan yatırmak gerekiyormuş yerine alışması için diye okumustum bi yerde ama alıştırmak gerçekten zor hergün büyüyolar huyları degisebiliyo zamanla oturur diye dusunuyorum ya da umuyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…