- 14 Mayıs 2017
- 1.806
- 2.078
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.061
Olmaz mı çok zordur sanada birinin bakması lazım ki sende oğluna bak ;(Sağol canım inşallah. Çok kötüymüş ya hep beraber hasta olmak.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olmaz mı çok zordur sanada birinin bakması lazım ki sende oğluna bak ;(Sağol canım inşallah. Çok kötüymüş ya hep beraber hasta olmak.
Benim oğlumda gündüzleri hiç uyumamaya başladı. Şimdiye kadar gün boyu uyumayan çocuk daha yeni pes edip uyudu kolum koptuOfff Kızlar benimki psikopata bağladı. Sırtını yere koyar koymaz başlıyor ağlayıp bağırmaya. Bugün hiç uyumadı dersem yalan olmaz. Çok bunaldım yaa ne olabilir
Eşim sağolsun bakıyor ama oda grip hepimiz birden nerden kaptık anlamadım bide öyle bir viruskiOlmaz mı çok zordur sanada birinin bakması lazım ki sende oğluna bak ;(
Eşim sağolsun bakıyor ama oda grip hepimiz birden nerden kaptık anlamadım bide öyle bir viruski
Dursa sorun yok da çok ağlıyor bağırıyor yaBenim oğlumda gündüzleri hiç uyumamaya başladı. Şimdiye kadar gün boyu uyumayan çocuk daha yeni pes edip uyudu kolum koptu
Benimkinin huysuzluğu belli oldu sonıçunda öksürüyor kusuyor şifayı kaptık yani inşallah sizde öyle bişey yoktur. Bide kucağa alışmış olmasın canım sen tecrübelisinde bi sorunu olsa anlarsın zatenOfff Kızlar benimki psikopata bağladı. Sırtını yere koyar koymaz başlıyor ağlayıp bağırmaya. Bugün hiç uyumadı dersem yalan olmaz. Çok bunaldım yaa ne olabilir
Aynen canım benim kızım da öyle peki kilo ölçümü yaptırdın mıBenim oğlumda sürekli cebellesiyo meme reddi yaşıyoruz iki haftadan fazladır nerdeyse bi amuda kalkmadigim kaldı ama geçecek diye bekliyorum vermedim biberon falan yarı aç yarı tok bu aralar.. uykulu ve deli gibi acken güzel alıyo onun haricinde iki firt çekip birakiyo..
Anladım canım benim kızım bi ara ıkınmaktan resmen yüzünde kırmızı kırmızı benekler çıkmıştı bu aralar biraz daha azaldı şimdi de meme reddi çıktı anladım bu kız beni çok uğraştıracakBen kendim rezene ve kimyon tohumundan çay yapıp içiyorum oğluma vermiyorum ama öyle çok gazlı bi bebek değil kendi çıkarıyor ondan gerek duymadım yani...
Kendim evde tartıya birlikte çıkıp bakıyorum zayıflama yok ama kiloda almıyor sanırım her seferinde farklı çıkıyo evde olduğu için çok sağlıklı değil ama kilo vermedigine emin olduğum için şimdilik beklemedeyim..Aynen canım benim kızım da öyle peki kilo ölçümü yaptırdın mı
Anladım cnm benim kızım 15 günde 100 grm almış ve çok azzzzzzKendim evde tartıya birlikte çıkıp bakıyorum zayıflama yok ama kiloda almıyor sanırım her seferinde farklı çıkıyo evde olduğu için çok sağlıklı değil ama kilo vermedigine emin olduğum için şimdilik beklemedeyim..
Daha önce emmesi nasıldı canım? Ve şuan kaç aylık oğlun?Benim oğlumda sürekli cebellesiyo meme reddi yaşıyoruz iki haftadan fazladır nerdeyse bi amuda kalkmadigim kaldı ama geçecek diye bekliyorum vermedim biberon falan yarı aç yarı tok bu aralar.. uykulu ve deli gibi acken güzel alıyo onun haricinde iki firt çekip birakiyo..
Korkuyorum hasta olacak diye. Anne karnında Gelişim geriliği ile doğdu çocuk doktoru nazlı büyür böyle çocuklar sen evde kaç kat giyiniyorsan onun bir kat fazlasını giydir demişti o zaman Ağustos ayındaydık ve doğru çok nazlı bir bebek her anlamda. Şimdide korkuyorum inş reflü falandır da hastalanmaz.Dr bize gaz cikarirken kusmasi normal demisti ama hiriltida var diyosun kusma reflunun en buyuk belirtisi
benim de annem takmış durumda üşüyorsun diye ki ben sıcağı çok severim gerekirse kat kat giyinen biriyim :) inş uykusuzluktur hastalanır diye çok korkuyorum.Uykusuzluk gibi geldi bana ateşi olmamasından dolayi.. benim oğlumda çok huzursuz bu ara gece uykusu yok uc gündür.. bende senin gibiyim neyi var bu çocuğun diye dolaniyorum.. acaba bi yerimi ağrıyor da anlamıyorum diye.. bide eli ağzında diye kV tutturdu dış çıkarıyor diye diyorum önceden de ağzındaydı normal ellerini keşfediyo hepsi yapıyo diye ama yok.. ha bide ben usuyomusum sütun rahatsız ediyormus.. yok diyorum usumuyorum ev sicak ben anlamıyormusum usudugumu
Valla böyle bir vaka hatırlamıyorum :) hasta olsa belli olmaz mı ya burnu tıkanır falan... kucağa alışmış olması yüksek ihtimal. Bittiğimin resmidir eğer sebep buysaBenimkinin huysuzluğu belli oldu sonıçunda öksürüyor kusuyor şifayı kaptık yani inşallah sizde öyle bişey yoktur. Bide kucağa alışmış olmasın canım sen tecrübelisinde bi sorunu olsa anlarsın zaten
Cidden az almış ama vermemiş en azından öbür 15 günde arayı kapatır inşallah..Anladım cnm benim kızım 15 günde 100 grm almış ve çok azzzzzz
3 aylık canım önceden memede yaşıyordu diyebilirim şimdi de ocu görmüş gibi cigiriyor.. hatta solu katiyen almadı bugün sağı nispeten daha iyi aliyo.. Bugün sadece sağ tarafı emdi solu da sağıp dökmek zorunda kaldim.. buzlugada koyamiyorum ; (Daha önce emmesi nasıldı canım? Ve şuan kaç aylık oğlun?
Allah Allah yaa çok ilginç nasıl bir anda bırakabiliyorlar memeyi anlamıyorum benim de en korktuğum şey bu inşallah bu kısa bir geçici süreçtir, bazen annenin yediği birşeyden de çocuk bırakabiliyormuş sarımsak vs gibi. Bir yakınım söylemişti onu da bana.Cidden az almış ama vermemiş en azından öbür 15 günde arayı kapatır inşallah..
3 aylık canım önceden memede yaşıyordu diyebilirim şimdi de ocu görmüş gibi cigiriyor.. hatta solu katiyen almadı bugün sağı nispeten daha iyi aliyo.. Bugün sadece sağ tarafı emdi solu da sağıp dökmek zorunda kaldim.. buzlugada koyamiyorum ; (
İnşallah hemen geçer o sırf anne sütü alsın diye herşey...Allah Allah yaa çok ilginç nasıl bir anda bırakabiliyorlar memeyi anlamıyorum benim de en korktuğum şey bu inşallah bu kısa bir geçici süreçtir, bazen annenin yediği birşeyden de çocuk bırakabiliyormuş sarımsak vs gibi. Bir yakınım söylemişti onu da bana.
İniallah canım bu 15 günde iyi beslemeliyim kuzumuCidden az almış ama vermemiş en azından öbür 15 günde arayı kapatır inşallah..
3 aylık canım önceden memede yaşıyordu diyebilirim şimdi de ocu görmüş gibi cigiriyor.. hatta solu katiyen almadı bugün sağı nispeten daha iyi aliyo.. Bugün sadece sağ tarafı emdi solu da sağıp dökmek zorunda kaldim.. buzlugada koyamiyorum ; (
Mama veriyormuydun? Doktor ne dedi? Kullandım ondamldan bende çok fazla etki etmedi ama belki sende ederSelam kızlar. Çok moralim bozuk bebeğim 3 aylık oldu. Bugüne kadar 900-960 gr alıyordu hep bu ay sadece 360 gr almış ben şokkk. O kadar üzüldüm ki. Sanırım sütğm azalmış... gözlemlediğime göre böyle. Araştırdığıma göre galactago diye bş damla varmış vR mı aranızda kullanan