- 4 Ekim 2012
- 16.248
- 31.691
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.001
Evet ya Alah korusunAteşi yok ama huysuzluğu var elini kemirip duruyor diş kaşıyıcıyıda aynı şekil birde ne bulursa ağzına atıyor o yuzden korkuyorum çok dikkat ediyorum Allah korusun bişey yutmasın diye artık büyüdüler
Siz küçüksünüz hıh:) ortadan evet işte ağzının hizasıEvet alt damadında var tırtık azı dişinin olduğu yer orası. Diş olsa tam ortadan olmuyormu? Bizimkide 26 temmuz doğumlu 5 gün var arada sizi takip ediyoruz:)
Erken doğummu seninde? Ağustos annelerinde agustos bebesi yok denecek kadar az:)Siz küçüksünüz hıh:) ortadan evet işte ağzının hizası
Benim oglumda cok salyali ondan midir kiSiz küçüksünüz hıh:) ortadan evet işte ağzının hizası
Evet aynen. Ben de yattınız sanmıştım :)Erken doğummu seninde? Ağustos annelerinde agustos bebesi yok denecek kadar az:)
Diş çıkması ne kadar sürer bilemem ama salya temel başlangıç ve bu sıralarda kendini gösteriyorBenim oglumda cok salyali ondan midir ki
Aklima geldi ama erken diye dusunmustum bende elide agzindan cikmiyor hjcDiş çıkması ne kadar sürer bilemem ama salya temel başlangıç ve bu sıralarda kendini gösteriyor
İlerleyen zamanlarda önlük takacaksın tükürükleri aksın diye :)Aklima geldi ama erken diye dusunmustum bende elide agzindan cikmiyor hjc
Ay dun yuzustu bacagima yatirdim bi baktim ayaklarima sicak sicak biseyler degiyorİlerleyen zamanlarda önlük takacaksın tükürükleri aksın diye :)
Bu arada onluk takmak cok istiyorum simdiden ama benim cocuklar hep nerdeyse boyunsuz dogdu keratalar genetik bisey esim kp de boyunlari cok kisa kafalari govdelerine gomulu sankiİlerleyen zamanlarda önlük takacaksın tükürükleri aksın diye :)
Ben çoktan başladım önlük takmaya çok salyalandıİlerleyen zamanlarda önlük takacaksın tükürükleri aksın diye :)
OooBen çoktan başladım önlük takmaya çok salyalandı
Ya bebelerin öyle olur boyunları dur heleBu arada onluk takmak cok istiyorum simdiden ama benim cocuklar hep nerdeyse boyunsuz dogdu keratalar genetik bisey esim kp de boyunlari cok kisa kafalari govdelerine gomulu sanki
Yok oğlumun uyanmasını bekliyorum uyansın altını değiştirip emzirip uyuyacam. Kalkmasına az kaldıEvet aynen. Ben de yattınız sanmıştım :)
Evetde benim oglanlarda hic yok kpe cekmisler esimde oyleYa bebelerin öyle olur boyunları dur hele
Vay biz daha uyku yüzü göremedik. Elini ağzına sokarken herhalde tırnağı çıkmış çığlığı basıp duruyordu. Eldiven geçirdim öyle emiyor şimdi. İnşallah rahatlarYok oğlumun uyanmasını bekliyorum uyansın altını değiştirip emzirip uyuyacam. Kalkmasına az kaldı
Benim oğlanda baş parmağını emerken işaret parmağıylada gözünü çıkarmaya çalışıyo:) tırnakları çok çabuk uzuyor. Ben törpülüyorum ama genede ikinci gün keskinleşiyo yaVay biz daha uyku yüzü göremedik. Elini ağzına sokarken herhalde tırnağı çıkmış çığlığı basıp duruyordu. Eldiven geçirdim öyle emiyor şimdi. İnşallah rahatlar
Ben hiç kesmedim şimdiye kadar hep eşimle annem kestiler. Hatta annem kağıt gibi yumuşacık tırnakları törpülenmiyor diyordu bi araBenim oğlanda baş parmağını emerken işaret parmağıylada gözünü çıkarmaya çalışıyo:) tırnakları çok çabuk uzuyor. Ben törpülüyorum ama genede ikinci gün keskinleşiyo ya
Oğluş tam iyleşiyo dedik benle eşim hastalandık şimdide. Gece bişey yoktu bademciklerimiz şiş uyandık burun tıkanıklığıUykum da kaçtı valla. Zaten yalnızken pek uyuyamam