- Konu Sahibi Nesrinay86
- #81.021
Gecmis olsun canim hatmin cicegi var mi o iyi geliyor bogazaOğluş tam iyleşiyo dedik benle eşim hastalandık şimdide. Gece bişey yoktu bademciklerimiz şiş uyandık burun tıkanıklığı ne yaparsan yap virus bulaşıyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecmis olsun canim hatmin cicegi var mi o iyi geliyor bogazaOğluş tam iyleşiyo dedik benle eşim hastalandık şimdide. Gece bişey yoktu bademciklerimiz şiş uyandık burun tıkanıklığı ne yaparsan yap virus bulaşıyo
Evet ya eve hastalık girince herkesi geziyor. Çok geçmiş olsun canımOğluş tam iyleşiyo dedik benle eşim hastalandık şimdide. Gece bişey yoktu bademciklerimiz şiş uyandık burun tıkanıklığı ne yaparsan yap virus bulaşıyo
Sağol canım. Yok nane limon içsem bi zararı olurmu acabaGecmis olsun canim hatmin cicegi var mi o iyi geliyor bogaza
Sağol canım valla öyle ya oğlumun iyleşmesine sevindim biz bi şekilde tekrardan çocuğa bulaştırmadan atlatabiliriz inşallahEvet ya eve hastalık girince herkesi geziyor. Çok geçmiş olsun canım
Ben icmistim bi sorun olmadi canimSağol canım. Yok nane limon içsem bi zararı olurmu acaba
Bisey olmaz canim bnde icmistimSağol canım. Yok nane limon içsem bi zararı olurmu acaba
Valla bizimki de bu aralar cok gazli ben veriyorum saglik ocagi bisey olmaz dediONTK canım çok geçmiş olsun.. dün rezenyi içtim kızımda da bi çay kaşığı içirdim saat 9.30 da uyudu saat 2 ye geliyordu baktım derin uyuyor ama aldım emzirdim korktum bişey olur diye.. bi de bizim Eylül grubundan arkadaş da 6 Aydan önce verilmez bebeğe dedi sen iç sadece dedi.. saat 2 den sonra da zaten doğru düzgün uyumadı ama akşam gazını güzel çıkardı.. bilmiyorum sizin gruptan veren var mı bebeklere rezeneyi
Canım ben kimyon veriyorum bir şey olmaz bence verince bir su bardağı kadar falan vermiyoruz ki alt tarafı en fazla 3 çay kaşığı.ONTK canım çok geçmiş olsun.. dün rezenyi içtim kızımda da bi çay kaşığı içirdim saat 9.30 da uyudu saat 2 ye geliyordu baktım derin uyuyor ama aldım emzirdim korktum bişey olur diye.. bi de bizim Eylül grubundan arkadaş da 6 Aydan önce verilmez bebeğe dedi sen iç sadece dedi.. saat 2 den sonra da zaten doğru düzgün uyumadı ama akşam gazını güzel çıkardı.. bilmiyorum sizin gruptan veren var mı bebeklere rezeneyi
Iste bebegimiz icin dikkat etmemiz gerekiyor bana doktor kalsiyum yazmisti.abur cubur hicbisey yememistim ..kahvalti olayi bitmisti..cok zorBen yapamıyorum süt diyeti. Her gün yoğurt yerim nasıl yapıyım
Peki dogdugunda nasil.uyuttunuz beşiğine alişmamis olabilirValla bende bütün gün uyutmayı deniyorum ama malezef sadece kucağımda uyuyo, yatağına koyduktan sonra max. 10 dk sonra uyanıyo
Kimyon bende veriyorum ama rezeneyi denemediğimden sorayım dedim çok sağolCanım ben kimyon veriyorum bir şey olmaz bence verince bir su bardağı kadar falan vermiyoruz ki alt tarafı en fazla 3 çay kaşığı.
O zaman vereyim.. peki faydası oldu mu sizeValla bizimki de bu aralar cok gazli ben veriyorum saglik ocagi bisey olmaz dedi
Reflunuz var miydi canim bizde hirilti ve genzi tikaniyor gibi degisik sesler cikariyor bogazindan dr reflu dedi ama ilac vs vermedi belki sizinkisi bi ileri derecesi olabilir istersen bi dra gotur ama serum fizyolojikle dene yinede belki faydasi olurKızlar bir şey soracağım. Benim kız çok huysuz uykusu yok, sanki genzi dolu ve sürekli kusuyor ama ateş falan yok ıhlamur verdim biraz balgamlı kustu. Bir daha vermedim ama şimdi kusuncada emdiğini kusuyor. Burnunu temizledim beyaz sümük çıkıyor ama az hatta çoğu o sıktığım şey sanki. Memeye alınca bazen memeyi görünce ağlıyor kabul etmiyor. Hasta mı değil mi bilemedim yoksa uykusuzluktan mı yapıyor. Ihlamurdan başka ne yapabilirim.
Reflü falan demediler ama sürekli kusuyor doğduğundan beri. Ihlamur verince daha da bi arttı acaba ıhlamur mu yaptı diyerek korktum. Ihlamuru kestim yine kusuyor. Emiyor gaz çıkarırken başlıyor kusmaya.Reflunuz var miydi canim bizde hirilti ve genzi tikaniyor gibi degisik sesler cikariyor bogazindan dr reflu dedi ama ilac vs vermedi belki sizinkisi bi ileri derecesi olabilir istersen bi dra gotur ama serum fizyolojikle dene yinede belki faydasi olur
Dr bize gaz cikarirken kusmasi normal demisti ama hiriltida var diyosun kusma reflunun en buyuk belirtisiReflü falan demediler ama sürekli kusuyor doğduğundan beri. Ihlamur verince daha da bi arttı acaba ıhlamur mu yaptı diyerek korktum. Ihlamuru kestim yine kusuyor. Emiyor gaz çıkarırken başlıyor kusmaya.
Cok fayasini gordum dun vermistim gece biraz daha huzurlu uyuduO zaman vereyim.. peki faydası oldu mu size
Doğduğundan beri hep meme de uyuyan bir bebek, hep kollarımda uyumak istiyor. Tam dalınca beşiğe koyuyorum ama uyumuyor bir türlü alıştıramadım.Peki dogdugunda nasil.uyuttunuz beşiğine alişmamis olabilir