• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nur topu gibi aniden başlayan bir boğaz ağrım,müthiş bir halsizliğim ve uyku halim peydah oldu.
Bir de bebecik hep kucağımda
Sabah da seveyim derken ağzını burnunu yaladım yuttum
Bir yanda ben ııhh yapıyorum meme de o ııhh yapıyor
Allah’ım çok işim ve çok çocuğum var ne olur hasta olmayayım:dua:

Nur topu gibi aniden başlayan bir boğaz ağrım,müthiş bir halsizliğim ve uyku halim peydah oldu.
Oyyyy sakın hasta olmaaa hele bebecik hiç hasta olmasın.. Git kocana sarıl öp kokla sat ona en kötü evden kovarsın ;) Bulaştırmadan geçmiyor bu mevsim hastalıkları

Kiyamam bagisiklik guclendirici biseyler tüket

Yok benim çocuğum 00.30dan önce uyumuyor .Gündüz memeden aldığım an 10 dk uyuyor başka da uyumuyor. Nesini eksik yaptım ya folik asiti mi fazla geldi buna bu uyumama durumu nedir ne zaman geçecek:KK43: bana akıl verin ne zaman geçiyor tecrübeli anneler uyanık olduğu sürece de ağlıyor .
T TubaSude Minik kuzular Minik kuzular Sabirsiz61 Sabirsiz61 Nesrinay86 Nesrinay86 E Egepam ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlar:KK43:

Canımmm geçmiş olsun zencefil zararlı mıdır emzirirken zencefil bal yapsan?

Oyyyy sakın hasta olmaaa hele bebecik hiç hasta olmasın.. Git kocana sarıl öp kokla sat ona en kötü evden kovarsın :KK66: Bulaştırmadan geçmiyor bu mevsim hastalıkları
O beni bu halde görse köşe bucak kaçar ona bulaşmasın diye
Zaten bulaşmasın da ,ben 4 çocuk doğurdum daha onun gibi grip olup hasta yatamadım bacım
Ağır hasta moduna giriyor adam:hasta:

Cocugu uyuttum odadan cikmadim kimseyi göresim yok cinler tepeme cikiyor yaa

Aç kitabını oku bacım
Ben de yeni kitaplar aldım başlayacağım fırsat bulursam :KK39:

Kiyamam bagisiklik guclendirici biseyler tüket
Canım sadece kahve içmek istiyor
Ece Mira’da omzumdan inmek istemiyor
Sallama ıhlamur içsem olur mu acaba?

Oyyyy sakın hasta olmaaa hele bebecik hiç hasta olmasın.. Git kocana sarıl öp kokla sat ona en kötü evden kovarsın :KK66: Bulaştırmadan geçmiyor bu mevsim hastalıkları
Mikroplar paylastikca mı azalıyor kız o nasıl iş :D

Gece yatmadan eski biberon ile mama vericem. Tek delikli. Yoktu önceden kusması falan.
Iki delikliye neden gectin kuzum seni emmeyi bırakmasın biberondan rahat beslenince? Ben yaşadım ondan diyorum

Yok benim çocuğum 00.30dan önce uyumuyor .Gündüz memeden aldığım an 10 dk uyuyor başka da uyumuyor. Nesini eksik yaptım ya folik asiti mi fazla geldi buna bu uyumama durumu nedir ne zaman geçecek:KK43: bana akıl verin ne zaman geçiyor tecrübeli anneler uyanık olduğu sürece de ağlıyor .
T TubaSude Minik kuzular Minik kuzular Sabirsiz61 Sabirsiz61 Nesrinay86 Nesrinay86 E Egepam ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlar:KK43:

Kuşum senin ki 12 de uyuyormuş benim ki 2 yi geçince uyuyor
Gündüz de uyumuyor ama yatakta yatarsam meme de ağzında olursa uyuyor
Ona da canım dayanmıyor
Gerçi benimkilerin ben de dahil uykuyu çok sevdiğimiz söylenemez
IQ yüksek olanlar uykuyu sevmezmiş diye avutuyoruz kendimizi :KK70::KK70:
Dahi çocuklar doğurmuşum Allah’ım:KK71:

Benim beboş her yeni güne yeni bir aktivite ile başlıyor. Son iki gündür dudagini emiyor ve sanırım dilini de emiyor. Dudak ve dil keşfinde :KK48:

Benimki de ellerini kesfetti sürekli elleri ağzında ve turgut özal selamı yapıyor:D

Back