- Emoji Skoru
- 4.706
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #79.401
![Minik kuzular](/data/avatars/s/867/867224.jpg?1541581865)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süt olsun diye dünya uğraşıyoruz, stres en büyük düşman. Yahu bu kadar uzun ne kalırsınnn git işte evine..Ikimiz ayri eve mi.ciksak valla.oturrupp hüngür hüngür aglayasim var o kadar bunaldim.yya
Al benden de o kadar, bana uyar ne de güzel olurIkimiz ayri eve mi.ciksak valla.oturrupp hüngür hüngür aglayasim var o kadar bunaldim.yya
:))Anlamıyorumki canım bir gülüyor bir huysuzlanıyor. Hasta olsa herhalde kahkaha atmaz.
Oyyyy sakın hasta olmaaa hele bebecik hiç hasta olmasın.. Git kocana sarıl öp kokla sat ona en kötü evden kovarsınNur topu gibi aniden başlayan bir boğaz ağrım,müthiş bir halsizliğim ve uyku halim peydah oldu.
Bir de bebecik hep kucağımda
Sabah da seveyim derken ağzını burnunu yaladım yuttum
Bir yanda ben ııhh yapıyorum meme de o ııhh yapıyor
Allah’ım çok işim ve çok çocuğum var ne olur hasta olmayayım![]()
Al benden de o kadar, bana uyar ne de güzel olur![]()
Kiyamam bagisiklik guclendirici biseyler tüketNur topu gibi aniden başlayan bir boğaz ağrım,müthiş bir halsizliğim ve uyku halim peydah oldu.
Canımmm geçmiş olsun zencefil zararlı mıdır emzirirken zencefil bal yapsan?Nur topu gibi aniden başlayan bir boğaz ağrım,müthiş bir halsizliğim ve uyku halim peydah oldu.
O beni bu halde görse köşe bucak kaçar ona bulaşmasın diyeOyyyy sakın hasta olmaaa hele bebecik hiç hasta olmasın.. Git kocana sarıl öp kokla sat ona en kötü evden kovarsınBulaştırmadan geçmiyor bu mevsim hastalıkları
Cocugu uyuttum odadan cikmadim kimseyi göresim yok cinler tepeme cikiyor yaa
Canım sadece kahve içmek istiyorKiyamam bagisiklik guclendirici biseyler tüket
Mikroplar paylastikca mı azalıyor kız o nasıl işOyyyy sakın hasta olmaaa hele bebecik hiç hasta olmasın.. Git kocana sarıl öp kokla sat ona en kötü evden kovarsınBulaştırmadan geçmiyor bu mevsim hastalıkları
Benimki de öyle delirmis bunlarAnlamıyorumki canım bir gülüyor bir huysuzlanıyor. Hasta olsa herhalde kahkaha atmaz.
Iki delikliye neden gectin kuzum seni emmeyi bırakmasın biberondan rahat beslenince? Ben yaşadım ondan diyorumGece yatmadan eski biberon ile mama vericem. Tek delikli. Yoktu önceden kusması falan.
Ben de emzircem diye odaya giriyorum oyalanıyorum uyusa bile geç çıkıyorumCocugu uyuttum odadan cikmadim kimseyi göresim yok cinler tepeme cikiyor yaa
Yok benim çocuğum 00.30dan önce uyumuyor .Gündüz memeden aldığım an 10 dk uyuyor başka da uyumuyor. Nesini eksik yaptım ya folik asiti mi fazla geldi buna bu uyumama durumu nedir ne zaman geçecekbana akıl verin ne zaman geçiyor tecrübeli anneler uyanık olduğu sürece de ağlıyor .
T TubaSudeMinik kuzular
Sabirsiz61
Nesrinay86 E Egepam ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlar
![]()
Bilmiyorum ki araştırmam lazımCanımmm geçmiş olsun zencefil zararlı mıdır emzirirken zencefil bal yapsan?
Mikroplar paylastikca mı azalıyor kız o nasıl iş![]()
Zencefil süt azaltır diye biliyorum adaçayı, nane gibi... en güvenlisi ıhlamur ve soğan çorbası da bana iyi gelmiştiBilmiyorum ki araştırmam lazım![]()