• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuşum senin ki 12 de uyuyormuş benim ki 2 yi geçince uyuyor
Gündüz de uyumuyor ama yatakta yatarsam meme de ağzında olursa uyuyor
Ona da canım dayanmıyor
Gerçi benimkilerin ben de dahil uykuyu çok sevdiğimiz söylenemez
IQ yüksek olanlar uykuyu sevmezmiş diye avutuyoruz kendimizi :KK70::KK70:
Dahi çocuklar doğurmuşum Allah’ım:KK71:
Al benimki de öyle bazen isim hic yoksa yatakta meme veriyorum uyuyor öyle .bu kadar zekayı kaldiramadim ben o zaman :p annem 6. Ayda düzelir sen de oyleydin diyor. Bir bu kadar daha yani yandım :(

Hastalıkta sağlıkta demedik mi:deli:
Gerçi herşeyi ben yükleniyorum bizim evlilikte ama
:kızgın:
Benimki geçen hafta hasta oldu oturma odasına attım bize bulaşmasın diye. İyileşti hala gelmiyor yatağa rahat geldi herhalde uyanmadan uyumak :D

Al benimki de öyle bazen isim hic yoksa yatakta meme veriyorum uyuyor öyle .bu kadar zekayı kaldiramadim ben o zaman :p annem 6. Ayda düzelir sen de oyleydin diyor. Bir bu kadar daha yani yandım :KK43:
6 ay sürse şükrederim
Oğlum da 2 sene sürdü
Bunda hiç o kuvveti hissetmiyorum kendimde:bicak:

6 ay sürse şükrederim
Oğlum da 2 sene sürdü
Bunda hiç o kuvveti hissetmiyorum kendimde:bicak:
Yaaaaa deme 2 sene ne yaaa :(
Gündüz aglamasin istemiyosa uyumasin ama ağlıyor sürekli kollarim kas yaptı

Benimki geçen hafta hasta oldu oturma odasına attım bize bulaşmasın diye. İyileşti hala gelmiyor yatağa rahat geldi herhalde uyanmadan uyumak :KK70:
Bizim evde rahatlık yok artık tatlım
Her odadan bir çocuk çıkıyor :emir_bebek::emir_bebek:
İkimizin koynunda da bir bebek:emir_bebek:

Yaaaaa deme 2 sene ne yaaa :KK43:
Gündüz aglamasin istemiyosa uyumasin ama ağlıyor sürekli kollarim kas yaptı
İşte o yüzden emzik denemelerim devam ediyor
Alıyor dediklerimi de almıyor
Bugün 2 emzik daha aldım
Chicco kauçuk aldım şimdi ağzında bakalım ne zaman atacak

Bizim evde rahatlık yok artık tatlım
Her odadan bir çocuk çıkıyor :emir_bebek::emir_bebek:
İkimizin koynunda da bir bebek:emir_bebek:
Valla ben de yola 3-4 çocuk diye çıktım ilk 1 ay max. 3 dedim. Sonra 2ye düştüm geçen gün eşimle 1 tane de yeter aslında yaa diye konuşuyorduk:D önünde saygıyla egiliyorum . ben 3 kardesim ama hepimizin arasinda 11 yas var küçük ben nisanliyken doğdu :D esim 4 kardeş ama büyük ablasiyla esim arasinda 14 yas var benim öyle bir sansim yok napicam bilmiyorum kardessiz de olsun istemem açıkçası. Zaten regl de olmadim bu ay kahverengi akıntı geldi yerlesme kanamasi gibi 10 Gün geçti geçen ay regl olmuştum .Ama test de yapmıyorum spiralimin kaymış olduğu ihtimalini düşünmek bile istemiyorum lalalalalal :)

Nur topu gibi aniden başlayan bir boğaz ağrım,müthiş bir halsizliğim ve uyku halim peydah oldu.
Bir de bebecik hep kucağımda
Sabah da seveyim derken ağzını burnunu yaladım yuttum
Bir yanda ben ııhh yapıyorum meme de o ııhh yapıyor
Allah’ım çok işim ve çok çocuğum var ne olur hasta olmayayım:dua:
Amin canim gecmis olsun ben bol limon ve ihlamurla atlattim dene istersen

İşte o yüzden emzik denemelerim devam ediyor
Alıyor dediklerimi de almıyor
Bugün 2 emzik daha aldım
Chicco kauçuk aldım şimdi ağzında bakalım ne zaman atacak
Benim de emzik koleksiyonum oldu resmen. En çok chicco kaucuk olanı aldı benimki ama emmeye durma aralarında düşürüyor her gün deniyorum bıktım ağzına mı bantlasam :KK53:

Ayına göre o uygunmuş ne bileyim canım ya pişman oldum
Bence emzirirken zor cekebildigi biberon daha iyi olur ben bi de yavas cekim aldım aventin ama onda bile rahat çektiği için bırakmıştı beni

Valla ben de yola 3-4 çocuk diye çıktım ilk 1 ay max. 3 dedim. Sonra 2ye düştüm geçen gün eşimle 1 tane de yeter aslında yaa diye konuşuyorduk:KK70: önünde saygıyla egiliyorum . ben 3 kardesim ama hepimizin arasinda 11 yas var küçük ben nisanliyken doğdu :KK70: esim 4 kardeş ama büyük ablasiyla esim arasinda 14 yas var benim öyle bir sansim yok napicam bilmiyorum kardessiz de olsun istemem açıkçası. Zaten regl de olmadim bu ay kahverengi akıntı geldi yerlesme kanamasi gibi 10 Gün geçti geçen ay regl olmuştum .Ama test de yapmıyorum spiralimin kaymış olduğu ihtimalini düşünmek bile istemiyorum lalalalalal :)

Ay düşünme bence de
Seni korkutmak istemem ama çok korkunç :KK57:
Bence bir test al yap için rahat etsin

Amin canim gecmis olsun ben bol limon ve ihlamurla atlattim dene istersen
Ihlamur yaptım sıkayım içine limon
Sağol tatlım:KK200:

Benim de emzik koleksiyonum oldu resmen. En çok chicco kaucuk olanı aldı benimki ama emmeye durma aralarında düşürüyor her gün deniyorum bıktım ağzına mı bantlasam :KK53:
Öykü Duru’da 3 ay uğraştım aldı
Bunda da deneyeceğim

Ay düşünme bence de
Seni korkutmak istemem ama çok korkunç :KK57:
Bence bir test al yap için rahat etsin

Ihlamur yaptım sıkayım içine limon
Sağol tatlım:KK200:

Öykü Duru’da 3 ay uğraştım aldı
Bunda da deneyeceğim
Kız iki damla sütüm var hamile falansam o stresle o da gider:(

Yok benim çocuğum 00.30dan önce uyumuyor .Gündüz memeden aldığım an 10 dk uyuyor başka da uyumuyor. Nesini eksik yaptım ya folik asiti mi fazla geldi buna bu uyumama durumu nedir ne zaman geçecek:KK43: bana akıl verin ne zaman geçiyor tecrübeli anneler uyanık olduğu sürece de ağlıyor .
T TubaSude @Minik kuzular @Sabirsiz61 Nesrinay86 Nesrinay86 @Egepam ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlar:KK43:
Sürekli ağlıyorsa bir sorunu vardır belki canım kolaltı boynuna bak belki pişik olmuştur bebekler boş yere bu kadar çok ağlamaz

Benim beboş her yeni güne yeni bir aktivite ile başlıyor. Son iki gündür dudagini emiyor ve sanırım dilini de emiyor. Dudak ve dil keşfinde :KK48:
Bizimki de elini emiyor hatta cok cok ses çıkarıyor emerken o derece hosuna gidiyor :)
Nur topu gibi aniden başlayan bir boğaz ağrım,müthiş bir halsizliğim ve uyku halim peydah oldu.
Bir de bebecik hep kucağımda
Sabah da seveyim derken ağzını burnunu yaladım yuttum
Bir yanda ben ııhh yapıyorum meme de o ııhh yapıyor
Allah’ım çok işim ve çok çocuğum var ne olur hasta olmayayım:dua:
Cok geçmiş olsun ağırlaşmasan atlar insallah cok zor benim iki çocuğum var hamd olsun bir de sende 4 Süpermen gücü diliyorum ve her zaman takdir ediyorum Allah dağına göre kar verirmiş canim üstesinden geliyorsun masallah
Yok benim çocuğum 00.30dan önce uyumuyor .Gündüz memeden aldığım an 10 dk uyuyor başka da uyumuyor. Nesini eksik yaptım ya folik asiti mi fazla geldi buna bu uyumama durumu nedir ne zaman geçecek:KK43: bana akıl verin ne zaman geçiyor tecrübeli anneler uyanık olduğu sürece de ağlıyor .
T TubaSude @Minik kuzular @Sabirsiz61 Nesrinay86 Nesrinay86 @Egepam ve aklima gelmeyen diğer arkadaşlar:KK43:

Canim benim de bebeğim gece 2-3 hatta 4 buluyor öğlene kadar uyukluyor sonra uyaniyor gece sabahlıyoruz resmen bi düzen oturtamadık. 2 ay 9 gün olduk artık düzenli olması lazım uykuların. Uyanık olduğu zamanlarda da oyle huzurlu yattığı yerden bakinan bi bebek değil sikiliyor çoğu zaman anlam veremiyorum birde meme reddi eklendi son 5 gündür
Sağlam durmaya çalışıyorum ama yok Pert durumdayim

Back