• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Eşim 50 gün işe gitmedi. O zaman nöbetleşiyorduk gece, emzirme yastığı kucakta 2 saat eşim 2 saat ben... şimdi işe başlayınca bana kaldı, çok zor :işsiz:
Uyumayan Ağustos bebeleri bunlar
Anlayamıyorum hiç mi yorulmuyorlar o kadar emiyorsunuz bir geçin ama kendinizden :işsiz:
Bir de emziğe alıştı sallamaya alıştı kucağa alıştı diyorlar ,benim ki hiçbir şeye alışamıyor :kızgın:
Bağlanma problemi mi var acaba çocuuumuun:KK70::KK70:

İlk çocuğumda ben de öyle yapmıştım, sonradan attım o sütleri. Sağıp depolamak için erken. Bu kadar küçük bebe pek kimseye teslim edilemiyor açıkçası boşa gidiyor sütler. Şimdi sağmıyorum yani. Ek gıdaya geçince olabilir sağıp depolama. Bebişe irmik tatlısı yaparsın :))
Biraz süt artsın diye biraz ne olur ne olmaz diye depoladım durdum. Şimdi elimde patladı. Geçen biraz içtim, süt poşeti üstüne buzdolabı poşeti geçirmeme rağmen, buzdolabı kokusu geldi sanki, hiç hoşuma gitmedi. Bir şekilde değerlendircez bakalım

Merak ettim girmeyince
Moralin bozuk olunca da gir yaz kuzum herkes herkese derman oluyor moral veriyor burada
Sana iyi gelir :KK200:
Kötü birşey olmasın da herşey gelip geçici
Rabbim kötü şeylerle imtihan etmesin:dua:

Aslında buraya yazmak da bazen deşarj ediyor insanı. Kayınvalide konusu herkesin derdi ya, halden anlarız merak etme :)
Kv konusu herkeste var da,benimki kamera şakası gibi. Bunadı aklını kaçırdı sanırım. Komşularıma saldırıyor kavga ediyor neden bana yardım ediyorlar,bakıyorlar , onların yüzünden kv ye muhtaç olmuyorum. Beddualar ediyor. Komşumun çocuklarını facebookta takip ediyor yazılar paylaşıyor sayfalarında. Kp i evden kovdu bizde kalıyor adamcğız. Yaşlı başlı kadının yapacağı şeyler değil bunlar. Mahallede bas bas bağırdı başkasının çocuğunu neden sahipleniyorsunuz küfürler etti. Dayanamdım sokakta bağırış çağırışlı kavga ettim :( o alışık da, ben günlerdir kendime gelemiyorum bir hafta sütüm olmadı neredeyse, yeni yeni düzeliyor.

Kv konusu herkeste var da,benimki kamera şakası gibi. Bunadı aklını kaçırdı sanırım. Komşularıma saldırıyor kavga ediyor neden bana yardım ediyorlar,bakıyorlar , onların yüzünden kv ye muhtaç olmuyorum. Beddualar ediyor. Komşumun çocuklarını facebookta takip ediyor yazılar paylaşıyor sayfalarında. Kp i evden kovdu bizde kalıyor adamcğız. Yaşlı başlı kadının yapacağı şeyler değil bunlar. Mahallede bas bas bağırdı başkasının çocuğunu neden sahipleniyorsunuz küfürler etti. Dayanamdım sokakta bağırış çağırışlı kavga ettim :KK43: o alışık da, ben günlerdir kendime gelemiyorum bir hafta sütüm olmadı neredeyse, yeni yeni düzeliyor.
Kıyamam ya
Hem huzur vermiyor hem de olanı bozmaya çalışıyor
Karakteri bozuk insanla baş etmek zor
Kaç yıllık kocasını evden atan sana neler eder
Rabbim senin evinden çocuklarından uzak etsin inşallah
Stres yapmamaya çalış canım bebecik sana muhtaç annesi
Al kokla sen de cennet kokulunu
Allah içine merhamet versin onun da

Kv konusu herkeste var da,benimki kamera şakası gibi. Bunadı aklını kaçırdı sanırım. Komşularıma saldırıyor kavga ediyor neden bana yardım ediyorlar,bakıyorlar , onların yüzünden kv ye muhtaç olmuyorum. Beddualar ediyor. Komşumun çocuklarını facebookta takip ediyor yazılar paylaşıyor sayfalarında. Kp i evden kovdu bizde kalıyor adamcğız. Yaşlı başlı kadının yapacağı şeyler değil bunlar. Mahallede bas bas bağırdı başkasının çocuğunu neden sahipleniyorsunuz küfürler etti. Dayanamdım sokakta bağırış çağırışlı kavga ettim :KK43: o alışık da, ben günlerdir kendime gelemiyorum bir hafta sütüm olmadı neredeyse, yeni yeni düzeliyor.
Bütün bunlar yeni mi yaşandı, üzüldüm canım. dengesizmiş kendisi.

Uyumayan Ağustos bebeleri bunlar
Anlayamıyorum hiç mi yorulmuyorlar o kadar emiyorsunuz bir geçin ama kendinizden :işsiz:
Bir de emziğe alıştı sallamaya alıştı kucağa alıştı diyorlar ,benim ki hiçbir şeye alışamıyor :kızgın:
Bağlanma problemi mi var acaba çocuuumuun:KK70::KK70:
Bit kadar şeyin türlü türlü huyu var:emir_bebek:
Emzik için hala uğraşıyoruz ama yok. Evde inek varken niye plastik emeyim diyor sanırım bu akıllı bıdıklar. Yorulma çok, uyku yok.

Hay Allahım ya. Madem faydası yok bari faydası olana karışmasın. Allah sabır versin canım, çok zor

Bütün bunlar yeni mi yaşandı, üzüldüm canım. dengesizmiş kendisi.
Ben kendim için söylediklerine hep sustuğum için yeni yaşandı canım. Yoksa hamileliğimin başından beri ne gerek vardı dedi durdu, eşim neler diyor ama laftan anlamıyor. Ben bana iyilik eden insanlara musallat olunca dayanamadım. Belki bana bakmasaydılar, kanamalarımda yattığımda günde kaç kere gelip yedirmeseydiler bu bebek yaşamayacaktı onun hıncını çıkarmaya çalışıyor. 100 metre mesafemiz var hiç torunu görmedi doğduğundan beri.
Kendisi için ilk yaşanmıyor. 2 damadını, 1 koca, 1 gelinini ayırmış. Epey tecrübeli. Şimdi de sıra bende sanıyor. Eşim tamamen ilişkiyi kopardı yine dayanamıyor ar damarı yok

Evde tartın varsa kilo takibini kendin yapsan canım. Çok zayıflarsa bir ay beklemen gerekmez belki. 4 gün anne sütü alan bebek için abes değil, doktorum 10 güne kadar yolu var demişti. Yaptığında keçi pisliği gibi boncuk boncuk olmadığı sürece ( bu kabızlık göstergesi) 10 gün beklenebilir müdahale etmeden. Çişli bez iyiyse sıvı alımı iyidir belki evham yapmış olabilirsin, boyu uzamıştır ondan daha zayıf görünebilir
Acayip evham yaptım cocugun suratı küçüldü sankı ama gece zor uyandırnaya calısıp emzırıyorum tam olarak uyanmıyo genelde halsızmı düşüyo acabalar vs vs kakasını dört gözle beklıyoruz.. Bugun sağlık ocagına götürcem inşallah kılo vermemiştir

Ben kendim için söylediklerine hep sustuğum için yeni yaşandı canım. Yoksa hamileliğimin başından beri ne gerek vardı dedi durdu, eşim neler diyor ama laftan anlamıyor. Ben bana iyilik eden insanlara musallat olunca dayanamadım. Belki bana bakmasaydılar, kanamalarımda yattığımda günde kaç kere gelip yedirmeseydiler bu bebek yaşamayacaktı onun hıncını çıkarmaya çalışıyor. 100 metre mesafemiz var hiç torunu görmedi doğduğundan beri.
Kendisi için ilk yaşanmıyor. 2 damadını, 1 koca, 1 gelinini ayırmış. Epey tecrübeli. Şimdi de sıra bende sanıyor. Eşim tamamen ilişkiyi kopardı yine dayanamıyor ar damarı yok
Allah Allaaahh. Psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşündüm açıkçası. Bu kadar huzursuz bir ruh normal değil

İmkanın varsa taşın ordan bence
İyice uzaklaş
Kızlarını bile ayırmış diyorsun baksana
Mutluluk çekemiyor demek ki
Huzursuzlukla tatmin olan insanlardan

İmkanın varsa taşın ordan bence
İyice uzaklaş
Kızlarını bile ayırmış diyorsun baksana
Mutluluk çekemiyor demek ki
Huzursuzlukla tatmin olan insanlardan
Gerçekten huzursuzlukla tatmin olan insanlar var demek?! Benim aklım almıyor. Tek kızı tek oğlu var bu arada,iki evlilik yapmış. İkincide aynı apartmana yerleşmiş sonuç aynı. Ben de eşimin ikinci evliliğiyim. Bence çocukları evlenmesin, kazancı hep ona gelsin derdinde.
Taşınmak şuan için mümkün değil canım. Bu eve masraf ettik. Taşınmanın kendisi de az tutmuyor, kızların okulu, düzeni var. Yoksa durmazdım inan.

Gerçekten huzursuzlukla tatmin olan insanlar var demek?! Benim aklım almıyor. Tek kızı tek oğlu var bu arada,iki evlilik yapmış. İkincide aynı apartmana yerleşmiş sonuç aynı. Ben de eşimin ikinci evliliğiyim. Bence çocukları evlenmesin, kazancı hep ona gelsin derdinde.
Taşınmak şuan için mümkün değil canım. Bu eve masraf ettik. Taşınmanın kendisi de az tutmuyor, kızların okulu, düzeni var. Yoksa durmazdım inan.
Haklısın maddi güç lazım
Allah yardımcın olsun

Huzursuzlukla tatmin olan çok insan gördüm
Başkalarına ağlamayı çok seviyorlar
Mağdurlar her zaman
Azıcık mutlu birşey olsun etraflarında
Hemen çomak sokarlar
Rabbim uzak etsin o tarz insanlardan

Back