- 4 Ekim 2012
- 16.446
- 32.289
- 798
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #79.321
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uyumayan Ağustos bebeleri bunlarEşim 50 gün işe gitmedi. O zaman nöbetleşiyorduk gece, emzirme yastığı kucakta 2 saat eşim 2 saat ben... şimdi işe başlayınca bana kaldı, çok zor![]()
Biraz süt artsın diye biraz ne olur ne olmaz diye depoladım durdum. Şimdi elimde patladı. Geçen biraz içtim, süt poşeti üstüne buzdolabı poşeti geçirmeme rağmen, buzdolabı kokusu geldi sanki, hiç hoşuma gitmedi. Bir şekilde değerlendircez bakalımİlk çocuğumda ben de öyle yapmıştım, sonradan attım o sütleri. Sağıp depolamak için erken. Bu kadar küçük bebe pek kimseye teslim edilemiyor açıkçası boşa gidiyor sütler. Şimdi sağmıyorum yani. Ek gıdaya geçince olabilir sağıp depolama. Bebişe irmik tatlısı yaparsın :))
Merak ettim girmeyince
Moralin bozuk olunca da gir yaz kuzum herkes herkese derman oluyor moral veriyor burada
Sana iyi gelir
Kötü birşey olmasın da herşey gelip geçici
Rabbim kötü şeylerle imtihan etmesin![]()
Kv konusu herkeste var da,benimki kamera şakası gibi. Bunadı aklını kaçırdı sanırım. Komşularıma saldırıyor kavga ediyor neden bana yardım ediyorlar,bakıyorlar , onların yüzünden kv ye muhtaç olmuyorum. Beddualar ediyor. Komşumun çocuklarını facebookta takip ediyor yazılar paylaşıyor sayfalarında. Kp i evden kovdu bizde kalıyor adamcğız. Yaşlı başlı kadının yapacağı şeyler değil bunlar. Mahallede bas bas bağırdı başkasının çocuğunu neden sahipleniyorsunuz küfürler etti. Dayanamdım sokakta bağırış çağırışlı kavga ettimAslında buraya yazmak da bazen deşarj ediyor insanı. Kayınvalide konusu herkesin derdi ya, halden anlarız merak etme :)
Elimizde yüzü aşağıya gelecek şekilde tutuyoruz, böyle gösterdiler hastanede, gerek yok kapamanıza kaçmaz böyle dediler.
Kıyamam yaKv konusu herkeste var da,benimki kamera şakası gibi. Bunadı aklını kaçırdı sanırım. Komşularıma saldırıyor kavga ediyor neden bana yardım ediyorlar,bakıyorlar , onların yüzünden kv ye muhtaç olmuyorum. Beddualar ediyor. Komşumun çocuklarını facebookta takip ediyor yazılar paylaşıyor sayfalarında. Kp i evden kovdu bizde kalıyor adamcğız. Yaşlı başlı kadının yapacağı şeyler değil bunlar. Mahallede bas bas bağırdı başkasının çocuğunu neden sahipleniyorsunuz küfürler etti. Dayanamdım sokakta bağırış çağırışlı kavga ettimo alışık da, ben günlerdir kendime gelemiyorum bir hafta sütüm olmadı neredeyse, yeni yeni düzeliyor.
Bütün bunlar yeni mi yaşandı, üzüldüm canım. dengesizmiş kendisi.Kv konusu herkeste var da,benimki kamera şakası gibi. Bunadı aklını kaçırdı sanırım. Komşularıma saldırıyor kavga ediyor neden bana yardım ediyorlar,bakıyorlar , onların yüzünden kv ye muhtaç olmuyorum. Beddualar ediyor. Komşumun çocuklarını facebookta takip ediyor yazılar paylaşıyor sayfalarında. Kp i evden kovdu bizde kalıyor adamcğız. Yaşlı başlı kadının yapacağı şeyler değil bunlar. Mahallede bas bas bağırdı başkasının çocuğunu neden sahipleniyorsunuz küfürler etti. Dayanamdım sokakta bağırış çağırışlı kavga ettimo alışık da, ben günlerdir kendime gelemiyorum bir hafta sütüm olmadı neredeyse, yeni yeni düzeliyor.
Bit kadar şeyin türlü türlü huyu varUyumayan Ağustos bebeleri bunlar
Anlayamıyorum hiç mi yorulmuyorlar o kadar emiyorsunuz bir geçin ama kendinizden
Bir de emziğe alıştı sallamaya alıştı kucağa alıştı diyorlar ,benim ki hiçbir şeye alışamıyor
Bağlanma problemi mi var acaba çocuuumuun![]()
Hay Allahım ya. Madem faydası yok bari faydası olana karışmasın. Allah sabır versin canım, çok zorKv konusu herkeste var da,benimki kamera şakası gibi. Bunadı aklını kaçırdı sanırım. Komşularıma saldırıyor kavga ediyor neden bana yardım ediyorlar,bakıyorlar , onların yüzünden kv ye muhtaç olmuyorum. Beddualar ediyor. Komşumun çocuklarını facebookta takip ediyor yazılar paylaşıyor sayfalarında. Kp i evden kovdu bizde kalıyor adamcğız. Yaşlı başlı kadının yapacağı şeyler değil bunlar. Mahallede bas bas bağırdı başkasının çocuğunu neden sahipleniyorsunuz küfürler etti. Dayanamdım sokakta bağırış çağırışlı kavga ettimo alışık da, ben günlerdir kendime gelemiyorum bir hafta sütüm olmadı neredeyse, yeni yeni düzeliyor.
Ben kendim için söylediklerine hep sustuğum için yeni yaşandı canım. Yoksa hamileliğimin başından beri ne gerek vardı dedi durdu, eşim neler diyor ama laftan anlamıyor. Ben bana iyilik eden insanlara musallat olunca dayanamadım. Belki bana bakmasaydılar, kanamalarımda yattığımda günde kaç kere gelip yedirmeseydiler bu bebek yaşamayacaktı onun hıncını çıkarmaya çalışıyor. 100 metre mesafemiz var hiç torunu görmedi doğduğundan beri.Bütün bunlar yeni mi yaşandı, üzüldüm canım. dengesizmiş kendisi.
Gunaydiiiiiiin güzel bir gun olsun hepimiz icin :) nasilsiniz çıtır anneler:)
Acayip evham yaptım cocugun suratı küçüldü sankı ama gece zor uyandırnaya calısıp emzırıyorum tam olarak uyanmıyo genelde halsızmı düşüyo acabalar vs vs kakasını dört gözle beklıyoruz.. Bugun sağlık ocagına götürcem inşallah kılo vermemiştirEvde tartın varsa kilo takibini kendin yapsan canım. Çok zayıflarsa bir ay beklemen gerekmez belki. 4 gün anne sütü alan bebek için abes değil, doktorum 10 güne kadar yolu var demişti. Yaptığında keçi pisliği gibi boncuk boncuk olmadığı sürece ( bu kabızlık göstergesi) 10 gün beklenebilir müdahale etmeden. Çişli bez iyiyse sıvı alımı iyidir belki evham yapmış olabilirsin, boyu uzamıştır ondan daha zayıf görünebilir
Allah Allaaahh. Psikolojik rahatsızlığı olduğunu düşündüm açıkçası. Bu kadar huzursuz bir ruh normal değilBen kendim için söylediklerine hep sustuğum için yeni yaşandı canım. Yoksa hamileliğimin başından beri ne gerek vardı dedi durdu, eşim neler diyor ama laftan anlamıyor. Ben bana iyilik eden insanlara musallat olunca dayanamadım. Belki bana bakmasaydılar, kanamalarımda yattığımda günde kaç kere gelip yedirmeseydiler bu bebek yaşamayacaktı onun hıncını çıkarmaya çalışıyor. 100 metre mesafemiz var hiç torunu görmedi doğduğundan beri.
Kendisi için ilk yaşanmıyor. 2 damadını, 1 koca, 1 gelinini ayırmış. Epey tecrübeli. Şimdi de sıra bende sanıyor. Eşim tamamen ilişkiyi kopardı yine dayanamıyor ar damarı yok
Ben kendim için söylediklerine hep sustuğum için yeni yaşandı canım. Yoksa hamileliğimin başından beri ne gerek vardı dedi durdu, eşim neler diyor ama laftan anlamıyor. Ben bana iyilik eden insanlara musallat olunca dayanamadım. Belki bana bakmasaydılar, kanamalarımda yattığımda günde kaç kere gelip yedirmeseydiler bu bebek yaşamayacaktı onun hıncını çıkarmaya çalışıyor. 100 metre mesafemiz var hiç torunu görmedi doğduğundan beri.
Kendisi için ilk yaşanmıyor. 2 damadını, 1 koca, 1 gelinini ayırmış. Epey tecrübeli. Şimdi de sıra bende sanıyor. Eşim tamamen ilişkiyi kopardı yine dayanamıyor ar damarı yok
Gerçekten huzursuzlukla tatmin olan insanlar var demek?! Benim aklım almıyor. Tek kızı tek oğlu var bu arada,iki evlilik yapmış. İkincide aynı apartmana yerleşmiş sonuç aynı. Ben de eşimin ikinci evliliğiyim. Bence çocukları evlenmesin, kazancı hep ona gelsin derdinde.İmkanın varsa taşın ordan bence
İyice uzaklaş
Kızlarını bile ayırmış diyorsun baksana
Mutluluk çekemiyor demek ki
Huzursuzlukla tatmin olan insanlardan
Haklısın maddi güç lazımGerçekten huzursuzlukla tatmin olan insanlar var demek?! Benim aklım almıyor. Tek kızı tek oğlu var bu arada,iki evlilik yapmış. İkincide aynı apartmana yerleşmiş sonuç aynı. Ben de eşimin ikinci evliliğiyim. Bence çocukları evlenmesin, kazancı hep ona gelsin derdinde.
Taşınmak şuan için mümkün değil canım. Bu eve masraf ettik. Taşınmanın kendisi de az tutmuyor, kızların okulu, düzeni var. Yoksa durmazdım inan.
Dun gecede ben yaptim onu sonra bolunuk uyku sunuk memelerKendim ettim kendim buldum
Uyuyan çocuğu uyandırdım
Dayanamadım abandım üzerine cennet kokulum diye diye şapır şupur öptüm
Sonuç mememi sömürüyor![]()