• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ama çok seviliyorlar bir daha böyle bebek olmayacaklar
Ben finali de yaptım doya doya seveyim diyorum :anne:
Dayanamıyorum öpüyorum kokluyorum minnoş uyanıyor
Sonra da uykusuzluğa dayanamıyorum :işsiz:
Sende bu enerji ve iyimserlik varken final olmaz bu söyleyim :)) final yapma yani yazık edersin boşa verme bu özellikleri :)

Ya ben kıtlık çıkacak gibi dondurucuya attım başta, şimdi 2 ayı geçtik, sütlerin ömrü de 3 ay. Ziyan olacaklar bir şey yapmazssam. Ondan yoğurdun peynirin peşine düştüm
Buzdolabinda ise evet 3 ay ama derin dondurucuya attiysan 6 ay omru. Bu arada ilk sutler cok kıymetli yerinde olsam ilk tarihlerden baslayarak her gece bir beslenmesini biberonla o sutlerden yap yerine yenisini sagip koy. Ben suan oyle yapiyorum. Uykuluyken biberon vermek adina gece yapiyorum. Hemde stok sutleri tazelemis oluyorum.

Bit kadar şeyin türlü türlü huyu var:emir_bebek:
Emzik için hala uğraşıyoruz ama yok. Evde inek varken niye plastik emeyim diyor sanırım bu akıllı bıdıklar. Yorulma çok, uyku yok.
Benimkide almiyordu aldi sonunda ama bir suru emzik denedik. Hos icim hic rahat degil sucluluk hissediyorum meme yerine onu plastikle oyaladigim icin ama mecbur kaliyorum yoksa iki cocukla karnimi bile doyuramam.

Cocuklar bize işaret cakiyor yürüyün analar bu kilolar nasil gidecek diye
Ben bu hafta hamur isi jubilemi yapiyorumm bugune kadar kotu yaptigim.kek borek kurabiye vs olmamistir kac defadir olmuyor pismiyor bunlar hep isaret bitiriyorum maltda icmesem mi diyirum onu icmeye basladim.kilo aldim ben yoksa dogum kilomu vermistim yaa 5 kilo aldim.inu icmeye baslayinca hamilelikteki gibi seker ve hamur isini kesiyorum artik yeterrr hic alisik degilim bu hallere
Ben de geçen hafta başladım sağlıklı beslenmeye ınsallah böyle gider
Ayy canım benim.. inşallah çabucak geçer
İnşallah canım teşekkür ederim

Günaydın canım
Kendimi çıtır bir anneden daha çok çıtır bir inek gibi hissediyorum
Memeler fora,içimden de ey özgürlük şarkısını söylüyorum:ukala:
Ahh ahh o duygu bende de var o sarkida hep dilimde :) ama yine de gune motive baslamak lazim gerci hos ben boyle basliyorum aksama kadar cilekes anaya bagliyorum :)

Kv ile 3 gündür bir boyun tutma muhabbetidir gidiyor, yok komşunun kızı tutmuşmuş bizimki tam tutamamış. Tepem attı artık , boynunu çok şükür tutuyor, başkasıyla kıyaslama çocuğu böyle ömür geçmez, hem Allah korusun sakat olsa sevmeyecek misin dedim sustu

Normal doğum yapan arkadaşlar, 40 ınız çıktıktan sonra tekrar doktora kontrole gittiniz mi? Bugün 53 günlük olduk. Kanamam, akıntım vs bitti bence dikişlerim de iyileşti zaten 2 taneydi. Çok pardon ama eşimle hala bacı gardaş gibiyiz önce kontrole git herşey yolunda mı diyor ikna edemedim adamı :halay: Benim doktorun da muayene ücreti biraz fazla, çocuğun rızkını verip gelmek istemiyorum. Ne dersiniz sizce gitmeli miyim?

Uyumayan Ağustos bebeleri bunlar
Anlayamıyorum hiç mi yorulmuyorlar o kadar emiyorsunuz bir geçin ama kendinizden :işsiz:
Bir de emziğe alıştı sallamaya alıştı kucağa alıştı diyorlar ,benim ki hiçbir şeye alışamıyor :kızgın:
Bağlanma problemi mi var acaba çocuuumuun:KK70::KK70:
Kuzum fazla uyumasida iyi d3gil benim kiz gúndùz cok uyuyo gecede 3 kadar aguluyo gûlûyo

Karbonatlı suyla dilindeki pamukçuğu temizliyoruz sonuçta ağzının içine birşey yapmıyorsa kafasına da yapmaz diye düşünüyorum :)) ama senin için rahat etmeyecekse sadece zeytinyağı da sürebilirsin canım :KK54:
teşekkür ederim cnm evet haklısın, Ztonder Ztonder de kendinde denemiş. Yapayım umarım geçer kel kafanın bu hali :KK48:

Slm anneler ve bebişleri nasılsınız çok giremiyorum arada okuyorum yazamıyorum ama takipteyim. İşe başlayan oldumu aranızda merak ettim. Bu arada bir tane piyanolu oyun halısı sipariş ettim daha gelmedi ama baybimall da indirime girmişti haber vereyim dedim düşünenler varsa. Gelince yorumlarımıda yazarım ama indirim geçermi bilmiyorum.
Ben internetten sipariş ettim başka marka yollamışlar iade ettim. Gelince yazsana benim de gündemimden düşemiyor bu konu bir türlü. Birde benimkinin onu seveceğinden hiç emin değilim.

Kafa karıştırmak gibi olmasın da ben mustela vücut losyonu almıştım en başta. İhtiyaç kalmadı sonradan ama tüp bitmemişti. Ben konakları onunla attırdım. Banyodan önce bol bol sürdüm ve üstüne şapka geçirdim. 15-20 dk sonra taradım. Hep tarağa geldi zaten Konak tabakası. Sonra da mustela Konak önleyici şampuanla yıkadım. Bunları iki günde bir yaptım
Sağol canım şampuan fikri özellikle iyi oldu :KK58:

Normal doğum yapan arkadaşlar, 40 ınız çıktıktan sonra tekrar doktora kontrole gittiniz mi? Bugün 53 günlük olduk. Kanamam, akıntım vs bitti bence dikişlerim de iyileşti zaten 2 taneydi. Çok pardon ama eşimle hala bacı gardaş gibiyiz önce kontrole git herşey yolunda mı diyor ikna edemedim adamı :halay: Benim doktorun da muayene ücreti biraz fazla, çocuğun rızkını verip gelmek istemiyorum. Ne dersiniz sizce gitmeli miyim?
Ozele gitmen sart degil devlete gidip bi usgye girebilirsin rahmin durumunu gormus olursunuz

Ozele gitmen sart degil devlete gidip bi usgye girebilirsin rahmin durumunu gormus olursunuz
Doğumdan 10 gün sonra gitmiştim rahim toparlanmış bile demişti. Gitmen gerek diyorsunuz yani.. Canım burda devlet hastanelerinin kapısından geçmek bile dert sağlam girip hastalık kapmış çıkarım malesef :KK43:

Doğumdan 10 gün sonra gitmiştim rahim toparlanmış bile demişti. Gitmen gerek diyorsunuz yani.. Canım burda devlet hastanelerinin kapısından geçmek bile dert sağlam girip hastalık kapmış çıkarım malesef :KK43:
Yooo gitmen gerek demiyorum ama ne olur ne olmaz diyorum. Sor bana gittin mi diye ben sezeryan yaptim ve 40 kontrolune kendi dr umada, devletede gitmedim ama yanlis yaptim gitmem lazim benimde hastanalerde dibimde ancak ihmalkarlik mi yogunluk mu cok kendine guvenmek mi bilemedim ne dersen de.

Haaa kesin karar verdin yani, hadi hayırlısı. Sen kaynana olunca gelinden daha cıvıl cıvıl olursun :)
En büyük korkum çok ağır başlı gelin ve damatlarımın olması zaten:deli:
Ay hiç çekemem öylesini Allah muhafaza :dua:

Kv ile 3 gündür bir boyun tutma muhabbetidir gidiyor, yok komşunun kızı tutmuşmuş bizimki tam tutamamış. Tepem attı artık , boynunu çok şükür tutuyor, başkasıyla kıyaslama çocuğu böyle ömür geçmez, hem Allah korusun sakat olsa sevmeyecek misin dedim sustu
Sen o kadar oku doktor ol
Duyacağın lohusa cümleleri biz ev hanımları ile aynı :KK70::KK70:
Allah sabır versin sana canım

Aslında gitmek lazım
Ben de gidemedim henüz haftaya düşünüyorum
Devlet hastanesine gidebilirsin canım

Kuzum fazla uyumasida iyi d3gil benim kiz gúndùz cok uyuyo gecede 3 kadar aguluyo gûlûyo
Kız benim ki gündüz uyumuyor zaten ,uyuyacak gibi olsa Öykü Duru mıncıklıyor kaldırıyor bunun da canına minnet
Ama gece de uyumuyor
3 e gelirken uyuyor sabah 7-8 e kadar
Daha bebek anacım bunlar çok uyumaları lazım
Bir de uyku uykuyu getiriyor gerçekten
Benimkilerin hepsi zombi bu ara:KK57:

En büyük korkum çok ağır başlı gelin ve damatlarımın olması zaten:deli:
Ay hiç çekemem öylesini Allah muhafaza :dua:

Sen o kadar oku doktor ol
Duyacağın lohusa cümleleri biz ev hanımları ile aynı :KK70::KK70:
Allah sabır versin sana canım

Aslında gitmek lazım
Ben de gidemedim henüz haftaya düşünüyorum
Devlet hastanesine gidebilirsin canım

Kız benim ki gündüz uyumuyor zaten ,uyuyacak gibi olsa Öykü Duru mıncıklıyor kaldırıyor bunun da canına minnet
Ama gece de uyumuyor
3 e gelirken uyuyor sabah 7-8 e kadar
Daha bebek anacım bunlar çok uyumaları lazım
Bir de uyku uykuyu getiriyor gerçekten
Benimkilerin hepsi zombi bu ara:KK57:
Gúndúz fazla uyumasina izin vermeyin gece uykusu karismasin diyorlar benim kuzuya denedim dùn uyuyamayinca asabilesiyo sıpam

Back