• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

interiorarchitect interiorarchitect (yanlis grupta etiketlemissin yazdıktan sonra farkettim :halay:burdan da yazayim dedim) Evet bugün 2 aylik aşısı oldu normalde 19 da 2 aylik oldu ama bugun getir dedi ASM deki hemsire 57 cm 5030 gr olmuş..yine 900 gr almis
Benim hatlar karisinca iki tarafa da kopyaladimm mecburen:) ben epeydir yazamıyorum diyordum ya iyi yapmışım aferin bana baksana hala kendimde degilim. Milletinde beynini yakcam kendimlle beraber on yere birden ayni cevabi veriyorumm :)

Geçmiş olsun canım eczaneden alınabiliyor mu bilmiyorum ama sodyum bikarbonat ampul getirtmiştim ben hastaneden daha hızlı geçiriyor
Bilmiyorum ki canım ben eczacimiza söyledim o da verdi inşallah geçer canı çok yandı gündüz1 dk bile uyuyamadi acidan

Var canim bizim uyku duzenimiz

Bu bile yeterli bana

Gunnduz 3 defa tek basina 2 defa memede uyuyor

Aksam 8.30 da uyuyor
Babanne gelmeden en erken gece 1 2 gibi uyanirdi simdi maalesef arada mutlaka kalkiyor ne alaka diyeceksin belki gecen gun evde yoktuk geldik kv yatmis cocugu bi yatirdim 2 de uyandi dunde 4 defa uyandi mesela
Neyse gece de 2 saatte bir emmek icin uyaniyor bana bu yeter su anda gece emsin istiyorum cunku
Gündüz uykuları kısa mı benimki yarım saat ancak uyuyor gündüz sonra da sıkıntı yapıyor :/

Kızlar yanlış yorumlamadıysam kızumın bezinde incecik kısa bi kan var. Sanıyorum gıda aletjisi demek. Bugün hem tereyağı yedim hem sütlü kahve hende çikolatalı süt içtim. Bu xamana ladar hep içtim aslında süt falan ama bugün üstüste diye mi alerji yaptı. Çünkü hususi dikkt ederim ilk defa gördüm. Şimdi ne yapmak gerek ben hiç süt süt ürünleri asla tüketmeyecekmiyim

Kızlar yanlış yorumlamadıysam kızumın bezinde incecik kısa bi kan var. Sanıyorum gıda aletjisi demek. Bugün hem tereyağı yedim hem sütlü kahve hende çikolatalı süt içtim. Bu xamana ladar hep içtim aslında süt falan ama bugün üstüste diye mi alerji yaptı. Çünkü hususi dikkt ederim ilk defa gördüm. Şimdi ne yapmak gerek ben hiç süt süt ürünleri asla tüketmeyecekmiyim
Bir kerelik birsey olabilir tek bir kez olan bir durumda hemen bu kaniya varmak doğru degil.

Bilmiyorum ki canım ben eczacimiza söyledim o da verdi inşallah geçer canı çok yandı gündüz1 dk bile uyuyamadi acidan

Kuzum geçmiş olsun
Geçer hemen inşallah

Iylermis canim biraz yogunmus temposu selami var herkese
Sağol canım merak ettim yazmayınca
İnsanın aklına herşey geliyor

ONTK ONTK canım sen de haberler nasıl?
Var mı kardeşinin durumunda bir gelişme?

Kızlar yardım on gün öncesıne kadar mama artı memeyle gıderken on gundur doktorun tavsıyesıyle sadece meme veriyorum ama bugun 4. Gun kaka yapmadı ve zayıfladıgunı gözlemlıyorum onun dışında çişli bezlerı ıyı cok halszde değil . Bır ayı tamamlayalımmı yoksa dr a gıdelımmı bılmıyorum

Canım zeytinyağının içine biraz karbonat koyup karıştır banyodan yarım saat önce kafasına sürüp banyodan önce de ince dişli tarakla tararsan temizlenir.
Yaaa bu karbonat işini bilemiyorum yavrucum yaaa.. yani bir zararı olur mu ki diye. Kel kafayı nasıl tarıycaz oda var tabi. Neyse denerim Ne kadar koymak Lazım cnm karbonatı

Benimki 25 Dk uyuyor. Kanguruda biraksan saatlerce uyur :)
Cocuklar bize işaret cakiyor yürüyün analar bu kilolar nasil gidecek diye
Ben bu hafta hamur isi jubilemi yapiyorumm bugune kadar kotu yaptigim.kek borek kurabiye vs olmamistir kac defadir olmuyor pismiyor bunlar hep isaret bitiriyorum maltda icmesem mi diyirum onu icmeye basladim.kilo aldim ben yoksa dogum kilomu vermistim yaa 5 kilo aldim.inu icmeye baslayinca hamilelikteki gibi seker ve hamur isini kesiyorum artik yeterrr hic alisik degilim bu hallere

Cocuklar bize işaret cakiyor yürüyün analar bu kilolar nasil gidecek diye
Ben bu hafta hamur isi jubilemi yapiyorumm bugune kadar kotu yaptigim.kek borek kurabiye vs olmamistir kac defadir olmuyor pismiyor bunlar hep isaret bitiriyorum maltda icmesem mi diyirum onu icmeye basladim.kilo aldim ben yoksa dogum kilomu vermistim yaa 5 kilo aldim.inu icmeye baslayinca hamilelikteki gibi seker ve hamur isini kesiyorum artik yeterrr hic alisik degilim bu hallere
Kuzucum gel bizim 2028 ağustos anneleri zayifliyor topigine. Yarin sali ile basla mesela. Diyet gunluklerinde topik

D _Depply_ daha oncede bircok kez yazdim ve yazildi emzirmeden hemen once bildigin memeyi kurutacak kadarda sagsan ardindan bebegini tuttur memeye bak nasil indiriyor yagli yagli sutu ve yutkuna yutkuna iciyor. En kuvvetli makina bile bebegin cenesinden iyi cekemez ve asla memede sut bitmez bebek emdikce gelir. Memeler bir depo degil yani dolma, tasima kapasitesi diye birsey yok. Fabrika olarak dusun surekli uretim var durmaksizin yeterki talep olsun.
Yapıyor canım aynı dediklerini uyguluyoruz aslında memeyi çok seviyor. Ama benimki mizacı gereği biraz tembel bir çocuk 1 saniye taZyik düşsün hemen çıldırıyor. Birde obur bir çocuk zorlanıyorum yani. Ama inat edicem bende.

Back