2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oğlum gündüz pek uyumuyor uyusa bir düzene sokacağım. Geceleri daha çok mu süt oluyor?

Geceleri hep daha çok süt oluyor derler, ben fikrim bu konuda uyku etkili. Uyduğumuz için daha çok oluyor. Uyku ve su içmek inan çok etkili süt olmasında.
Ben düzene soktugum için gece gündüz aynı miktarda alıyorum sütü, ama gece biraz daha fazla oluyor tabi.

Amannn geçmiş olsun. Sıranı savmışsın bundan sonrası sağlıklı günlerle dolu olsun inşallah

Yapilmiyor olmuyor. Zaten uzmanlar ve emzieme emzieme destekcileri yogurdu yogurt anne sutunu sut olarak tuketsin diyorlar. Sutun fazlaysa muhallebi falam yaparsan bebeğine ona katabilirsin cok iistiyorsan.

Iyi dusunelim bence iyi olsun
Benimkide gercekten cok iyi hakkını yiyemem ama görüşme sureleri kisa olacak uzatyinca kirici oluyiruz ayni sehirde olsan gunduz gorur aksam evune gider sorun kalmaz ama ayni evin icinde olmuyor iste
Kesinlikle olmuyor biz ayni sehirde farkli farkli ilcelerdeyiz bir ay once koca bir bavulla evime geldiler ensem bacaklarim uyustu sinirden bir iki gunu anlarim ama fazlasina tahammulum yok ayni cati altinda hastalik falan olmadigi surece olmuyor.

D _Depply_ daha oncede bircok kez yazdim ve yazildi emzirmeden hemen once bildigin memeyi kurutacak kadarda sagsan ardindan bebegini tuttur memeye bak nasil indiriyor yagli yagli sutu ve yutkuna yutkuna iciyor. En kuvvetli makina bile bebegin cenesinden iyi cekemez ve asla memede sut bitmez bebek emdikce gelir. Memeler bir depo degil yani dolma, tasima kapasitesi diye birsey yok. Fabrika olarak dusun surekli uretim var durmaksizin yeterki talep olsun.

Son düzenleme:
Kuzucuğum pamukçuk olmuş gittim karbonat aldım eczacımız da damla verdi. Yavrukusum sabahtan beri dertli insallah geçer
Oyyy geçmiş olsun. Bizimkinin de kafada Konak olmuş. Doktor hergün badem yağı sürüp tarayıp yıka dedi. Eşim geç geliyor ben tek başıma mümkün değil yıkayamam. Anneme gidince artık, umarım artmaz 3-5 güne

S Sebnem1453
Ins tedirgin oldum pamukcukmu diye cocuk büyütmek ne zor iş arkadaş bu endişe hali jic gecmicek gibi
Gecmiyor canim ama azaliyor büyüdükçe o pimmpirikli hal gidiyor ama bu. Seferde baskka seyler ekleniiyor vellhasil annelik = delilik :)
bck_bsra44
Aynen benim kizda böyle gündüz uyandiramiyorum gece de uyutamiyorum saat 2 den beri etinden et kopariyolar gibi ağlıyor bi beşikte bi ayağımda salliyoejm hala kolik müzikle uyurdu normalde o bile fayda etmiyo sabah 9 da aşıya götürcem hastalıktan ölüyorum uykusuzluk mahvetti ama uyumuyo
Ne kadarlik oldu kuzucuk canim 2 ay asisi mi olacak?
İnşallah bi duzene sokcaz canim biz gerildikce onlarada yansitiyoruz mesela uyumicak uyumuyor dedikce o sekilde mesj yolluyoruz ve gercekten uyumuyorlar ama kendimizi biraz rahatlatip sakinlestirerek onlari da rahatlatarak ve geceleri onlari uyaranlardan uzak tutarak mesela tv acik ortam ya da sesli gurultulu ışıklı ortamlardan uzak tutarak bu uyku isini çözeceğiz diye dusunuyorum :)

Slm anneler ve bebişleri nasılsınız çok giremiyorum arada okuyorum yazamıyorum ama takipteyim. İşe başlayan oldumu aranızda merak ettim. Bu arada bir tane piyanolu oyun halısı sipariş ettim daha gelmedi ama baybimall da indirime girmişti haber vereyim dedim düşünenler varsa. Gelince yorumlarımıda yazarım ama indirim geçermi bilmiyorum.

Ben kucağıma alıp duşa sokuyorum artık kuzum dene istersen

Of işte taş olsa çatlar bir yerde. Şimdi de tutturmuş kulağı ağrıyor diye ama bence çocuğun uykusu var emince mayıştı kapadı gözleri

exixizimm kuzum sizin 4 ay bitti uyku düzeni kurmaya başlayacak misin?

Canım zeytinyağının içine biraz karbonat koyup karıştır banyodan yarım saat önce kafasına sürüp banyodan önce de ince dişli tarakla tararsan temizlenir.

Kızlar dün akşamdan beri benimki huzursuz emzirdikçe çıkarıyor biraz. Bugünde biraz sürdü kusmasi. Ve 3 saat oldu uyuyor. Zorla uyandırdım. Şimdi emziriyorum. Hasta falan olabilir mi? Fazla beslemekte kusmasına sebeb olabilir mi?

Kuzucuğum pamukçuk olmuş gittim karbonat aldım eczacımız da damla verdi. Yavrukusum sabahtan beri dertli insallah geçer
Geçmiş olsun canım eczaneden alınabiliyor mu bilmiyorum ama sodyum bikarbonat ampul getirtmiştim ben hastaneden daha hızlı geçiriyor

Bende oyle yapmaya calistim kucagima alip emziği veriyodum biraz cekip sakinlesip uyuklamaya başladığı an cikarip hemen memeyi veriyodum 2-3 defa yedi sonra onu da anladigi icin emziği cikardigim an uyanıp yine morarana kadar ağlamaya basladi 2 gündür emziği kaldirdim gezdirerek yatagin ucunda hafif ziplayarak veriyorum çoğunlukla almiyo ama yine de cok acıkınca mexbur aliyo

exixizimm kuzum sizin 4 ay bitti uyku düzeni kurmaya başlayacak misin?
Var canim bizim uyku duzenimiz

Bu bile yeterli bana

Gunnduz 3 defa tek basina 2 defa memede uyuyor

Aksam 8.30 da uyuyor
Babanne gelmeden en erken gece 1 2 gibi uyanirdi simdi maalesef arada mutlaka kalkiyor ne alaka diyeceksin belki gecen gun evde yoktuk geldik kv yatmis cocugu bi yatirdim 2 de uyandi dunde 4 defa uyandi mesela
Neyse gece de 2 saatte bir emmek icin uyaniyor bana bu yeter su anda gece emsin istiyorum cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…