• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Neden gelmiyor cümlesi zaten başlı başına bir stres
Sen sütü takmışsın kafaya kuşum
Rahat ol geliyor sütüm de sürekli
Gece sağım yapmak sütü arttırır diye okumuştum ama hiç gece sağmadım bilmiyorum
Deneyebilirsin
Ama canım gece 5 gibi oğlum uyanıyor emmek için. Şimdi ben gece sağım yaparsam sütüm biter oğlum be içer? Geceki süt oğluma kalsın istiyorum nasıl yapacagız

Allah’ım en korktuğun şey işte
Ben kaynana olmak istemiyorum
Böyle karışmak konuşmak istemiyorum ya
Ne isterlerse yapsınlar etsinler sadece beni de sevsinler isterim
Bebeklerine de kendileri baksınlar
Etine sütüne de konuşturmasın Allah’ım beni
Ben de çok korkuyorum, gıcık kv olmak istemiyorum ama o potansiyelim de var yani. Her şeyi çılgınlarca araştırırım, etrafıma bir şey yapılırken müdahale de ederim, bu huyumu zamanla törpüleyemezsem gelinim sinir olur bana

Süt miktarı değil de bebişler sütün gelme hızıyla alakadarmış burada kı okumuştum bir yerde okumuştum. O memeden süt daha mı yavaş geliyor acaba benim birisi öyle. Hatta benimki de biraz emiyor sonra bağrış dövüş emiyor . Genelde gazı oluyor çıkarınca biraz rahatlıyor
Memenin debisi azalınca söylenmeye memeyi dövmeye başlıyor benimki. Meme değiştirince geçiyor sorun

Kilosundan canım aldığı mamaya rağmen aldığı kilo iki aydır 1 kg. Mamayi azalttım 3 günde 100 gram verdi :/ düzenli sağıma.başlamaya karar verdim çıkan miktar max 5 ml ama sagicam bakalım
Sağarken çocuğuna baka baka seve seve sağ. Fark edeceğini düşünüyorum. Ben bazen aşka gelip mıncıklayarak seviyorum o zaman gaza geldim diye herhalde süt sızıyor göğüslerimden

Belki en iyi kv bendedir ama gün geliyor kızdığım çokça şey oluyor. Ben bir de kendi ayağıma sıktım, olduğu yere Ankaraya tayin istedik, yardımcı olur çocuk için diye :deli:
Şimdi lojman bekliyoruz o çıkana ve taşınana kadar yanlarında kalıyoruz 2 hafta oldu belki bir ay daha sürecek :bicak: iyi mi ettim kötü mü şüphedeyim :eek:
Iyi dusunelim bence iyi olsun
Benimkide gercekten cok iyi hakkını yiyemem ama görüşme sureleri kisa olacak uzatyinca kirici oluyiruz ayni sehirde olsan gunduz gorur aksam evune gider sorun kalmaz ama ayni evin icinde olmuyor iste

Iyi dusunelim bence iyi olsun
Benimkide gercekten cok iyi hakkını yiyemem ama görüşme sureleri kisa olacak uzatyinca kirici oluyiruz ayni sehirde olsan gunduz gorur aksam evune gider sorun kalmaz ama ayni evin icinde olmuyor iste
Evet süre kısa olunca sorun olmuyor ama uzadıkça ben mızırdanmaya başlıyorum. Aynı şeyi ben de düşündüm aynı şehirde olunca çocuğa bakacağı zamanda gece kalması gerekmez en azından

Bizde kolik müzikleri, sesleri vs hiç etki etmiyor:KK12: sesini kesmiyor nedense
Biz de de etki etmiyor
Sadece benim kafa şişiyor o kadar :halay:

Ama canım gece 5 gibi oğlum uyanıyor emmek için. Şimdi ben gece sağım yaparsam sütüm biter oğlum be içer? Geceki süt oğluma kalsın istiyorum nasıl yapacagız
Süt bitmez canım benim tazyik azalır yavaşlar damla damla olur aradan zaman geçince bir kaç dakika kadar sonra tekrar süt gelir
Önce emzir bebişi
Sonra sağ az çıkar ama olsun
Beyine gidecek olan sinyal şu ,süt bitiyor yetmiyor o
zaman üretim artacak
Süt konusunda uzman Sabirsiz61 Sabirsiz61 destek isteyebilirsin

Ben de çok korkuyorum, gıcık kv olmak istemiyorum ama o potansiyelim de var yani. Her şeyi çılgınlarca araştırırım, etrafıma bir şey yapılırken müdahale de ederim, bu huyumu zamanla törpüleyemezsem gelinim sinir olur bana
:KK70::KK70::KK70:

Daha önceden tecrübeli olan annelere sorum var. Anne sütünden yoğurt ya da peynir yapabiliyor musunuz? Ben kaç defa denedim yoğurt yapmayı, tutmadı bir türlü. Normal yoğurttan farklı bir şey mi yapılıyor anlamadım. Saatlerce mayaladım bekledim yok, olmadı bari kaynatıp kestireyim peynir yapayım dedim, kaynadı ama kesilmedi, hırs yaptım limon ekledim tuz ekledim yine de kesilmedi. İpe sapa gelmiyor sütüm.

Kuvvetli cekmeyip agzinda gevelemeye baslayinca yatagina koyuuyordum bende artik devam etsin o zaman
Ben müdahale etmiyorum zaman sorunum yoksa. Bazen bir saat emiyor bazen daha fazla. Bırakmak isteyince elleriyle itekliyor, ağzına zorluyorum dudaklarını büzüyor, almıyor. O zaman yerine koyuyorum.

Ben müdahale etmiyorum zaman sorunum yoksa. Bazen bir saat emiyor bazen daha fazla. Bırakmak isteyince elleriyle itekliyor, ağzına zorluyorum dudaklarını büzüyor, almıyor. O zaman yerine koyuyorum.
Uyuyunca birakiyorum canim bende rahat uyusun diye sahi ona kalsa orada uyumak istiyor ama malum evde bir oglum daha var her isi kosa kosa yapoyoruz emzirmede dahil buna

Sağarken çocuğuna baka baka seve seve sağ. Fark edeceğini düşünüyorum. Ben bazen aşka gelip mıncıklayarak seviyorum o zaman gaza geldim diye herhalde süt sızıyor göğüslerimden
Ben de bir memeyi emzirirken diğerini sagiyorum o da fark ettiriyor canım. Ama benim fark etmiş hali 5 ml maalesef :)

Atak tablosunu ben 2 sekilde takip ediyorum
Dogdugu tarih ve dogmasi gereken tarih malum arada 8 hafta var
Gelisme olarak doğduğu tarih tutuyor sizinde aradaki süre kisa oldugu icin farkli olabilir tabi

Belki en iyi kv bendedir ama gün geliyor kızdığım çokça şey oluyor. Ben bir de kendi ayağıma sıktım, olduğu yere Ankaraya tayin istedik, yardımcı olur çocuk için diye :deli:
Şimdi lojman bekliyoruz o çıkana ve taşınana kadar yanlarında kalıyoruz 2 hafta oldu belki bir ay daha sürecek :bicak: iyi mi ettim kötü mü şüphedeyim :eek:
Allahı var bizimki de çok iyidir aslında ama cahildir kendi yönetmek ister çocuklarını ve dolayısıyla beni. Ben de hiç alışık değilim böyle bir hayata , çocukluğumdan beri annemler hep fikrini söyleyip yine de sen bilirsin demiştir ve yanımda olmuşlardır. Benim sıkıntım bu yüzden.
Çocuk için elbette ki ellerinden geleni yaparlar hatta çok iyi bakarlar. İnşallah hep huzurlu olursunuz , bizimkine de o bakacak sanırım işe Başlayınca. Duymamayı öğrenmem lazım

Back