2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim oğluşda uyku çok dengesiz bir gün güzel uyuyor bir gün hiç uyumuyor. Bende akışına bıraktım artık takmıyorum.
Ya aslinda benim kizimin uykusu duzenli ama ister tersine duzenli :) gunduz uyuyup gece uyaniyor tam tersi olmasi gerekiyorda iste onu nasil yapcaz bakalim :) gunduz uyutmasam bu seferde hepten duzeni bozulue diye de korkuyorum bakalim elbet bi yolunu bulcaz:)

Aslında bunun aynısını eşime söyledimoda bu hamakdan yapmak ıstiyor yerinj bile ayarladi ... İcinde kalmasn yapsnn desem mecbur kullanilck yapilmis olacak...
Hmm o zaman bilemedim tabi bence de içinde kalmasın :/

Allah razı olsun canım hic birimizin ağzının tadi bozulmasin insallah

Aynen benim kizda böyle gündüz uyandiramiyorum gece de uyutamiyorum saat 2 den beri etinden et kopariyolar gibi ağlıyor bi beşikte bi ayağımda salliyoejm hala kolik müzikle uyurdu normalde o bile fayda etmiyo sabah 9 da aşıya götürcem hastalıktan ölüyorum uykusuzluk mahvetti ama uyumuyo

Bu arada cok fena meme reddi yasiyoruz ne zamana kadar sürecek acaba. meme dışında ne bulursa cok cok emiyo ama memeye yaklaştığını hissettiği an ortaligi yıkıyo. 8-9 saat aç kaliyo, açlıktan midesi gurulduyo, ağlıyor ama asla emmiyo.. napicam bilmiyorum emzik veriyorum normalde ona da cok beter alıştığı icin bu sorun bitene kadar kaldirdim emzikleri..
emziksiz de uyumuyo kafayi yemek üzereyim.. evdeki tartiyla tartmama göre aldığı kilonun 200 gramini vermiş hep açlıktan

Birşey olmaz sadece ağlar
Sen sabırlı ol alacak sonunda memeyi
Dayanamaz da biberon denersen o zaman bir daha yaklaşmaz memene
En zor dönemlerden biri ama sen kararlı olacaksın

Bizde de var Perşembe asilardan sonra bir huzursuzluk ki sorma. Ben cok ac kaldığını düşündüğüm zamanlar kaşıkla veriyorum canim az az. Ama cok sık verme ki memeyi emmek zorunda kalsın yine. Sabırlı olacağız geçecek merak etme. Bizim de kilo alimimiz sınırda geçti bugüne kadar ama biberon emzik ten uzak duruyorum

Günaydın hatunlar herkese selamlar dün gece kızımın bir gazı tuttu ki amanınnnn.manda yoğurdu yemiştim söylemesi ayıp sanırım dokundu bebeğime. Gece 3te babasına teslim ettim. Uyudu neyse. Sonra da saat başı emmeye kalktı.kafam allak bullak. Bir de doktor randevum var bugün spiral taktırsam korkuyorum :s

En iyi kv gerçekten olmayanmış. O kadar cahil konuşuyor ki duymamazlıktan gelemiyorum artık. Ya sabır ya sabır
Belki en iyi kv bendedir ama gün geliyor kızdığım çokça şey oluyor. Ben bir de kendi ayağıma sıktım, olduğu yere Ankaraya tayin istedik, yardımcı olur çocuk için diye
Şimdi lojman bekliyoruz o çıkana ve taşınana kadar yanlarında kalıyoruz 2 hafta oldu belki bir ay daha sürecek iyi mi ettim kötü mü şüphedeyim

Oğlum gündüz pek uyumuyor uyusa bir düzene sokacağım. Geceleri daha çok mu süt oluyor?

T TubaSude canim goguslerimizin iyice yumusamasi normal degil mi artik. Birde bebek emzik gibi memeyi emerkende sut gidiyormudur ona sipa uyuyor cunku memede sut gitmiyordur diye o anda bende memeden ayirip yataga koyuyorum
Emzik gibi emerken de gidiyor süt. Ben silikon uç kullandığım için görüyorum, emeli yarım saat de geçse bir saat de geçse süt geliyor, sadece debisi azalıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…