- 29 Mart 2012
- 2.498
- 4.706
- 333
- 41
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #79.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen tarif ettigin durum bizdede var canim o gogsum digerine gore daha sert bide ama ilk zamanlar gayet guzel emiyordu bencede akisla ilgili cunku bizim gaz sorunumuz hic kalmadi cok sukur darisi size insallahSüt miktarı değil de bebişler sütün gelme hızıyla alakadarmış burada kı okumuştum bir yerde okumuştum. O memeden süt daha mı yavaş geliyor acaba benim birisi öyle. Hatta benimki de biraz emiyor sonra bağrış dövüş emiyor . Genelde gazı oluyor çıkarınca biraz rahatlıyor
Ayniiiii bennnnnBenim arkamdan deli her ağzına geleni rahatça söylüyor hiç alınır mıyız diye çekinmiyor diyorlarmış eltim söyledi
Ben herkese karşı böyleyim ama eltim sustuğu için çok problem yaşadı yıllardır ben kimseyle sorun yaşamadım çünkü sıkıntım olduğu an söylüyorum en son büyük gorumcem ya iyi yapiyosun ama ben aliniyorum ama sana içinde tut dersem de içinde birikir problem olur yapman iyi aslında ama biz alışkın değiliz dedi. Valla icimde tutup size surat mı asayim dedim haklısın keşke biz de senin gibi olsak dedi :) ben böyle cat çat söylediğim için surat asacak bisiyim olmadı onlar bana asiyor bazen üzücü bir durum bence keşke onlar da söyleseler.. Eşim nisanliyken kendini biraz torpule bizimkilere karşı diyordu şimdi o da doğrusunu yapıyorsun diyorevet ben deliyim
Zaman ne gosterir bilemem ama gelinin huzurunu bozmak oglunun da huzurunu bozmak demek kvler bunu anlamiyor insallah biz karismayiz sevmiyorum bile inanin bu kv muhabbetini ama sagolsunlar tam.ortasindayim maalesefT TubaSudeexixizimm
Minik kuzular sözüm sizin nezdinizde tüm erkek analarına baaaaak kaynanalik yapmayın ilerde kızlarımıza pis dünürlük yaparım öyle bir durumda
![]()
Ictin mi işe yaradı mı canım?
Kirmak.istemiyorum canim yaa o raddeye gelmek istemiyorum.aileyiz sonuçta
Ayniiiii bennnnnsoylemezsem daha sonra kendime cok sorun ediyorum hastalik dercesinde gelin olduktan sonra basladi bu durum bende yoksa cidden melek gibi sessizdim ben ama
![]()
Zaman ne gosterir bilemem ama gelinin huzurunu bozmak oglunun da huzurunu bozmak demek kvler bunu anlamiyor insallah biz karismayiz sevmiyorum bile inanin bu kv muhabbetini ama sagolsunlar tam.ortasindayim maalesef
Bu saatten sonra biraz gereksiz canım kendi kendine uyumayı öğretmek gerekiyor 3-4 ay civarı sallanamadan uyuyacaktir inşallah zatenFikirlerinize ihtiyacim var bebege boyle hamak gereksiz mi sizce? ?? https://www.google.com/search?q=asılabilen+besik&hl=tr-TR&source=android-browser&prmd=sivn&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ved=0ahUKEwiIybeyp5jeAhVD3qQKHYIODFAQ_AUIESgB&biw=360&bih=522
Bu kayınvalideler neden hep böyle benim büyük oğlum küçükken şuan 17 yaşında bu arada kayınvalidem severken babaannesi gibi akıllı oğlum diye seviyordu biz salaktık yaBenim kızım için de herkes bana kendini doğurmuşsun resmen sana çok benziyor diyor kv yok sadece dudakları benziyor o da değişir diyor :)))
Hahahh alemler yaBu kayınvalideler neden hep böyle benim büyük oğlum küçükken şuan 17 yaşında bu arada kayınvalidem severken babaannesi gibi akıllı oğlum diye seviyordu biz salaktık ya
Aslında bunun aynısını eşime söyledimBu saatten sonra biraz gereksiz canım kendi kendine uyumayı öğretmek gerekiyor 3-4 ay civarı sallanamadan uyuyacaktir inşallah zaten
Bu kayınvalideler neden hep böyle benim büyük oğlum küçükken şuan 17 yaşında bu arada kayınvalidem severken babaannesi gibi akıllı oğlum diye seviyordu biz salaktık ya
Amin canım en kısa sürede kurtulalım şu gaz derdinden inşallahAynen tarif ettigin durum bizdede var canim o gogsum digerine gore daha sert bide ama ilk zamanlar gayet guzel emiyordu bencede akisla ilgili cunku bizim gaz sorunumuz hic kalmadi cok sukur darisi size insallah
Benim arkamdan deli her ağzına geleni rahatça söylüyor hiç alınır mıyız diye çekinmiyor diyorlarmış eltim söyledi
Ben herkese karşı böyleyim ama eltim sustuğu için çok problem yaşadı yıllardır ben kimseyle sorun yaşamadım çünkü sıkıntım olduğu an söylüyorum en son büyük gorumcem ya iyi yapiyosun ama ben aliniyorum ama sana içinde tut dersem de içinde birikir problem olur yapman iyi aslında ama biz alışkın değiliz dedi. Valla icimde tutup size surat mı asayim dedim haklısın keşke biz de senin gibi olsak dedi :) ben böyle cat çat söylediğim için surat asacak bisiyim olmadı onlar bana asiyor bazen üzücü bir durum bence keşke onlar da söyleseler.. Eşim nisanliyken kendini biraz torpule bizimkilere karşı diyordu şimdi o da doğrusunu yapıyorsun diyorevet ben deliyim
Fikirlerinize ihtiyacim var bebege boyle hamak gereksiz mi sizce? ?? https://www.google.com/search?q=asılabilen+besik&hl=tr-TR&source=android-browser&prmd=sivn&source=lnms&tbm=shop&sa=X&ved=0ahUKEwiIybeyp5jeAhVD3qQKHYIODFAQ_AUIESgB&biw=360&bih=522
Bu kayınvalideler neden hep böyle benim büyük oğlum küçükken şuan 17 yaşında bu arada kayınvalidem severken babaannesi gibi akıllı oğlum diye seviyordu biz salaktık ya
Bizde öyleyiz mesaimiz başladi 3 mü olur 4 mü olur bilmiyorum uyku sorununa bi cözüm üretemedimKizim tam bbir hanımefendi sukurler olsun amma ve lakin :) gündüzleri uyuyor uyuyor gece 4 te uyutabiliyorum ancak![]()
Canım seni çok iyi anlıyorum. Benim oğluşda uyku çok dengesiz bir gün güzel uyuyor bir gün hiç uyumuyor. Bende akışına bıraktım artık takmıyorum.Kizim tam bbir hanımefendi sukurler olsun amma ve lakin :) gündüzleri uyuyor uyuyor gece 4 te uyutabiliyorum ancak![]()