2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen tarif ettigin durum bizdede var canim o gogsum digerine gore daha sert bide ama ilk zamanlar gayet guzel emiyordu bencede akisla ilgili cunku bizim gaz sorunumuz hic kalmadi cok sukur darisi size insallah

Ayniiiii bennnnn soylemezsem daha sonra kendime cok sorun ediyorum hastalik dercesinde gelin olduktan sonra basladi bu durum bende yoksa cidden melek gibi sessizdim ben ama

T TubaSude exixizimm Minik kuzular sözüm sizin nezdinizde tüm erkek analarına baaaaak kaynanalik yapmayın ilerde kızlarımıza pis dünürlük yaparım öyle bir durumda
Zaman ne gosterir bilemem ama gelinin huzurunu bozmak oglunun da huzurunu bozmak demek kvler bunu anlamiyor insallah biz karismayiz sevmiyorum bile inanin bu kv muhabbetini ama sagolsunlar tam.ortasindayim maalesef

Kirmak.istemiyorum canim yaa o raddeye gelmek istemiyorum.aileyiz sonuçta

Ayniiiii bennnnn soylemezsem daha sonra kendime cok sorun ediyorum hastalik dercesinde gelin olduktan sonra basladi bu durum bende yoksa cidden melek gibi sessizdim ben ama

Zaman ne gosterir bilemem ama gelinin huzurunu bozmak oglunun da huzurunu bozmak demek kvler bunu anlamiyor insallah biz karismayiz sevmiyorum bile inanin bu kv muhabbetini ama sagolsunlar tam.ortasindayim maalesef

Şöyle ki benim kv aslında iyi niyetli olduğunu düşündüğüm birisi yani en azından bana karşı öyle bence .Eşime fazla düşkün değil abisine çok düşkün. Ama kültür farkı çok fazla benim ailemde gerçekten rahat bir ortam vardır eşimin ailesinde babadan çok fazla çekiniliyor ki kp sert katı bir adam değil bence. Mesela bu yüzden çok yalan dönüyor bir şeyler saklamak için bu bana inanılmaz ters bir durum. Bir de gereksiz görenekleri var eşim de ben de karşıyız biz evlenirken çeyiz bile istemedik hatta ben gelinlik bile giymeyecektim ama o kadarını kaldiramadilar iki aile de
Neyse zaten evliliğin en kötü tarafi hiç bilmediğin ve kendin seçmedigin bir aileyi benimsemek ve kabullenmek. Allah razı olsun yine de hepsinden özellikle kv 27 Gün kaldı yanimda evi çekip çevirdi. Hatta gündüz farklı akşam eşim gelince farklı davranmasa hiç sorunumuz olmazdı ama neden bilmiyorum gündüz tamam dediği şeyleri akşam hiç olmamış gibi davrandı..

Benim kızım için de herkes bana kendini doğurmuşsun resmen sana çok benziyor diyor kv yok sadece dudakları benziyor o da değişir diyor :)))
Bu kayınvalideler neden hep böyle benim büyük oğlum küçükken şuan 17 yaşında bu arada kayınvalidem severken babaannesi gibi akıllı oğlum diye seviyordu biz salaktık ya

Bu saatten sonra biraz gereksiz canım kendi kendine uyumayı öğretmek gerekiyor 3-4 ay civarı sallanamadan uyuyacaktir inşallah zaten
Aslında bunun aynısını eşime söyledimoda bu hamakdan yapmak ıstiyor yerinj bile ayarladi ... İcinde kalmasn yapsnn desem mecbur kullanilck yapilmis olacak...

Aynen tarif ettigin durum bizdede var canim o gogsum digerine gore daha sert bide ama ilk zamanlar gayet guzel emiyordu bencede akisla ilgili cunku bizim gaz sorunumuz hic kalmadi cok sukur darisi size insallah
Amin canım en kısa sürede kurtulalım şu gaz derdinden inşallah

Ay çok hoşsun
Gece gece gülerek okudum
Allah’ım ağzının tadını hiç bozmasın inşallah

Sütcü geldi haaaanimmmm
Kizlar ikeada böle bi icecek var
Haberiniz olaa @etka31112

Kız bu müshil etkisi yapar diyo
Bebecikler ishal olmasın

Ben evin ortasında böyle birşeye gıcık olurum herhalde
Hiç bana göre değil

Bu kayınvalideler neden hep böyle benim büyük oğlum küçükken şuan 17 yaşında bu arada kayınvalidem severken babaannesi gibi akıllı oğlum diye seviyordu biz salaktık ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…