- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #79.061
Cajim emzirme sonrası mi o çıkan miktar? Öyleyse masallah :) birde neden o kadar cok sağıyorsun biberonla mi içiyor sutunu? Stoklarını nereye sığdırıyorsun ? Gıdaya cok var nerde degerlendirebikiriz acaba?Vardı ama böyle çok değildi duzenli sağdıkça artti, ekstra 5dk satmanın etkisi de var, beyne süt yetmiyor sinyali gönderiyormus
Bizde öyleydik gaz silintisi olunca genelde yapıyorlar ama dikkat et biz iki gündür meme reddiyle de savaşıyoruz.2 dk emiyor sonra memeyle kavga etmeye başlıyor, başını geriye atıp tekrar tutuyor hiç sağlıklı ememiyor sanki neden oluyordur bu kızlar?
Meme reddi midir bu? Size de kolay gelsinBizde öyleydik gaz silintisi olunca genelde yapıyorlar ama dikkat et biz iki gündür meme reddiyle de savaşıyoruz.
Tüm gün kavga etmese de bıraktı aldı çekiştirip dalga geçiyor sanki. Algıları açılıyor ona bağladım ben ama sonumuz hayır olsun. Gaz olunca ağlıyor benim ki meme de bile olsa. Yine ağladı ama gaz gibi değil.2 dk emiyor sonra memeyle kavga etmeye başlıyor, başını geriye atıp tekrar tutuyor hiç sağlıklı ememiyor sanki neden oluyordur bu kızlar?
Kalkan avent mi gumus kalkan miCanim bende uxun sure yara dan cektim gogus kalkani denedin mi
Benim ilk ay kizimin gogus ucunu yanlis kavramasindan dolayi uclari dut gibi beyazladi. Sut kabarcigu deniyormus, aslinda sut kanalinin ucu deriyle kaplaniyormus. Geride kalan kanal da haliyle tikanip sertlesiyormus. Gogsum sertlesti agridi ve icinde top olustu. Surekli olarak sicak su torbasi uyguladim, surekli masaj yaptim. Ucundaki tikanikligi actim. Derken kizimin emmesi kuvvetlenince kendiliginden gecti. Kanalda biriken sut yagini cozdurmek icin lesitin de oneriyorlar canim. Sutu sivilastiriyor. Bir nevi emulgator vazifesi goruyor. Eger hic gecmiyor agriya kizariklik ve ates de eslik ediyorsa genel cerrahiye gorunmen lazim. Insallah mastite cevirmez.
Aaa aynısı bende var 2 haftadır geçmiyor eğer ay sonuna kadar gecmezse kızı3 aylık kontrole götürürken ben de genel cerraha gidip baktiracagim .Tam koltuk altimla mememin birlesiminde biryumru var
Doktora gittinmi canim bi sorun varsa erkenden git
Bi sürü mesaj alintiladim gitmiş hepsi @etka31112 esine çok güldüm
Bizde de benzer durum var konuşamayacağız gece diyor fısıltıyla bana soru soruyor cevap vermiyorum yeni soruyor
Cevap verince kız gözleri acıyor kocaman
Biz eskiden de çok kavga ederdik ama şimdi acayip oldu
Ben alınganım o hassas falan düzelecek herhalde
exixizimm sana attım nick adım soyadım olunca yazamadım buradan :) sende varsa liste atarsan iyi olur
Ya benim sutum sagarak artmıyor
Canım sıkılmaya başladı
Düzenli sagmadigim için mi yoksa pompada mi sorun var acaba
Yarım saat de sağsam iki göğüsten 5-10 Cc geliyor geçici olarak artıyor sonra aynı haline dönüyor
Günde bi öğün bile veremiyorum kıza
Çocuk çok büyük değişiklik kuzum ikiniz için de zor gerçekten dünya başka bir dünya gibi oluyor. Ben lohusayken çok kafam atıyordu her şeye o.dönem çok olmakla beraber hala sürtüşüyoruz. İnsan annesinden bile farklı düşünürken tamamen.başka bir ailede büyümüş bir insanla bir çocuk büyütmeye çalışıyor kolay değil. Bir de erkekler bizim hormonlara sahip olmadığı için bence bizi idare etmeleri gerektiğini anlamıyorlarKoca kişisiyle Doğum yaptıktan sonra aram açık, surekli tartışıyoruz bizde zaman zaman yardımcı oluyor ama eleştiriye hiç mi hiç gelemiyorum ben icraat olmasın sözle lafla bana moral versin istiyorum ama hep eleştiri. Bundan bende cok rahatsızım. Ben konuşmuyorum ilgilenmiyorum moralimi bozunca sonra birde benle ilgilenmiyorsun hiç diye eleştiri yapıyor gel de deli olma
Avent aldim ben bana faydasi oldu insallah sana da etki eder dışarı çıkarken heo takim evde de yatmadigim ve uzanmadigim surece lansinoh krem surup hep taktimKalkan avent mi gumus kalkan mi
Avent denemedim ama artik almaya karar verim sanirim.onu almadim inat ettim diye gecmiyor bu memeler
Hahahah bendr bir filmin sadece ilkn15 dakikasini izleyebilirim sinemada bie olsa oyle uykucuyumdur arabaya bineyim 5 dakika icinse uyurum alanyadan iznire otobus seyahati yaptimm 5 yil alanga otogardan biniip izmir anonsuyla uyandim defalarcaHayat boyu hep çok düzenli uyuma ve uyanma düzenim oldu bebeklikten beri. Hep gece oturan gündüz de enerjiyle güne devam eden insanları çok gizemli bulurdum bu enerji nerden geliyor diye .öldürmeyen Allah öldürmüyormuşbenimki cool'luktan değil tabi de ben de aynısını yaşıyorum şu an sonuçta
Hahahah bendr bir filmin sadece ilkn15 dakikasini izleyebilirim sinemada bie olsa oyle uykucuyumdur arabaya bineyim 5 dakika icinse uyurum alanyadan iznire otobus seyahati yaptimm 5 yil alanga otogardan biniip izmir anonsuyla uyandim defalarca
ama şimdi sabah 5 ten sonra hic uyumayip sanki 20 saat uyumusum gibi dolaniyorum esnemeden ahh ahh
Kaç saat aralıklarla sağıyorsun bende lansinoh var belki seninki daha iyidir bende 60 bile cikmiyor artık
Benim artmadı sanki, nasıl düzenli sağıyorsun günde kaç defa?
Cajim emzirme sonrası mi o çıkan miktar? Öyleyse masallah :) birde neden o kadar cok sağıyorsun biberonla mi içiyor sutunu? Stoklarını nereye sığdırıyorsun ? Gıdaya cok var nerde degerlendirebikiriz acaba?
Maşallah keşke Bnmdee okdar sütüm olsa işe başlıcam yakında cok lazım ama cıkmıyoMarka etkili olabilir belki bilmiyorum ama ben 3 saatte bir sağıyorum bazen 4 de olabiliyor. Geceleri kızımın uyanmasına göre değişiyor, mesela bir haftadır gece uzun uyuyor 6 saat sonra sağdım.
Açıkçası öyle kolay değil sürekli takip halindeyim, bazen aynu saatlere denk gelmiyor ama düzenli olarak sağıyorum 5 defa 6 defa bazen 4 defa değişiyor aslında ama hergün en kötü 4 defa sağım yapıyorum.
Sabah ve öğlen emzirme + biberon yapıyorum ama akşam ve gece sadece biberon yapıyorum. Emzirme sonrası bir memeden 100ml çıkıyor. Emzirmezsem her memeden 200ml çıkıyor bazen daha fazla. Aslında sütün az olmadı kadar çok olması da sıkıntı inan. Buzlukta muhafaza ediyorum şimdilik.
150poset sabitledim, yenisi geldikçe eski paketlerden atıyorum. Olaki hasta olursam bunlardan veririm mesela ya da 6.ayda ek gıda zamanı muhallebi yaparım çocuğa, diye düşündüm. Olmadı aticam, çöp olcak galiba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?