2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vardı ama böyle çok değildi duzenli sağdıkça artti, ekstra 5dk satmanın etkisi de var, beyne süt yetmiyor sinyali gönderiyormus
Cajim emzirme sonrası mi o çıkan miktar? Öyleyse masallah :) birde neden o kadar cok sağıyorsun biberonla mi içiyor sutunu? Stoklarını nereye sığdırıyorsun ? Gıdaya cok var nerde degerlendirebikiriz acaba?

Kızlar iyi geceler yine ayaktayım gaz sancımız vardı simdi bide meme reddiyle savaşıyoruz sonumuz hayrolsun
Ne zaman uyku düzenimiz oturacak hersey yoluna girecek hoc ümidim yok

Koca kişisiyle Doğum yaptıktan sonra aram açık, surekli tartışıyoruz bizde zaman zaman yardımcı oluyor ama eleştiriye hiç mi hiç gelemiyorum ben icraat olmasın sözle lafla bana moral versin istiyorum ama hep eleştiri. Bundan bende cok rahatsızım. Ben konuşmuyorum ilgilenmiyorum moralimi bozunca sonra birde benle ilgilenmiyorsun hiç diye eleştiri yapıyor gel de deli olma

Bu gaz sancisi ne zaman bırakacak yakamizi Emerken kıvranıyor, uyurken kıvranıyor
Beboşlar sağlıklı sıhhatli olsun Rabbim dermansiz dert vermesin ama onu bu halde görünce gözlerimden yaş geliyor. Karnını doyururken, uyurken bile rahat değil. Tamam bu minnoş savaşçı :) 3. Ayimizi da doldurduk. Azcık dinlenmeye hakkımız var gibi sanki .

2 dk emiyor sonra memeyle kavga etmeye başlıyor, başını geriye atıp tekrar tutuyor hiç sağlıklı ememiyor sanki neden oluyordur bu kızlar?
Tüm gün kavga etmese de bıraktı aldı çekiştirip dalga geçiyor sanki. Algıları açılıyor ona bağladım ben ama sonumuz hayır olsun. Gaz olunca ağlıyor benim ki meme de bile olsa. Yine ağladı ama gaz gibi değil.

Bir haftadan fazla oldu lesitin alıyorum hergun ama iyileşeceğine kizariklik da olustu. benim de meme ucu catlamisti, tikandi mi acaba dedim ama görünür birşey yok süt kabarcığı vb. sertlesen bölge büyük bayagi ama yukarıda meme ucuyla arasinda normal olan bir bölge de var.

Aaa aynısı bende var 2 haftadır geçmiyor eğer ay sonuna kadar gecmezse kızı3 aylık kontrole götürürken ben de genel cerraha gidip baktiracagim .Tam koltuk altimla mememin birlesiminde biryumru var

benimki tam orta yerde meme ucundan yukarida, neredeyse kucuk br limon kadar.

Doktora gittinmi canim bi sorun varsa erkenden git

beni takip edenebeye telefonda anlatmistim, ayni tavsiyeleri verdi iste sik emzirmasaj yap, sicak dus vb. ates olmadigi surece doktora gitmene gerek yok demisti. ates yapmadi hic. acaba gece atesim cikti deyip yarin sabah gitsem mi dedim ama o da yanlis bilgilendirme olur.

Erkekler gerçekten çocuk gibiler :)

Sagmakla artan bence süt değil zaten sağım miktarı göğüsler sağılmaya alistikca daha çok süt çıkıyor bana öyle geliyor en azından

Çocuk çok büyük değişiklik kuzum ikiniz için de zor gerçekten dünya başka bir dünya gibi oluyor. Ben lohusayken çok kafam atıyordu her şeye o.dönem çok olmakla beraber hala sürtüşüyoruz. İnsan annesinden bile farklı düşünürken tamamen.başka bir ailede büyümüş bir insanla bir çocuk büyütmeye çalışıyor kolay değil. Bir de erkekler bizim hormonlara sahip olmadığı için bence bizi idare etmeleri gerektiğini anlamıyorlar

Hayat boyu hep çok düzenli uyuma ve uyanma düzenim oldu bebeklikten beri. Hep gece oturan gündüz de enerjiyle güne devam eden insanları çok gizemli bulurdum bu enerji nerden geliyor diye .öldürmeyen Allah öldürmüyormuş benimki cool'luktan değil tabi de ben de aynısını yaşıyorum şu an sonuçta

Hahahah bendr bir filmin sadece ilkn15 dakikasini izleyebilirim sinemada bie olsa oyle uykucuyumdur arabaya bineyim 5 dakika icinse uyurum alanyadan iznire otobus seyahati yaptimm 5 yil alanga otogardan biniip izmir anonsuyla uyandim defalarca
ama şimdi sabah 5 ten sonra hic uyumayip sanki 20 saat uyumusum gibi dolaniyorum esnemeden ahh ahh

Biz de cool insanlar olduk uyku neymiş yeaaaa
Bu arada bizimkiler hep aynı saatlerde uyarıyorlar galiba gece mesaisinde hep ikiniz karşılaşıyoruz:)

exixizimm avent mutlaka al canım ben hastanede ilk emzirme sonrası direkt lansinoh sürüp aventin kalkanini taktım çok şükür az acıyla atlattım yarayı ilk 1 hafta sonra da hiç olmadı. Hastanede sürekli yatakta olduğum için sutyen giymeden sadece.kalkanla.duruyordum ama simdi ayağa kalkacağın için ince bir sutyenle tutturursun. Sürekli lansinoh da sur 1 haftaya bir şeyin kalmaz insallah

Kaç saat aralıklarla sağıyorsun bende lansinoh var belki seninki daha iyidir bende 60 bile cikmiyor artık

Marka etkili olabilir belki bilmiyorum ama ben 3 saatte bir sağıyorum bazen 4 de olabiliyor. Geceleri kızımın uyanmasına göre değişiyor, mesela bir haftadır gece uzun uyuyor 6 saat sonra sağdım.

Benim artmadı sanki, nasıl düzenli sağıyorsun günde kaç defa?

Açıkçası öyle kolay değil sürekli takip halindeyim, bazen aynu saatlere denk gelmiyor ama düzenli olarak sağıyorum 5 defa 6 defa bazen 4 defa değişiyor aslında ama hergün en kötü 4 defa sağım yapıyorum.

Cajim emzirme sonrası mi o çıkan miktar? Öyleyse masallah :) birde neden o kadar cok sağıyorsun biberonla mi içiyor sutunu? Stoklarını nereye sığdırıyorsun ? Gıdaya cok var nerde degerlendirebikiriz acaba?

Sabah ve öğlen emzirme + biberon yapıyorum ama akşam ve gece sadece biberon yapıyorum. Emzirme sonrası bir memeden 100ml çıkıyor. Emzirmezsem her memeden 200ml çıkıyor bazen daha fazla. Aslında sütün az olmadı kadar çok olması da sıkıntı inan. Buzlukta muhafaza ediyorum şimdilik.
150poset sabitledim, yenisi geldikçe eski paketlerden atıyorum. Olaki hasta olursam bunlardan veririm mesela ya da 6.ayda ek gıda zamanı muhallebi yaparım çocuğa, diye düşündüm. Olmadı aticam, çöp olcak galiba.

Kızlar bızımkı bu aralar hıc uyumuyor gündüz desen toplasan bı saat gecede bıre dogru yattı ıkı bucukta kalktı bıraz daha uyudu dört bucuktqb berı ayaktayız suqn oyun oynuyo uyku duzenı olsun dıye haftalardır butun akşqmlar uyutmaya calışmakla gecıyo ama yok olmuyo yanı

Maşallah keşke Bnmdee okdar sütüm olsa işe başlıcam yakında cok lazım ama cıkmıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…