2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Meme dusmani degilsiniz belki ama biberon ozendirme ve onemli olan anne rahati gibi olmus biraz bebekler sadece doymak icin aclik icin anne memesi emmiyor ki 4 aylik bebegim sag gogsum hala yara ve hic gecmedi aglaya aglaya bile emziriyorum o yeterki emsin doydun hem ruhu hem karni

justlook P Pikapii ye tamamen katılıyorum. İmkan VAR ise emzirme bebek ve anne için duygusal haz yaa bu keyiften neden mahrum ediyorsunuz hem onu hem sizi.

100% biberon yapmıyoruz kızlar, gündüzleri meme + biberon yapıyoruz. Özendirmek değil niyetim yazdım zaten, ama bebeğimin huzuru benim huzurumla indexli bir yerde, duygusal doyum noktamız gündüzleri fazlasıyla var şükür olsun, sadece sizlere yardımcı olmak için yazdım. Öpüyorum sizleri teşekkürler cevaplar icin

Kizlar kimin.bebeklerinde reflu vardi ben bebegimin arada hiiiiikkk diye cikardigi sese anlam vermeiyorum emdikten sonra yapiyor bogazina kacincada ok ama uyurkende yapiyor bazen cpk endiseliyim

Kızım sabah 5.45te uyandı bugün ssspat'a sıfırdan baslayacaktim o yuzden güzel bir saat 6-7 gibi güne başlayın deniyor. Neyse altını değiştirdim emzirdim mama verdim biraz oynadım saat 7 oldu kundakladım yatırdım .başladım sspat'a mizirdandikca konuştum hafif hafif sustu tekrar mizirdandi falan. Sonra 7.50 gibi eşim geldi ben devam edeyim sen yat dedi . yattım bir sevinçle 9da kalktım uyuyor kızım nasıl çok zorladı mı dedim .ayağımda salladim sonra uyumak üzereydi yatagina bıraktım dedi. Ay deliricem .Çocuğun ayakta sallanarak uyumuslugu yok bi de bu alışkanlığı ekleyecek ben yatağında kendisi uyusun dedikçe .Sanki ben bilmiyorum ayakta sallamayı ya. 1 saat uyumasaydım da devam etseydim keşke offf

justlook yazdıkların evet seni çok çok rahat ettirmiş kendine göre güzel yapmışsın canım ama mucizevi olan anne sütü değil emzirme eylemidir bunu eklemek isterim. Emzirmek cocuktaki ve sendeki stresi azaltır, çocuk için ağrı kesici özelliği vardır. Bir de bence arada emzirmelisin çünkü sadece sağımla 3-4 aydan itibaren süt azalmaya başlar. Yine de herkesin çocuğuna kimse karışamaz sen öyle uygun gorduysen doğrusu odur saygı duyarım. Bu şekilde ilerde daha bağımsız bir çocuk olabilir belki bu iyi bir şey

Hahaha niye uğraşıyorsun ki bak babası ne güzel yöntem bulmuş

Kiz bu erkekler ne entereaan bende aksam yatacagi zaman konusma temas yasak diyorum bir gittim sohbet ediyorlar tabiki uykusu kacti gitti :)

Kiz bu erkekler ne entereaan bende aksam yatacagi zaman konusma temas yasak diyorum bir gittim sohbet ediyorlar tabiki uykusu kacti gitti :)
Ya o benimkinde de var gece uyanınca konusmucaz göz teması yok diyorum çocukla konuşmuyor benle konusuyor2 .mesela kalkıyor evin sıcaklığı nasıl diyo iyi isareti yapıyorum konuşmamak için. kombiyi neden kapattin termostata göre çalışıyordu zaten kapatmana gerek yoktu diyor. Yaaa sabahin 5inde bunu mu konuşalım gerçekten?!?!
Cok hosuma gitti amaaa ne yapsin adam erkekler anneler gibi degil en kisa yola bakiyorlar
Sadece 3 dk sallamış ama alismazmis. Sanırım o bunu söylerken benim kulaklarimdan duman çıkıyordu

Kuzu yaaa sen sinir olmuşsundur ama ben çok güldüm şaka gibiler yaaaa... Bu arada seni instada stalkladım. Kafamda hep adın esraymış gibiydi paylaşamadan edemeyeceğim

Kuzu yaaa sen sinir olmuşsundur ama ben çok güldüm şaka gibiler yaaaa... Bu arada seni instada stalkladım. Kafamda hep adın esraymış gibiydi paylaşamadan edemeyeceğim
Ya bi instagtam nick name listesimi yapsak karisiyor himm humm kimdi diyorum hep

Inanirim canim gece olunca dertleri cikiyor neyse alisirlar insallah ben en son dun sus diyince bu cocuk 20 yasinda degil ne anlar diyor birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…