- Konu Sahibi Nesrinay86
- #78.921
Demekki bunla alakalı değilmiş :))Benim hamileyken uyumam 11i geçmezdi uyuyakalirdim durmaya çalışsam da ama benimki de 1den önce uyumuyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demekki bunla alakalı değilmiş :))Benim hamileyken uyumam 11i geçmezdi uyuyakalirdim durmaya çalışsam da ama benimki de 1den önce uyumuyor![]()
Kiminin öyle tutuyor kiminin tutmuyor.benim çoğu arkadaşımın hamilelikteki uyku alişkanligı gibi bebeklerinin uyku duzeniAlakası var diyorlar canım çok ilginç demi
İnşallah geçer canım ama sen hep memeni boşalt emzirmenin üstüne sağarak yoksa ateş yapabilirGecer yani ohg rahatladim
Canım pes etmeden devam edin. Olumlu sonuç alan ebeveyn sayısı çok fazlaymis. Siz de onlardan olursunuz inşallah. Belki de 2. Gün bir bakmissiniz kendi kendine uyuyan bir minnoş var karşınızda.Şşşpat yöntemini deneyelim dedik 8de girdik odaya 21.30da uyudu .21.35de uyandı simdi babasını bıraktım başına kulağım çınlıyor ağlama sesinden artıkgündüz 1.saatte uyumustu umitlenmistim akşam yemedi
Evet canim.cok sukur iyi gecti anestezi almasindan korkuyordum Allah razi olsun sordugun icin sizlerin evlatlarindan da uzak olsun insallahMinik kuzular canım oğlun nasıl oldu? Bugündü değil mi müdahale yanlış hatırlamıyorsam
Insallah tikaniklik yoktur gecer canimInek.gibi sagdim.kendimi kac saat dustada devam.ettim.ama.tek bolgesi agriyor gecemedi bi turlu insallah ilerlemez ya
Agrimiyorsa problem yok ama evet dolu oldugunda belirginlesiyorBenim gogusumdeki damarlar biraz sis sureklkde sagiyorum bosalmadigi icun mi oyle
GEckisEvet canim.cok sukur iyi gecti anestezi almasindan korkuyordum Allah razi olsun sordugun icin sizlerin evlatlarindan da uzak olsun insallah
Evet canim.cok sukur iyi gecti anestezi almasindan korkuyordum Allah razi olsun sordugun icin sizlerin evlatlarindan da uzak olsun insallah
Sagol.tatlim pek degil ama.korktuk yinede operasyon bitene dek curuk ve kirilan dislerini yaptilar 3 yasindaki oglumun ama genel anestezi altinda sukur iyi simdiGEckis
Geçmiş olsun canim gecmisi okuyamıyorum çok fazla ? Önemli bisey değildir umarim
Tekrardan geçmiş olsn cnmSagol.tatlim pek degil ama.korktuk yinede operasyon bitene dek curuk ve kirilan dislerini yaptilar 3 yasindaki oglumun ama genel anestezi altinda sukur iyi simdi
Tekrar geçmiş olsun canim iyi olduğuna sevindim geçen sene benimde oğlum 3 yaşındayken geniş eti ameliyatı oldu genel anestezi aldı simdi o aklıma geldi cok zor ama Allah beterinden saklasın.Sagol.tatlim pek degil ama.korktuk yinede operasyon bitene dek curuk ve kirilan dislerini yaptilar 3 yasindaki oglumun ama genel anestezi altinda sukur iyi simdi
Insallah cok gecmis olsun sizede nasil oldu ufaklikInsallah tikaniklik yoktur gecer canim
Tesekkurler teyzesi sizlerden uzak olsun insallahTekrardan geçmiş olsn cnm
Amin canim evet o kisim insani zorluyor aklima bin bir turlu is geldi birde dun okudum ayni islem yapilan bi cocuk uyanamamis kafamdan kaynar sular dokuldu ama cocugum bisey yiyip icemiyordu artik risk aldik mecburen sizede gecmis olsun insallah hic bir cocuk maruz kalmasin boyle islemlereTekrar geçmiş olsun canim iyi olduğuna sevindim geçen sene benimde oğlum 3 yaşındayken geniş eti ameliyatı oldu genel anestezi aldı simdi o aklıma geldi cok zor ama Allah beterinden saklasın.
Sagol canim iyi cok sukur. kac gundur gezince hastaneydi tahlillerdi cocuk isi ogrendi disim agriyor hadi kalkin doktora gidelim diyorInsallah cok gecmis olsun sizede nasil oldu ufaklik
Amin canim çocuklara bisey olmasın Yeterki..Amin canim evet o kisim insani zorluyor aklima bin bir turlu is geldi birde dun okudum ayni islem yapilan bi cocuk uyanamamis kafamdan kaynar sular dokuldu ama cocugum bisey yiyip icemiyordu artik risk aldik mecburen sizede gecmis olsun insallah hic bir cocuk maruz kalmasin boyle islemlere
Geçmiş olsun canım iyi olmasına sevindim :)Evet canim.cok sukur iyi gecti anestezi almasindan korkuyordum Allah razi olsun sordugun icin sizlerin evlatlarindan da uzak olsun insallah
Ben senin dedigini dinletrim benim kiz dinledi gülerek tepki verdi agziyla aglama seslerini cikarmaya calisti dene sende canimBu bebeklerin aglama sekillerinin oldugumu canim