2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Süt birikmiştir , mastitin bir önceki aşaması bu , tıkanıp akamayan sütler nedeniyle enfeksiyon oluşursa mastit oluyor. Bol bol emzirmekle sağmakla rahatlayabilir, geçmiş olsun

2-3 saat nasıl tutuyorsun uyutmadan şaşırdım doğrusu. Benimki uyanınca sabah, peşine bir uyku patlatıyor mutlaka :))) ama sadece sabah. Bazen de emip tekrar uyuyor. Güne öğlende başlıyor

Canim sabaha kadar emzirdim hala emziriyorum tek bir bolge birqz hafiflemis gibi bidr dusu deniyeyim
Canım yavaş geçiyor azimle emzir pompala, bende ilk günlerde olmuştu hatta şişip kızarmıştı enfeksiyon olmuştu antibiyotik kullanmıştım, sürekli emziriyordum 2 3 günde falan geçmişti

Kizariklik olmasaina gerek yok canim damarlarin yuzeye de cikiyor yada usutmus olabilirsin ozamanda cok sizliyor sicak dus al bide balensiz sutyen yada sutyensiz gez

Benim oglumda agliyan bagiran cocuk seslerinden cok korkuyor bende hemen uzaklasiyorumm yoksa sonu aglama oluyor

Canim sabaha kadar emzirdim hala emziriyorum tek bir bolge birqz hafiflemis gibi bidr dusu deniyeyim
Canım sıcak suyun altında masaj yap hatta iki elinle affına sığınarak söylüyorum inek memesini sağar gibi yap 1 diğer memeyi veriyorsan iki bunu ver hatta sağma makinesiyle de biraz boşalt boşaltmazsan Allah korusun ateş yapabilir

Arkadas cok rahat aglamadi bile dedi sorun olmamis yani uroloji dr u da 6 aydan sonra diyince daha erken yaptirmak istemedim
Bende 2,5 aylıkken yaptırdım sünnet çok memnunum :) Bizim doktor ne kadar küçük o kadar iyi dedi. Bir arkadaşım 6 aylıkken yaptırdı oğlunun sünnetini çocuk durmadığı için narkozlu uyuttular bizim ki lokal anestezi ile oldu güle oynaya :)

Arkadas cok rahat aglamadi bile dedi sorun olmamis yani uroloji dr u da 6 aydan sonra diyince daha erken yaptirmak istemedim
Canım bize de çocuk doktorumuz 6 ay dedi ama çocuk hareketleniyor belki emeklemeye başlıyor o zaman daha zor oluyormuş ben de dönmeler başlamadan bir iki hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum

Canım bize de çocuk doktorumuz 6 ay dedi ama çocuk hareketleniyor belki emeklemeye başlıyor o zaman daha zor oluyormuş ben de dönmeler başlamadan bir iki hafta içinde yaptırmayı düşünüyorum
Benim çevremde ben de dahil erken yaptıranlar memnun canım fazla geç kalma derim

Gösterdik canım hepsi aynı şeyi söyledi. Allahtan umut kesilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…