2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tuhh ya biz asida olmadik ama bizimkidr agla krizlerine girip uyaniyor simdi sanki derin uyudu gibi ya da yoruldu neden boyle olduki normalde gece uykusu guzel olurdu

Bizim ki 7_8 tane oyle bez cikariyor ama 1 ayda 260 gr almis ben artik gunluk kaka yaparsa doydugunu anlayacagim
Bebeğin 40ından sonra doyma kriteri cisli bezdir. Hele sadece anne sutuyle beslenen cocuk 10 güne kadar kaka yapmayabilir .testlerini yaptırın bence. Idrar yolu enfeksiyonu olabilir ve ya alerji olabilir bebeginizde

Insallah kalan kiloyu tamamlar bendede ayni sorun vat

Yatatak emzirsen ten temasi olmadan kuzucuk guvendebolmak istiyor belli ki 2. Ay adimizi oldigumuzda benim kizim cok korktu kolunu bacagini kafasini cok siki tutturdu hemsire galiba 3 gun cocuk sicrayip durup durup agladi

Kimyonu nasil hazirliyosun ne kadar veriyosun canim

Değişen birşey yok ki. Sadece önceden kesintisiz doyana kadar 10 dk kadar emerken şimdi 2-3 dk sonra kafasını arkaya atıp memeyle kavga ediyor. Bırak tut şeklinde emiyor ama yine emiyor 10-15 dk. Yutkunma sesi de geliyor, ağzının kenarından süt de sızıyor. Anlamadım neden bu kadar az kilo aldığını

Suan nasilsiniz canim

Canim cok detayli bilgim yok maalesef benim

Normalmiş ben son kontrolde rahim hala ince ama gelecek ay olabilirsin demişti. Evet benimde planlarımda 7 8 ay olmamaktı.
Ayyy çok mesuttum regli olmadığım için. Hem yoğun hem ağrılı oluyorum ben. Kan değerlerim düşüyor bu kanamalardan. Bakalım doğurunca ağrıların geçer kısmı ne kadar gerçeği yansıtıyormuş. Keza evlenince geçer tam bir fiyasko idi

Kimyonu nasil hazirliyosun ne kadar veriyosun canim
Bir çay bardağı sıcak suya bir tatlı kaşığı kimyon koyuyorum biraz bekletip sarısı suya çıkınca bebeğe iki çay kaşığı veriyorum kalanı kendim içiyorum. Ben her gün içiyorum bebeğe çok gazı olunca damla yerine veriyorum.

Cok tesekkur ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…