2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla canim o konuda bende iyi degilim..damlattiktan sonra burun aspiratörüyle cekiyorum yalnız cok bisey cikmiyor ama rahatlıyor cocuk.kalorifer fln açıksa burnu kuruyor olabilir bizim sabaha karşı oluyor genelde.yan yatırıp iki burnunada sıkıyorum hapşırsa cikar belki ama hapsirmiyor bnde cekiyrm.ne kullanıyorsun dersen de kids xlear damla yada otri bebe monodoz var bnde
Bi çözüm bulursan ve beni etiketleyip yazarsan çok sevinirim canım

Günaydın kızlar nasılsınız kafamda deli fikirler:deli: kızın saçı konaktan dolayı yarısı var yarısı yok gibi bende 0 a mı vursam dedim ama nasıl yapılır yapan varmı aranızda
Gunaydinnn sifira vyrsan da konak derisiyle alakali yine gecmez ben zeytinyagiyla yagladim biraz bekleyip erkek taragiyla taradim ve yikadim gecti simdilik

Ben gitmedim ama esimin yegeni gitmisti cok begenmis ama ilk kez oyle bi yer goren biri icin begenmis olabilir tabi hani beklentisi yuksek biri begenmeyebilir canim senide biliyorum oyle kucuk yerlere el atma derim bizde borclar bitince ocak subatta gidelim diyoruz mesela nigde yada nevsehirdeki termal oteller daha iyidir diye dusunuyorum ben
Ben termale Afyonda NG otele gittim, sahaneydi. Ama malum afyon uzak. Bize yakin 5 6 saatlik mesafelere bakayim dedim. Hatay da Ottoman palace ve Maras da Orkis i gordum. Aquapark olmasi cazip geldi, oglum icin. Yilin tek tatili olarak düşünmüyorum zaten, 2 3 gunluk haftasonu kacamagi icin alternatif olabilir diye dusundum. Yemek ve temizlik olayi iyiyse, 2 3 gun gecirilir otel imkanlari cok fazla olmasa da olur ya. Kiz benden once gidersen bana deneyimlerini yazar misin. Nigde yi bilmiyorum, ayrica orasi da bize uzak. Nevsehir desen, aquaparkli termal görmedim. Yapi olarak da burasi daha yeni ve iyi gibi geldi.

Kizlar bebeleriniz yabancı biliyor mu? Benim.kizim bikactit annemlere ve ksyinvalidemlere gidince dudak büküp agliyor.evde bize gülücük atıp agu yapan cocuk orada kndine dokundurtmuyor.vsr mi sizdede bu durum.cocuk gece gündüz bni gore gore alışmış sanirim
Benimkinde eve biri gelince mutluluktan uçuyor. Ve kucaklarında uyuyor. Sakin mutlu ve uyuyor :) benimleyken tam tersi sevmiyor sanırım beni :)

Kizlar bebeleriniz yabancı biliyor mu? Benim.kizim bikactit annemlere ve ksyinvalidemlere gidince dudak büküp agliyor.evde bize gülücük atıp agu yapan cocuk orada kndine dokundurtmuyor.vsr mi sizdede bu durum.cocuk gece gündüz bni gore gore alışmış sanirim
Valla bizimkide şimdiden ayırıyor huysuzlandığında sadece beni istiyor. Geçen anneme gittik ağlayınca annemde durmadı sadece benim veya babasının kucağında durdu

Dun gun boyu kvde deydik benim uaramaz ordada kendini gosterdi tabi uyumadigi surece agladi kv basladi bu bebek doymuyor ac diye buyuk oglum mamayla buyudu diye top atesine tutmadigi kalmisti beni hatta dogumdan once basladi bak bunu emzir gogsum bozulur diye emzirmemeslik yapma gibilerden dirladi durdu buyuk eltim gorumcem falan hatta dogdu her soran emiyor mu diye basliyordu lafa dedim emiyor bir daha soran olursa cok kotu kavga edicem sustular e dun yine ayni yere donduk doymuyorsa ne yapabilirim dedim ama ben doyduguna emeinim kaldiki bebeklerin her aglamasi aciktim degil aglamasi aciimasi icin en son kistas benim oglum huysuz mama ver demwsini bekledim ama doymuyor diye geveledi durdu ver deseydi yine bi kavga cikaracaktim demedi yani 2 aylik bebege doymuyorssa ne yapilir diyemedi kendi soylediginin aksine gidemedi
Çok bilmişşşş:sinirli: çocuk nasıl büyüyor acaba hiç merak etmiyormu alıp gazını çıkaraydı ya

Ben termale Afyonda NG otele gittim, sahaneydi. Ama malum afyon uzak. Bize yakin 5 6 saatlik mesafelere bakayim dedim. Hatay da Ottoman palace ve Maras da Orkis i gordum. Aquapark olmasi cazip geldi, oglum icin. Yilin tek tatili olarak düşünmüyorum zaten, 2 3 gunluk haftasonu kacamagi icin alternatif olabilir diye dusundum. Yemek ve temizlik olayi iyiyse, 2 3 gun gecirilir otel imkanlari cok fazla olmasa da olur ya. Kiz benden once gidersen bana deneyimlerini yazar misin. Nigde yi bilmiyorum, ayrica orasi da bize uzak. Nevsehir desen, aquaparkli termal görmedim. Yapi olarak da burasi daha yeni ve iyi gibi geldi.
Canim bu havada aquaparki nasil kullanacaksiniz ki maras sogumus bile orasida biraz daha yuksekte anladigim kadariyla dahada soguktur biz yazin gidemedik bebekle arti kriz bizide vurdu maalesef gelecek aylarda rahatlarsak gidicez insallah bende hic gitmedim ama iyi bi yere bizde haftasonu gidelim diyoruz ancak o kadar minimal beklentin varsa maras olabilir

Canim bu havada aquaparki nasil kullanacaksiniz ki maras sogumus bile orasida biraz daha yuksekte anladigim kadariyla dahada soguktur biz yazin gidemedik bebekle arti kriz bizide vurdu maalesef gelecek aylarda rahatlarsak gidicez insallah bende hic gitmedim ama iyi bi yere bizde haftasonu gidelim diyoruz ancak o kadar minimal beklentin varsa maras olabilir
Simdi sogukta gitmeyecez canim, sogukta aquapark kullanmak icin ottoman a gideriz. Kapali havuzunda kaydirak var. NG de oyleydi. Aklinda olsun NG de bayagi iyi bir otel. Yaz basinda dusundum Orkisi. Burda çevre illerde hicbiryer yok ya. En yakin Malatya Kalegol var. Allahim o nasil yer, otel degil misafirhane. Sehir ici 5 yildizli otelleri sevmiyoruz hilton gibi. Tatil degil de konaklama icin ideal oluyorlar sanki. Pertek termal var gereksiz pahali. Daha doguda iyi yerler zaten yoktur. Guneyde ve batıda en yakin 2 otel ottomanla orkisi buldum. Once ottomani deneyecem sonra orkisi. Yaz basina plan yaparsan belki karsilariz

Nen hic aspire etmiyorum sıkıyorum ardindan hapsuruyo pislik varsa cikiyo zaten aspire etmeyi beceremiyorum doktorda aspirotòrle temizleme dedi
Tamam cnm ya ben hic temizlemedim daha nasil yapacagimi da bilemiyorum one gelen pislikleri aliyorum sadece aspirator de alsam mi almasam mi bilemedim siz dr temizleme dedi diyorsunuz ee napcaz nasil temizlicez diye kafamda oturtamiyorum ama denemelik kucuk 1 tup serum fizyolojik aldim eczanaden 25 tl idi paketi o tuplerle torbadakilerin farki ne torbadaki daha ucuz ?

Biz de bi yere gittigimizde surekli mama istiyor onu farkettim sanirim kendini guvende hissetmek istiyor :)

Tamam cnm ya ben hic temizlemedim daha nasil yapacagimi da bilemiyorum one gelen pislikleri aliyorum sadece aspirator de alsam mi almasam mi bilemedim siz dr temizleme dedi diyorsunuz ee napcaz nasil temizlicez diye kafamda oturtamiyorum ama denemelik kucuk 1 tup serum fizyolojik aldim eczanaden 25 tl idi paketi o tuplerle torbadakilerin farki ne torbadaki daha ucuz ?
Ikiside ayni šey ama biri paketli marka parasi falan digeride ayni pakettekilerle

Kizlar size bir sorum olacAk, bebegim 10 ekimde 2 aylik oldu. Siz bebeklerinizle ne tur aktiviteler yapiyorsunuz, yoksa hala mi kucuk, cunku bennim bebegim mamayi yedikten 10dk sonra mizmizlanmaya basliyor ve sonra da agliyor hic durmuyor onunla ne yapacagimi bilmiyorum. Ne zaman biraz oturmaya baslayacak cunku gercekten ne yapacagimi bilmiyorum.

Kv ye gittiginde huysuzlugun sebebi aclik degildir canim. Artik yabancilamak ogrendiler. Kendi evleri olmadigi zaman agliyorlar. Benim kizi gecen kv ye biraktim, arkadaslarla kahvaltiya gittik bi nefes alayim demistim. Uyurken vermistim, uyanmis etrafa bakmis dudak bukmus gözlerini doldurmus. Sut bırakmıştım icmek istememis. Ay nasil uzuldum, o bukuk dudaklar dolu gözler aklima geldikce icim acidi. Kizim beni cok aramis. 2 sonra gittiydim zaten, sonrasinda da huysuzluga devam etti. Hic gulmedi orda. Kalktik eve geldik, bi gulucukler bi agular.. evini ve annesini istiyor. Kendi evimizde bile kalabalik istemiyor. Simdi bu cocuk ac mi!
Ayrica senin ki ac olamaz, ac olsa kilo almaz demi. Konusmustuk senle
Ben birakip cikmaya bi cesaret edemiyirum.yaa ya cok aglarsa ya bogazina bisey kacar mudahale edemezse diye uyumaya bile gitmiyirum nokcak brnim halım

Back