• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sorma nasil sevindim kuculenleri gorunce bazi 0 3 ay lar baya buyuk ama hediye gelenler onlar bekliyo bazilarini unutmusum kuculduler giydirmeden
Oyy kuzular yaa büyüdüler
Bendede var küçülen hiç giydirmediğim ikinci bebişe sakladım onları kızda olsa giyebilir. Ay bunlara herseyi aldık ikinci bebiş abilerinden kalanları giyecek bukadar alışveriş falan yapmayız. Ben bebek odasınıda sade beyaz aldım ikinci bebişi düşünerekten

Fotoğraflarıma baktım da bebişimle en yakın fotoğrafımız 2 hafta önceye ait:deli: her gün babasıyla fotoğrafları var beyefendinin, ama benim sürekli memeler açık dolaşmamdan fotoğraf da çekemez olmuşuz :bicak:
Maşallah anne oğul ikinizede:nazar::KK200:

Cigerlerini dinledi hicbirşey yokmuş burnu tikandigi icin dedi siprey verdi 5 gynde gunde 1 defa kullanacam birde serum fizyolik kullanacam burun tikanikligi yasiyan arkadaslar serum fizyolihin bir şasesini kullanacakmisiz
Bende serum aldım ama beceremedim göründüğü zaman hemen Peçeteyle yada çengelli iğnenin arkasıyla alıyorum uyurken

Bende birden acinin kesildigini hissetsem elimden gelse kirban kesicem suan ac uyuyor bebis emziremedim acıdan :KK43: aci kesildiginde ucunda hala yara varmiydi hatirliyor musunuz
Benim de daha yeni iyileşti diyebilirim. Silikon göğüs uçlarıyla emziriyorum hala. İkisi de yarılmıştı, kan sızıyordu. Bağırmayayım diye elimi ısırdığım çok oldu. Çok şükür düzelince emzirmenin keyfine varabildim

Canim daha ucuza yapan vardir belki ama burda bile 1.5 sene once 300 e yaptirdim ki saclarim seninki kadar uzun degil. Bursa eminim daha pahalidir. Bi de ombreyi iyi yapan maalesef ki pahali istiyor, ucuz yapan ombreyi hakkiyla yapamayabilir. Ben guvenmem acikcasi. Her zaman gittigin kuaforune bi tlf acip sorsana kaca yapiyor benim sozumle de hareket etme simdi, benimki tahmin
Ben geçen sene 450₺ civarı vermiştim ombreye. Pahalı ama güzel yapan yere denk gelirsen çok hoş oluyor.

Bendede var küçülen hiç giydirmediğim ikinci bebişe sakladım onları kızda olsa giyebilir. Ay bunlara herseyi aldık ikinci bebiş abilerinden kalanları giyecek bukadar alışveriş falan yapmayız. Ben bebek odasınıda sade beyaz aldım ikinci bebişi düşünerekten
Daha 40 günlükken 0-3 aylıklar boydan çekmeye başlamıştı. Ne çabuk da büyüyor bu kuzular

Maşallah anneli bebişli fotolar gördüm hepiniz çok tatlisiniz yaklaşık 1000 küsür msj okudum kaç gündür sonuna gelmeye calisiyorum :işsiz: sonunda geldim bu da bizden olsun yaklaşık 10 gün oncenin fotosu :halay:daha yenisini bulamadim

Eklentiler

• BeautyPlus_20180930201741144_save.jpg
    BeautyPlus_20180930201741144_save.jpg
    43,3 KB · Görüntüleme: 77
  • BeautyPlus_20180930201138537_save.jpg
    BeautyPlus_20180930201138537_save.jpg
    38 KB · Görüntüleme: 77
Ben.kiyafet almamsitim iyiki almamisim sonra aldim oda yapmadim.ama yatakve cekmece bende beyaz aldim

Maşallah anneli bebişli fotolar gördüm hepiniz çok tatlisiniz yaklaşık 1000 küsür msj okudum kaç gündür sonuna gelmeye calisiyorum :işsiz: sonunda geldim bu da bizden olsun yaklaşık 10 gün oncenin fotosu :halay:daha yenisini bulamadim
Masallah canim tatlis kizlara cok guzeller

Bebekten iki hafta sonra evlilik yıldönümümüzdü, bir ay sonra dışarı çıkmadığımızı/ bir şey yapmadığımızı fark ettim. Eşime ben unuttum sen niye unutuyorsun o kadar da hazırlanmıştım diyorum, hazırlandım dediğim de o gün banyo yapmam :olamaz:
:KK70: o banuoyu yapabilmek buyuk nimet zaten bizim icin hele ki ben iki cocukla esim olmazsa hic yapamiyorum :KK14:

Aaaaa ayni ben dislerimi sikmaktan dislerim kirildi curudu artik o bisey yapamamak benide sinir ediyor cocuklar dursa benim halim kalmiyor benim.oglumda seninki gibi bazen gec uyuyor sonraa evde bol curcuna gecenin kör vakitlerine kadar Allah yardimcimiz.olsun 2. Cocuk akil isi degilmis
Allah yardimcimiz olsun cok gerildigim anlarda diyorum ki Allahim bana sabir ver lutfen çünkü bazen tukendigimi hissediyorum hayat oyle bi sey ki bazen gücün oluyor kafan oyle sacma seylerle doluyor ki o olan gücunde gidiyor o yuzden kalbimize serinlik kafamiza rahatlik bedenimize saglik versin Allah bu gunlerde gececek tadini cikarmamiz gerek cunku ne buyugun ne kucugun simdiki zamanlari asla geri gelmicek. Iste ben bu sekilde telkin ediyorum kendimi :)

Kizlar uyku tulumu olarak almayi düşünüyorum
Gerci kundak olarak almadigima pişmanım ama ne dersiniz alinir mi
Elyaf olmaması gerekiyormus bu pamuk ama sanirim baya ince icine giydirmek lazim.pijama daha önce kullanan anneler bir fikir verebilir mi

Eklentiler

• Screenshot_20181008-163112_Instagram.jpg
    Screenshot_20181008-163112_Instagram.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 70
Back