• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar kızımın elinde iki gündür kahverengilik oldu doktora resim attim akıp edin artacakmi dedi sizce ne olabilir

Eklentiler

• Screenshot_20181006-225028_Gallery.jpg
    Screenshot_20181006-225028_Gallery.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20181006-225042_Gallery.jpg
    Screenshot_20181006-225042_Gallery.jpg
    22,1 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20181006-225055_Gallery.jpg
    Screenshot_20181006-225055_Gallery.jpg
    21,8 KB · Görüntüleme: 64
Kocacugum bana evlilik yıldönümü hediyesi emzirme koltugu almis :KK200::KK200: hemde fikri kv vermis :skandal:
Bende bugun kavga cikaracaktim yorgunum diye cikarmadim ayyy iyiki cikarmamisim kizzz :spor:
Ooooo hayirli olsun ne dusunceli ama ikiside benim kv olsa biz emzirme koltugu mu gorduk parana yazik der su pis baytar nerde bi sallayayim da akli basina gelsin yine evde yok

Kocacugum bana evlilik yıldönümü hediyesi emzirme koltugu almis :KK200::KK200: hemde fikri kv vermis :skandal:
Bende bugun kavga cikaracaktim yorgunum diye cikarmadim ayyy iyiki cikarmamisim kizzz :spor:
Güle güle kullan canım. Emzirme koltuğu sallanan sandalyemi? Bana da kadınlar gününde aldı eşim çok seviyorum. Çok işine yarayacak bebişle sallanmak çok rahat oluyor. Bu arada, göğüş kapaklarını iki dakikada satarsın ama tekrar ihtiyacın olmayacakmı? Bu ilk bebeğin çünkü

Güle güle kullan canım. Emzirme koltuğu sallanan sandalyemi? Bana da kadınlar gününde aldı eşim çok seviyorum. Çok işine yarayacak bebişle sallanmak çok rahat oluyor. Bu arada, göğüş kapaklarını iki dakikada satarsın ama tekrar ihtiyacın olmayacakmı? Bu ilk bebeğin çünkü
Ama.beni yakti canim kullanamadim ki daha kotu yapti ikinci bebege iyi gelirmi bilmiyorumku

Ama.beni yakti canim kullanamadim ki daha kotu yapti ikinci bebege iyi gelirmi bilmiyorumku
O zaman sat canım. Ben de çok olumlu yorumlar okumuştum. Son çare alacaktım geçmeseydi. Hatta aramıştım ikinci elleri kaça diye, pek yoktu. Rahat satarsın, burda bile

Canim bebeginde biraz esmer gibi duruyor acaba vucudundaki pigmentler bu yonde mi ilerliyor esmer oldugu icin olabilir mi ayak parmaklarinda var mi
Ayaklarında yok canim bilmem esmer mi ben bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_20181006-231135_Gallery.jpg
    Screenshot_20181006-231135_Gallery.jpg
    40,2 KB · Görüntüleme: 64
Bugún benim kizda bir acatiplik var hep bi halsiz huzursuz hep uyuyum istiyo 2 gundúr yapamadigi kakasi sulu koyu yeşil ve kokulu birde agliyo aralarda üşûttüm mü súttenmi oluyo anlamadim kafayi yiyecem

Back