- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.601
Bizim tuslar kapaniyor bebeler tam gaz devam masalllahAy ne güzel olurdu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim tuslar kapaniyor bebeler tam gaz devam masalllahAy ne güzel olurdu![]()
Mide ilaciydi demi bebege yan etkisi yokmu sordunmuKızlarbasbelasiyim @exixizimm @Efsun64 @rofleli_kedi ilaç diye ne kadar tercih edersiniz bilmiyorum ama motilium bende inanılmaz etki yaptı ilk kez bir şey etkiledi saka gibi.
35'lik çıtırOy tosun paşam. Allah korusun seni. Sen ne çıtır annesin kız maşallah
Resmi sildinmi canim ben görmedimBenziyordur ya... burun ayni mesela.
Sanirim sadece burnu benziyor![]()
Ben ebebegin elektriklisini aldim tek gogùs manûelide cok iyiymiş arkadas kullaniyo
@etka31112 bende lansinoh kullaniyordum ama 3 yil oldu o zaman cok memnundum 80 ml sut cikmisligi var yani manuekde olsa
Yok dedi doktor canımMide ilaciydi demi bebege yan etkisi yokmu sordunmu
Kizlar ben bu silverette gumus kapak almistim hatırlarsanız satayım diyorum satabilir miyim acaba
Bugün kanguruyla ne oldu anlatayım. Kızı spora ilk gün götürüyorum, bundan sonra servis götürüp getirecek. İlk gün kendimiz götürüyoruz. Neyse, minibüse bindik, kızımın sırtında spor çantası, bende de kendi çantam ve kangurum. Minibüsten indik, kiz bana döndü dedi ki, çantam nerede?Pırt pırt çıkarıyor ama yine oluyor kıvranıyor , bugün kanguruyla ilk kez dışarı çıktık yarım saat orada uyudu koynumda![]()
Hiç yapmadım canım. Boya yapmadım.Sen hic kizil yapmadin mi daha once...
Kizil en lanet sac rengidir, bulasmadiysan bulasma derim. Oturana kadar surekli boyamak gerekie, hemen akar cok akar her taraf kirmizi olur
Ooo yavru sen buzdolabınamı giriyorsun akşamları35'lik çıtırayy çok iyi geldi kuşum sağol resimdeki örgüler beyazlarım çok belli olmasın diye vardı.
Saclarin cok uzun ve kizil surekli boyanmak isteyen bi renk hic bulasma derim ben cok kullandim tesetturlu degilken akinca bi degisik pembeye donuyor dipleri cikinca cok cirkin duruyor 2.3 haftada bir boyamazsan cok cirkin oluyor farkli bi renk dene istersenHiç yapmadım canım. Boya yapmadım.
Maşallah yapmış kuzu işte. Acile götürüp mikrop kaptırma gül gibi çocuğa. Bebeğim fazla kaka yaptı dersen ilk bebek der gülerler. Yağ verdin ya, ondan sıvılı balgamlı canım. MelikemiKızlar benim kuzum perşembe gûnú òglen bi kaka yapti sonra busabaha kadar yapmadi huzursuzdu bende bu sabah bir cay kašigi zeytinyagi verdim 2 saat sonra yapti birazdan emzirirken bir yapti ama anlatamam beline kadar yem yeşil birde sanki balgamli gibiydi okadar cok yapmişki bir an endişelendim bašina bìyle biršey gelen varmi acile gotùrmelimiyim
Korkma canim bisey olmaz devam ederse acile goturmene gerek yok kendi druna goturursunKızlar benim kuzum perşembe gûnú òglen bi kaka yapti sonra busabaha kadar yapmadi huzursuzdu bende bu sabah bir cay kašigi zeytinyagi verdim 2 saat sonra yapti birazdan emzirirken bir yapti ama anlatamam beline kadar yem yeşil birde sanki balgamli gibiydi okadar cok yapmişki bir an endişelendim bašina bìyle biršey gelen varmi acile gotùrmelimiyim
Ben de aradım yokResmi sildinmi canim ben görmedim![]()
Ne yapsam ki? Çok acemiyim sadece değişmeye ihtiyacım var eski özgüvrnimi kazanmak için. Sarı bana hem yakışmaz hem o daha beter bakım istiyor, benim harcım değil sarışınlık. Sen nasıl görürsün mesela? Kahve zaten kahveyim ,başka ne yapsam kiSaclarin cok uzun ve kizil surekli boyanmak isteyen bi renk hic bulasma derim ben cok kullandim tesetturlu degilken akinca bi degisik pembeye donuyor dipleri cikinca cok cirkin duruyor 2.3 haftada bir boyamazsan cok cirkin oluyor farkli bi renk dene istersen
Kuzum sorma internete girio baktim neler neler yaziyorlarMaşallah yapmış kuzu işte. Acile götürüp mikrop kaptırma gül gibi çocuğa. Bebeğim fazla kaka yaptı dersen ilk bebek der gülerler. Yağ verdin ya, ondan sıvılı balgamlı canım. Melikemi![]()
Canim şehir dışındayim neyse devam edecekmi bakalimKorkma canim bisey olmaz devam ederse acile goturmene gerek yok kendi druna goturursun
Evde boyamayla o saclar zor acilir koyu renkli cunku ama bi kullu kumral falan dene istersen bi tik degisiklik olmasini istersen sari renkle o guzel saclarini mahvetme zaten evde mi boyucan kuaforde miNe yapsam ki? Çok acemiyim sadece değişmeye ihtiyacım var eski özgüvrnimi kazanmak için. Sarı bana hem yakışmaz hem o daha beter bakım istiyor, benim harcım değil sarışınlık. Sen nasıl görürsün mesela? Kahve zaten kahveyim ,başka ne yapsam ki