• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Pırt pırt çıkarıyor ama yine oluyor kıvranıyor , bugün kanguruyla ilk kez dışarı çıktık yarım saat orada uyudu koynumda:KK68:
Bugün kanguruyla ne oldu anlatayım. Kızı spora ilk gün götürüyorum, bundan sonra servis götürüp getirecek. İlk gün kendimiz götürüyoruz. Neyse, minibüse bindik, kızımın sırtında spor çantası, bende de kendi çantam ve kangurum. Minibüsten indik, kiz bana döndü dedi ki, çantam nerede? :KK57: taksi falan etrafta yok. Minibusun peşinden el sallıyorum , karşıdan geçen minibüsçüye sizin yukarı çıkan aracı durdurun diye bağırdım, sonra 1 kilometreden fazla yokuş yukarı koştuk kanguru, çanta, çocuk. Düşersem kıza fena dalacaktım o derece. Nefesim kesilecek sandım . sonunda yetiştik ama, beni bana sor. Erkinmi? Canına minnet, kanguruda uyuyordu:super:

Kızlar benim kuzum perşembe gûnú òglen bi kaka yapti sonra busabaha kadar yapmadi huzursuzdu bende bu sabah bir cay kašigi zeytinyagi verdim 2 saat sonra yapti birazdan emzirirken bir yapti ama anlatamam beline kadar yem yeşil birde sanki balgamli gibiydi okadar cok yapmişki bir an endişelendim bašina bìyle biršey gelen varmi acile gotùrmelimiyim

Hiç yapmadım canım. Boya yapmadım.
Saclarin cok uzun ve kizil surekli boyanmak isteyen bi renk hic bulasma derim ben cok kullandim tesetturlu degilken akinca bi degisik pembeye donuyor dipleri cikinca cok cirkin duruyor 2.3 haftada bir boyamazsan cok cirkin oluyor farkli bi renk dene istersen

Kızlar benim kuzum perşembe gûnú òglen bi kaka yapti sonra busabaha kadar yapmadi huzursuzdu bende bu sabah bir cay kašigi zeytinyagi verdim 2 saat sonra yapti birazdan emzirirken bir yapti ama anlatamam beline kadar yem yeşil birde sanki balgamli gibiydi okadar cok yapmişki bir an endişelendim bašina bìyle biršey gelen varmi acile gotùrmelimiyim
Maşallah yapmış kuzu işte. Acile götürüp mikrop kaptırma gül gibi çocuğa. Bebeğim fazla kaka yaptı dersen ilk bebek der gülerler. Yağ verdin ya, ondan sıvılı balgamlı canım. Melikemi :KK15:

Korkma canim bisey olmaz devam ederse acile goturmene gerek yok kendi druna goturursun

Saclarin cok uzun ve kizil surekli boyanmak isteyen bi renk hic bulasma derim ben cok kullandim tesetturlu degilken akinca bi degisik pembeye donuyor dipleri cikinca cok cirkin duruyor 2.3 haftada bir boyamazsan cok cirkin oluyor farkli bi renk dene istersen
Ne yapsam ki? Çok acemiyim sadece değişmeye ihtiyacım var eski özgüvrnimi kazanmak için. Sarı bana hem yakışmaz hem o daha beter bakım istiyor, benim harcım değil sarışınlık. Sen nasıl görürsün mesela? Kahve zaten kahveyim ,başka ne yapsam ki

Maşallah yapmış kuzu işte. Acile götürüp mikrop kaptırma gül gibi çocuğa. Bebeğim fazla kaka yaptı dersen ilk bebek der gülerler. Yağ verdin ya, ondan sıvılı balgamlı canım. Melikemi :KK15:
Kuzum sorma internete girio baktim neler neler yaziyorlar

Ne yapsam ki? Çok acemiyim sadece değişmeye ihtiyacım var eski özgüvrnimi kazanmak için. Sarı bana hem yakışmaz hem o daha beter bakım istiyor, benim harcım değil sarışınlık. Sen nasıl görürsün mesela? Kahve zaten kahveyim ,başka ne yapsam ki
Evde boyamayla o saclar zor acilir koyu renkli cunku ama bi kullu kumral falan dene istersen bi tik degisiklik olmasini istersen sari renkle o guzel saclarini mahvetme zaten evde mi boyucan kuaforde mi

Back