• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim şehir dışındayim neyse devam edecekmi bakalim
Bisey olmaz korkma sen gecer o biraz zorlanip yaptiysa bagirsak salgisi falan gelmistir hic bisey olmaz aaaaa birakin su cocuklarin kakalarina kadar incelemeyi anne sutu aldigi surece korkacak hic bisey yok Allahin izniyle

Ne yapsam ki? Çok acemiyim sadece değişmeye ihtiyacım var eski özgüvrnimi kazanmak için. Sarı bana hem yakışmaz hem o daha beter bakım istiyor, benim harcım değil sarışınlık. Sen nasıl görürsün mesela? Kahve zaten kahveyim ,başka ne yapsam ki
Benim de boyayla pek aram yok canim.ben sacimi kisacik keserim.sonra 1 sene biyunca uzatirim.sonra yine keserim derken farklilik yaratirim kendimce sene boyu.patlican moru mu neydi o renge bak ama illa boyayacaksan.

Nesrinay86 Nesrinay86 ben gebelik oncesi kestaneye boyadim hamilelikle lohusalikla epey kendi sacim geldi cok solgun gosterdi beni once bi sariya boyadim evde gicik bisey oldu 3.4 gun oncede kullu kumrala boyadim boyle oldu bende sadece ana renginden farkli bisey olsun diye boyamistim iste bu resim aticam

Screenshot_20181006-222020.png
Nesrinay86 Nesrinay86

Bugün kanguruyla ne oldu anlatayım. Kızı spora ilk gün götürüyorum, bundan sonra servis götürüp getirecek. İlk gün kendimiz götürüyoruz. Neyse, minibüse bindik, kızımın sırtında spor çantası, bende de kendi çantam ve kangurum. Minibüsten indik, kiz bana döndü dedi ki, çantam nerede? :KK57: taksi falan etrafta yok. Minibusun peşinden el sallıyorum , karşıdan geçen minibüsçüye sizin yukarı çıkan aracı durdurun diye bağırdım, sonra 1 kilometreden fazla yokuş yukarı koştuk kanguru, çanta, çocuk. Düşersem kıza fena dalacaktım o derece. Nefesim kesilecek sandım . sonunda yetiştik ama, beni bana sor. Erkinmi? Canına minnet, kanguruda uyuyordu:super:
Gozumde canlandirdim ne zor olmustur. Ben yapamazdim sahsen, ne belim ne bacagim kaldirmazdi

Ne yapsam ki? Çok acemiyim sadece değişmeye ihtiyacım var eski özgüvrnimi kazanmak için. Sarı bana hem yakışmaz hem o daha beter bakım istiyor, benim harcım değil sarışınlık. Sen nasıl görürsün mesela? Kahve zaten kahveyim ,başka ne yapsam ki
Kahve sacin uclarina karamel ombre yaptir guzel olur. Duz boya ne renk yapsan iyi durmaz. Ama dipte kendi saclarin uclarda hafif acik renk ombre guzel olur gayet bakimli olur

:kızgın: yokmu akmayana boya tipi?? Siz boyuyorsunuz bilirsiniz. Ben ilk, acemi. İyiki söylüyorsunuz vallahi. Beyaz tişortedemi çıkıyor? Kötü üretmişler bu kızıl rengi desene :mad:
Kizili hangi boyayla boyarsan akar canim cok pis bisey en guzeli kisin boyucan haftada 1 yikican hahaha ben boyaitsim atayim bak sana

Evde boyamayla o saclar zor acilir koyu renkli cunku ama bi kullu kumral falan dene istersen bi tik degisiklik olmasini istersen sari renkle o guzel saclarini mahvetme zaten evde mi boyucan kuaforde mi
Kuaförde canım. Annemin saçını çok boyadım ama kendime başarılı olacağımı sanmıyorum. İlkini kuaför yapsın, dipleri tarakla kendim de denerim ama ilki en azından profesyonel yapmalı değilmi

Kuaförde canım. Annemin saçını çok boyadım ama kendime başarılı olacağımı sanmıyorum. İlkini kuaför yapsın, dipleri tarakla kendim de denerim ama ilki en azından profesyonel yapmalı değilmi
Evet saclarin cok cok guzel evde harap etme hem rengide tuttururlar ama lutfen iyi bir kuafore git bu saci mahvetmesinler yerinde olsam hic elletipde saclarimi heba etmem ama insan degisiklikde istiyor maalesef istersen isilti tarzi bisey yaptir ombre vs. Tumden boyanmamis olur saclarinda mahvolmaz

N nesrinay bak bunu kendim boyamistim ama saçlarım sariydi kolay oldu 1 ay kullanabildim sadece cok seviyorum cok canli oluyor yüzü insanin ama zor
Sen uclara ombre yaptır dipler kendi sacin olsjb uyumlu bir ışıltı atsinlar baya değişiklik olur

Eklentiler

• Screenshot_20181006-224443_Facebook.jpg
    Screenshot_20181006-224443_Facebook.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 70
:KK200:
Maşallah bi sürü güzel gördüm :nazar::nazar::nazar: anneler güzel çocuklar daha güzel :KK200:

Bizim halimiz fazla pasaklı :KK70: o kadar dışarı çıkıyoruz ama resim çekmek aklıma gelmiyor

Sacımın genel modu anne topuzu :)
Topuz iyidir iyidir maşallah size:KK200:

Back