• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oy oy Maşallah gözümüz gönlümüz şenlendi bugün. Seni ilk defa görüyorum canım düşündüğüm gibi ilk görüşten insana kendini sevdiren güzelliğin tatlılığın var. Bebişlerimiz kocaman çocuk olmuşlar maşallah. İlk paylaşımlarımızdan ne kadar da farklılar. Bugün bunu çok net anladım :KK200::anne::KK200::KK200:

Canım ya çok talihsiz olmuş ama maşallah paşanın keyfi yerindeymiş uykuya devam:) şaka bir yana çok rahatlıkmış kanguru, ben de yürüdüm dönüşte marketten 2 3 poşet bir şey aldım elime geldim eve
Bebek arabasıyla o koşturmacayı düşünemiyorum bile. Unutmam bu günü herhalde )))))

@ONTK masallah size

@bulasiksuyu ay o bebosa da maşallah saclara da @exixizimm den sonra sizin saclar da maşallah
Benim kızce keltos:KK70:

Nesrinay86 Nesrinay86 brnim saçlarım mor siyah
Işıkta çok güzel duruyor
Eğer degistirmicem diyorsan boya
Ana sıkılırım diyorsan ombre yaptır uçlara
Uçlarda farklı renk tonunu kendimde sevmiyorum. Sıkılırsam kahverengime dönerim herhalde. O kızıl gibi akmıyor değilmi canım?

Anneler selam
Moralim bozuk :( sizinle paylaşmak istiyorum 52 günlük olduk bugün kontrole gittik kızımın nefes alma sorunu vardı hırıltısı emerken boguluyordu vs. Ben gaz sorunu var diye ona bağlamıştım. Fakat kızımın çene geriliği varmış yanı çenesi olması gerekenden küçük.
Bize normal gelmişti ama doktorumuz yapısal yada kalıtsal mi araştırmamız gerekiyiir dedi
Emerken rahat emedigu icin de kilomuz sınırdaydı
Çocuk genetik bölümüne gideceğiz
İnsallah sonumuz yoktur doktor degerlendirevek

Kızlar ya bişi sorcam ilişki sonrası kanaması çok az gelen varmı özellikle sezeryan olanlar? İç dikişlerle alakalı olabilirmi korkuyorum :KK43: böyle yaşayan varmı offf
Benim gelmisti annem.icerde yara vardir dedi bisey olmaz ondan normal dogumdan sezaryana dondugum icin tahris olmustur acilmaya bakarken dedi

Anneler selam
Moralim bozuk :KK43: sizinle paylaşmak istiyorum 52 günlük olduk bugün kontrole gittik kızımın nefes alma sorunu vardı hırıltısı emerken boguluyordu vs. Ben gaz sorunu var diye ona bağlamıştım. Fakat kızımın çene geriliği varmış yanı çenesi olması gerekenden küçük.
Bize normal gelmişti ama doktorumuz yapısal yada kalıtsal mi araştırmamız gerekiyiir dedi
Geçmiş olsun canim insallah duzelir

Anneler selam
Moralim bozuk :KK43: sizinle paylaşmak istiyorum 52 günlük olduk bugün kontrole gittik kızımın nefes alma sorunu vardı hırıltısı emerken boguluyordu vs. Ben gaz sorunu var diye ona bağlamıştım. Fakat kızımın çene geriliği varmış yanı çenesi olması gerekenden küçük.
Insallah hiçbir sorun yoktur rabbim yar ve yardimciniz olsun canim sen moralini kızçen için yûksek tut

Anneler selam
Canım inşallah sorun yoktur inşallah

Bu yaz tatil yapAmadik kisin gidelim diyoruz esimle soyle nevsehirde termal tatil sanirim denizden daha iyi olur masaj falanda yaptiririm ohhh misss aserdim gibi bisey ben bu masaji cok yoruldukkkk cokkkk
Benimde esim seni hamama goturup.sicak sulara aticam iyice bi isin kirlerinden arin diyor bir tutuluyorum sabah yataktan kalkamiyorum bir kalkiyorum kurdesen olmusum her yerim kipkirmizi kasiniyorum oda sıkıldı surekli hasta modda dolasan hatundan heralde ama napiyim :)):halay::KK33:

Canım sağol Cevap icin bugün kontrole gidicem iyi oldu sorarim bu dediğini. İnsallah çabucak geçer hiriltimz emmede sorun yaşadığımız icin rahatsız ediyor.
Aşılar bizi batırdı o zaman desene :KK43: niye 3 doz aradaki fark ne onu da öğreneyim doktordan, lakin 630tl baya cok para.
Ben de ucretten dolayi yaptirmasammi diyorum durumlar iyi degl ama rota nasil bir hastalik yakalanirda beni neler bekler yaptiran cok mu az mi gibi seyleri bilmiyorum ilerde pisman olmak da kotu napsam bilemedim bana akil verir misiniz kizlar

Back