• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayin hareketlerine gore bakim.yapiyorsun yada epilasyon
Bazi burçlarda yaptigin kesim.hizli uzamasini saglarken bazi burcalardada tam tersi etki yapiyor mesela kisa sac kullananlara yariyor
Yada yaptigin bakim daha etkili oluyor
Vs google kozmik bakim yaz bak cok detayi var
Mesela tibet egzersizleri var ben hamile.kalmadan once baslamistim acayip etkili hatta ben oyle hamile.kaldim.diye dusunuyorum yumurtalamayi etkiliyor ama vucida faydasi buyuk genclestirici diye geçiyor
Çok enteresan. Mutlaka araştıracağom canım sağol

An itibariyle ili çift uykulu göz :silah:
Oysa ki kapatıverse o gözleri hem o rahat edecek hem ben ama bir türlü anlatamadım bunu:KK53:

Eklentiler

• 8245E828-9288-4C80-BE7B-DA9BF88B696E.webp
    8245E828-9288-4C80-BE7B-DA9BF88B696E.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 93
Büyüdü cok şükür
Kaslarimi dogumdan 1 ay once aldirmistim 4.5 ay oldu meger bende kas cikmiyirmus :işsiz::işsiz:
Kiminde oluyor canım. Ben hamilelik boyu bacaklarımı 3 ayda bir falan temizledim. Şuanda da çok az. Koltuk altında temizlemek için kıl yok. Ama kaşlar hamilelikten sonra yine aynı hızda çıkmaya devam etti

Kiminde oluyor canım. Ben hamilelik boyu bacaklarımı 3 ayda bir falan temizledim. Şuanda da çok az. Koltuk altında temizlemek için kıl yok. Ama kaşlar hamilelikten sonra yine aynı hızda çıkmaya devam etti
Bendedr hamilelikte laazerle bitenler bile geri gelmisti sonra gitttiler neyseki

Amannnn görmez kocalar
Ben ig ye de atıyorum kızı :) nazar edecek olan gercekte görünce daha çok ediyo

Nesrinay86 Nesrinay86 bu arada kızıl fehset güzel oluyor ama
Her duştan sonra banyo cinayet işlemişsin gibi oluyor
Ve yastık kılıfı çarşaf beyaz tshirt bi süre unut
:kızgın: yokmu akmayana boya tipi?? Siz boyuyorsunuz bilirsiniz. Ben ilk, acemi. İyiki söylüyorsunuz vallahi. Beyaz tişortedemi çıkıyor? Kötü üretmişler bu kızıl rengi desene :mad:

Ayy masallah ne guzelsiniz siz uyumuyor mu ki benim ki con gibi bakiniyor hala imkani yok 10 olmadan da uyumaz
Sabahtan beri toplasan 2 saat anca uyumuştur hala da inat ediyor. Uyuyor yatırıyorum 5 dk geçmeden ağlıyor bakalım ne kadar dayanacağız

:kızgın: yokmu akmayana boya tipi?? Siz boyuyorsunuz bilirsiniz. Ben ilk, acemi. İyiki söylüyorsunuz vallahi. Beyaz tişortedemi çıkıyor? Kötü üretmişler bu kızıl rengi desene :mad:
Sen hic kizil yapmadin mi daha once...
Kizil en lanet sac rengidir, bulasmadiysan bulasma derim. Oturana kadar surekli boyamak gerekie, hemen akar cok akar her taraf kirmizi olur

Back