• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

A bilmiyordum canim tesekkurler demir destegi alabiliyormuyiz emziriken acaba
Bana kadin dogum doktorum bir vitamin takviyesi verdi canim içinde demir omega ve daha bir súrù vitamin destegi var 1 kutudaha icecem sonra birakacam emzirirken iç bebegede gecsin dedi bir şey olmuyo yani

A bilmiyordum canim tesekkurler demir destegi alabiliyormuyiz emziriken acaba
images.webpbu işte canım

2.ay kontrollerine giden Ağustos anneleri bebeklerinizin boy ve kilolari nasıl? Normalde ilk bebegimde bile hicbir zaman takmadim az almış çok almis diye sağlıklı olmasi kâfi idi, yalnız Ağustos bebem 33 haftalık premature dogunca kafama soru işareti takıldı, Ağustos bebelerine göre normal mi merak ettim, dogdugundan beri anne sütü aldı ayrıca, hatta erken doğum yapan arkadaşlar da vardı onlar da cevap yazarsa sevinirim, hepinize sevgiler
Bizimki 2 aylikken 57 cm 5 650 kg doktor boya orta boylu olacak kiloyada iyi dedi sizinki kaçki ölçüleri

Kızlar selammlar sizinle bir tecrübemi paylaşmak istedim. Benim kızım çok gazlı kolik bi bebe. Gazdan uyumadığı her anda net ağlıyor. Drumuz ilk ay kontrolde sab simplex ve aguline diye bi şurup vermişti. Ben genel olarak ilaca karşı olduğum için şurubu aldım ama hiç bakmadım bile. Tabi benim ki kıvran kıvranıyor çocuk. Aklıma geldi bi bakayım dedim meğer bitkisel takviye edici bi gıda imiş ilaç değil. Netten baktım olumsuz birşey göremedim. Dr yarım ölçek demiş ama ben biraz daha az verdim ve yemin ederim kullandığımdan beri yani iki fündür çocul pırt pırt gaz çıkarıp duruyor yüzü gülmeye başladı resmen. Sizlerle paylaşmak istedim çünkü gaz sorunlu çocuk çokk zorr insanın içi acıyor

Günaydın herkese, cumanız mübarek olsun. Büyük kızımı burnu tıkalı oluşu sebebiyle kreşe gönderemedim. Biri hasta öbürü 2 aylık iki ufaklıkla akşam ortalama 18.30a kadar sürecek zorlu bir gün beni bekliyor :confused:herkese kolaylıklar diliyorum şimdiden
İkimize de kolaylıklar diliyorum. Benim kız da yine grip okula göndermiyorum bugün.

canlarim mesajlarinizi yeni okuyabildim.nolur kusuruma bakmayin.1 haftadir ben ben degilim adeta.simdi hepsini anlatacagim..

Gectigimiz cumartesi tam 40+0 da doktorun yanina gittik.dogumu baslatiyoruz haydi bismillah dedik dogumhaneye girdik.1 cm acilmam varmis.once rahimden bisey soktular.rahim agzini aciyormus.inanilmaz acı verici birseydi.onunla 3 cm acilmam oldu ama devami gelmedi.yaptiklari tuşe midir nedir her seferinde öldüm öldüm dirildim o muayenede.yine tam acilmam olmayinca suni sanci verdiler.suni sanciyi verdiler ama benim sancim yok.1 gun boyunca verildi suni sanci.sancim baslamayinca acilmam da olmadi.en sonunda doktor suyumu patlattı ve kabus o zaman basladi..

Allahimmmmm yok boyle bir agri,yok boyle bir acı.hastane zaten berbat otesi.o hastanede boylesine korkunc bi ağrı psikolojimi mahvetti.annem yanimdaydi Allahtan.surekli belimi ovuyordu ama sanci oyle bir sanci ki...birde sanciyi hizlandirmak adina bi igne yaptilar.yani dogum yaptirmak icin her yolu denediler uzerimde..en sonunda agriya dayanamdim epidural istedim.o beni bi nebze rahatlatti ve acilmam 10 cm olmus doguma girdik.gerizekali doktor oyle bir kesmis vajinayi korkumdan bakamiyorum bile.30 tane dikis vardir vajinam da inanilmaz deforme olmustur eminimki :KK43: beceriksiz bir doktora düştüm.keske sezeryan olsaydim ne o korkunç agriyi cekecektim nede psikolojim bozulacakti nede bu kadar dikisim olacakti..

Cok zor ve acılı bir dogum oldu ne yazikki.

Ama şükürler olsun kızımı sag salim kucagima alabildim.onu gorunce bütün acilarim gitti adeta ama okyanusu gectik te derede bogulduk resmen.emzirmeyi bir türlü beceremedim.cocugumun emmesinde bi sıkıntı yok ben beceremedim bu isi:KK43: aglaya aglaya asm ye gittim.orda gösterdiler 15 20 dk emzirdikten sonra sutum geldi Allaha şükür.ama hala sikintimiz devam ediyor.sağ göğsümü verebiliyorum zorla da olsa.ama sol göğsümü hic veremiyorum.mecburen sut sagma makinesi ile sagip biberonla da verebiliyorum.sizlere nasil tesekkur edecegimi bilemiyorum.Allah bin kat razi olsun..bu zorlu yolculugu hep beraber atlatabildik..

Buda bizden gelsin teyzeleri
Eki Görüntüle 2194908 Eki Görüntüle 2194909
Oyy masallah annesi melek bu meleeek.. Cok sukur saglikla geldi kuzun inssllah sende bi an once toparlarsin canim kendini darlama sen pozitif bi kızsın guzel düşün guzel olsun emzirme isini de sen halledersin hic kaygin olmasin zamanla diger gogsunude güzelce tutacakkuzun

Kabus gibi bir gece yasadim. Oglum saat 12 den sabah 6 ya kadar kustu. Belki 10 defa. Midesindekileri evin ortasina devirdi, 45 dk onlari temizledim. Daha sonrasinda bos mideyle safra kustu. Sonra kekik nane cayi verdim, midesinde hic durmadi hemen devirdi. Ve yine sabaha kadar safra kustu. Sebebini hic anlamadim. Baska belirtisi yok. Ates ishal yok. Sabah 6 da oglum uyuya kaldi yorgunluktan kiz 6.30 da uyandi. Sifir uyku, ustelik dun gunduz ve aksam misafirim de vardi. Yorgunluk uykusuzluk pert vaziyetteyim.
Evin ortasında kusmuk temizlemeden anne oldum demeyesiz :63:
Canım çok geçmiş olsun. Umarım geçmiştir şimdiye, nasıl çocuk?

E Egepam geçmiş olsun cok salgın var ya ondandır
Bence doktora götür yavrum iyice halsiz kalmasın
Enfeksiyon falan varsa da erkenden müdahale ederler

Sen hangi kadroya başvurdun. Insallah hakkindan hayirli ise olur... prestijli ama yipratici bir meslek. Omur boyu ders calismak ogrencilik hic bitmiyor
Benim bolum ic mimarlik hamileyken bi dolu guzel is vardı ama ben hamileyim diye basvurmadim sonuc olarak kimse yarin bir gun dogum iznine cikacsk birini almk istemez sonra dolar costu vs özel sektor kan agliyor kimse calisan almiyor aksine cikarma var :( haliyle bende oyle kaldim bakalim benim sansim ne zaman donecekte bir is sahibi olabilcem.
Grrcekten yipratici bir meslek ama katkisi cok insana. Ben yapabilir miyim asla yapamam ama yapanlara saygim sonsu, sonuc olarak insan eğitmek cok zor bir is.ve dedigin gibi surekli birseyler ogreniyorsun hayat boyu ogrencisin o yuzden emek cok fazla.Allah kolayliklar versin

Back