2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ver bence banada doktor 4 kere yarim 9lcek dedi ben atesi cikmadi biraz huysuzlasinca verdim gece boyu atesi cikmadi yarim olcekten bir šey olmaz
Azıcık yükselirse vericem canım şimdi yarım saatte bir olcuyorum henuz 36.5

Tadı çok sarımsak gibimi? Anlaşılmıyorsa benim kıza içireyim ben, ne virüs olsa kapıyor eve getiriyor

Yarım saatte bir bakıyorum canım 36.5 su an normal ısısı yani yukselmedikce düşünmüyorum evet huzursuz şu an ama korktu kolay değil 3 tane aşı yaptılar uyanirken ağlayarak uyanıyor

Yoldan geçen abla kanguruda kızımı görünce usenmedi yanıma geldi. Ama onun öyle boynu ağrır dedi .ya hee ben düşünmüyorum bu çocuğu al sen buyut yaa!
Ben yüz kere değişik şekillerde duydum bunu , çok ama çok sinir oluyorum sanki annelik duygusu ve becerisi bir tek kendilerinde var

Yarım saatte bir bakıyorum canım 36.5 su an normal ısısı yani yukselmedikce düşünmüyorum evet huzursuz şu an ama korktu kolay değil 3 tane aşı yaptılar uyanirken ağlayarak uyanıyor
O kadari olacak tabi canim hem korktu hen cani yandi bugunu gecirirlerse sorun yok insallah

Evi süpürebiliyor musun ya egilmeden nasil yapilir bilmiyorum bacaklarda o kadar guc yok

Ben yüz kere değişik şekillerde duydum bunu , çok ama çok sinir oluyorum sanki annelik duygusu ve becerisi bir tek kendilerinde var
Valla ben direkt tersliyorum kuvezden ciktiginda goz rop muayenesi icin gittik bi merakli oturdu yanima kac kilo ne zama dogdu dedi bebek kucuk belli yani bende sanane dedim kadin sok

Evi süpürebiliyor musun ya egilmeden nasil yapilir bilmiyorum bacaklarda o kadar guc yok
Supuruyorum canım egiliyorum kanguru varken yapmadığım hareket kalmadi yemekte sogani kavurduktan sonra alıyorum sadece gözleri yanmasın diye :))

Pazar günü çok guzel bisey oldu
Ebebekteyiz bi tane ufaklik 2 yaş civari bir kiz var sirada önümüzde annesi ile sohbet ettik atlasin saçlarını falan sordu neyse ben bi.oyuncak aldim bakiyorum ufaklikda önümde duruyor saclarina dokundum bende bana dondu "bana dokunma " dedi ozur diledim bende ama.acayip hosuma giitti aferim sana dedim sonra

Canım yastığı yatağın döşeğinin altına koy o zaman meyil oluyor canım. Ben öyle çözüyorum

Besigin en uc kismina carcaf gibi birsey katla koy alttan canim.

Aynen öyle, utancını cazgırlıkla kapatmaya çalışıyor. Bir de bence hani belki patlarım da adı gelin beni kovdu olur diye düşündü, eşim hatrına sabrettim. Ben ameliyata gireceğim gitmiş doğum fotoğrafçısına demiş ki git ona söyle ben bebeği göreceğim. Ben de tam o sedyede onu düşünüyordum sanki. Kadın da şoke, teyze ben kimim ki demiş. Ama var ya eşimin cevabını okudum, eşime komşuyla yapmışsınızdır mevlüdü yazmış, eşim de etme bulma dünyası anne demiş. Ben sana gel yardım et, gel bak dedikçe yok o yok şu bu dedin komşu koşturdu herşeyine. Şimdi ne sıfatla soruyorsun yazmış. Eşime tekrar aşık olasım geldi.

Oyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)
Allahim zorlanmafan atlatmayi nasip etsin :))) nasil simdilik durumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…