- 1 Eylül 2012
- 3.996
- 4.795
- 408
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #75.981
Ben de ictim ilaci aldim gece gece demistim ya hani 2. Seferde mi 3. Seferde miydi gogsumden sut akmisti ama miktari 5 ml artmisti simdi kalmadi ilacim 1 haftadan sonra birakacak miyiz?İçtim canım etkisi olacak gibi geldi bana bakalım 1 hafta düzenli kullanayim da .su an biraz artti gibi dün gece yatmadan çok uzun emdi benimki o uzun emmelerden sonra artık sikinca gelmezdi çektim sıktım hala süt geliyor. Benim tazyiki biraz artsın istiyorum çünkü bir süre emdikten sonra çok yavaşlıyor yorulduğu için istemiyor sanırım.
Video izlemistim bu konuda aslinda ama aklimda kalmamis youtube da vardir bulup izleyelim farklari vardir benceKizlar yaa gece gece asabim bozuldu
Bebeklerde epilepsi olabiliyormuş
Sabit bir yere dalma
Uykudan sıçrayarak uyanma
Agizda tukuruk
Aniden uyku gelmesi
Biz nasil anliycaz bebeklerde de olabilen normal seyker degilmi bunlar
Hayır birden bırakmamak gerekiyor sadece bir hafta denemeden bir şey demek istemedim ben. Bırakırken yarım tablet yarım tablet azaltmak gerekiyor her gün .Bir de sagimla sütün miktarını kiyaslaman yanlış canım göğsünden geleni bebeğin yutkunmasi ile anlayabilirsin su an uzun vadede kilo alışı ileBen de ictim ilaci aldim gece gece demistim ya hani 2. Seferde mi 3. Seferde miydi gogsumden sut akmisti ama miktari 5 ml artmisti simdi kalmadi ilacim 1 haftadan sonra birakacak miyiz?
Bir de dun gece 1 dis sarimsak yutup 2 parca tavuk yiyip uyudum bariz fark var denemelisiniz arkadaslar
Sarimsak cayini yazan arkadasimZtonder Allah razi olsun
Sarimsak konusunda beni cesaretlendiren arkadasimFtm41 Allah razi olsun :)
Allahim ya sabir butun kv ler boyle mi yarabbim seni o kadar iyi anliyorumki yine de yavrularimiz icin moralimizi bozmamaya calisalim sonra onlar cekip gidiyor stresle ve az sutle biz ugrasiyoruzAlakasız yerden gireyim sabah sabah Bugün kv geliyor, hiç istemiyorum. Normalde çalıştığım zamanlarda bile zor tahammül ediyorum. Çok alıngan olduk olmadık yerden farklı manalar çıkarıyor ve ben çok geriliyorum. Dahası Deniz Arel'in ilk gaz sancıları tuttuğu dönemde yanımdaydı destek olacağına benim psikolojimi mahvedip gözünün arkada kalarak gittiğini söyleyip (beceremiyorsun bakmayı diyor) çekip gitti. 3 gün sonra hiç birşey olmamış gibi geri geldi. Adı bana yardım etti olacak ama yemek konusunda bile anlaşamıyoruz inatla gaz yapan şeyler pişiriyor, bebeği kucakta gezdirmek yerine sallamamı istiyor. (Uyuyup uyanmış çocuğu sallamayı doğru bulmuyorum). Eşim benim aileme karşı çok özenlidir o yüzden susuyorum ama bu beni daha çok geriyor. Ay birde eşim dün annesine yemyesilbirdeniz sen geliyorsun diye çok mutlu demiş. Tartıştık, olmayan bir şeyi söylemesine ve bana empoze etmesine sinir oldum. Çok uzun oldu ama çok gerginimmm
Ben hep sagdigim icin fark buyuk suanHayır birden bırakmamak gerekiyor sadece bir hafta denemeden bir şey demek istemedim ben. Bırakırken yarım tablet yarım tablet azaltmak gerekiyor her gün .Bir de sagimla sütün miktarını kiyaslaman yanlış canım göğsünden geleni bebeğin yutkunmasi ile anlayabilirsin su an uzun vadede kilo alışı ile
Kac sarımsak yuttun bana da de hele o zaman :)) ne kadar sagiyordun simdi ne kadarBen hep sagdigim icin fark buyuk suan
Ahhh ahh bende bende oyleO kadar sure haberim olmamis bende dondururdum neyse ya su bebisler birazcik buyusun hal caresine bakalim ama.beynim yosun tuttu boyle evde durmaktan koca kari gibi hissediyorum kendimi
Aynen benim ogluk cok gazliydi ya yesemde ayniyddi yemesemde ama elifte cok fark ediyor yavrum mimli seyleri yedigimde aci icinde nasil agliyor diğer zamanlarda daha rahat sukurEvet soğan sarımsak bu konuda mimli. Gaz sancısını hep çekiyoruz, ekstra bir sancı/sıkıntı fark etmedim.
:) :) ayy sonumuz hic hayirli degil zaten bebeler huniyi gecirdiler kafamiza meslekten n olmasaydik bari :)Hamileliğim ücretsiz izinle geçti, şimdi de ücretsiz izin alacağım bir sene. Nerdeyse iki sene evde kalmış olacağım. Matematik neydi ne işe yarıyordu unutucam bu gidişle
Canim yešil sogan maydonozda ye bak bunlarda cok etki ediyo kuru incir hurma kefir 3 litre su bunlari hergún ye ic aradaki farki goreceksinBen de ictim ilaci aldim gece gece demistim ya hani 2. Seferde mi 3. Seferde miydi gogsumden sut akmisti ama miktari 5 ml artmisti simdi kalmadi ilacim 1 haftadan sonra birakacak miyiz?
Bir de dun gece 1 dis sarimsak yutup 2 parca tavuk yiyip uyudum bariz fark var denemelisiniz arkadaslar
Sarimsak cayini yazan arkadasimZtonder Allah razi olsun
Sarimsak konusunda beni cesaretlendiren arkadasimFtm41 Allah razi olsun :)
Canim ver bence banada doktor 4 kere yarim 9lcek dedi ben atesi cikmadi biraz huysuzlasinca verdim gece boyu atesi cikmadi yarim olcekten bir šey olmazBenimki eve gider gitmez 1 kasik ates düşürücü ver dedi ama atesi çıkmazsa vermeyeceğim boşuna ilaç vermeyi doğru bulmuyorum sürekli olcuyorum ateşini
Tercih meselesidir tabiki kuzum ama ben vermek istemiyorum ve bunu anlamak istemiyor. Yani zaten onların midesi ne ki gerek görmüyorum su ile doldurmayaBen sordum canim tükûrûk bebeklerde olan şeylermiş uykuda olurmuş daha uyku dúzenleri olmadigi icin epilepside túkmúk dedigi kòpûk ve agizdan birden gelen birseymiş yani bizimkiler gibi az degilmiş epilepsi kriz şeklinde oluyormuş
Ben kuzumu her emzirmeden sonra 1 cay kaşıgı su veriyorum canım agzını temizliyo hic bir yan etkisini görmedim sarılık dònemindede verdim sarılıgımiz da ilerlemedi
Yabancı bir insanın yardım etmesini hazmedemiyo. Dışardan bir insanın yardım ettiğini duyup utanacağına bide cazgırlıkmı yapıyo. Amannn boşverr o utanmıyosa sende hiç takma benim kv gitti gideli oda bi nasılsın demedi hiççç umrumda değil canı cehenneme bende ne arıyorum ne soruyorum herşey karşılıklı. Kız bunlar fitne fesat için doğmuşlar. Ne desen boş laftanda anlamazlar ama bişi diyimmi bunlar oğullarını eskisi gibi parmağında oynatamadıkları için can çekişiyolar bırak çırpınsın dursun son çırpınışlarıBir daha benimkinin gelmedğine mutlu oldum. Aramız 50 adım mesafede ama hiç torununu görmeye gelmedi, bebeğin olmasını hiç istemiyordu. Önce akrabada ay bir tane daha olsun diyenlere hayıırr gerek yok diye tuhaf tepkiler vermeye başladı, sözde gencliğimizi yaşayalım diye. Bize sıkıntı değil dedik bebek yaptık , ilk deneme düşük oldu. Ondan sonra yok neden hamile kaldın, doktor altı ay korun demişti. Gebeliğim sorunlu geçince hep yapmasaydın dedi ne gerek vardı sürekli. Sonunda eşimin şiddetli bir şekilde müdahale etmesiyle o sözlerin önü alındı. Sıkıntılı yatak süreçlerinde hep aç kaldım iki adımlık yoldan yardım etmedi. Komşu teyzem allah bin kere razı olsun , eşim giderken anahtarı kapının üzerinde bırakıyordu kadın son kurbanlık etlerine kadar bana yedirdi. Sonlara yakın da doktora söyleyin erken alsın zorlanıyorsun, küvözde de büyür lafları başladı. Yani kısacası hastaneye bizden sonra sırf kavg çıkarmaya geldi ben muhatap olmayınca oğluna sardı, baktı o da yüz vermiyor, hastane koriduna çıkıp, bizi istemiyorsanız gidelim çingenliği yaptı görümcem de yanında duruyordu, bana bir kere bile nasılsın dememiş insan. Neymiş sıkıntıları, hastaneye geldiklerinde komşu teyze ve kızının yanımda olduğunu gördüler, kızının refakat edeceğini öğrendiler. Bebek doğdu, gidiş o gidiş. Geçenlerde eşime karın geceler mesajlarını okuyor , senin kızını (üvey kızımı) istemiyor falan yazdığını gördüm bizi rahat bırakın yazdım engelledim. Ay amma doluymuşum valla ben senden doluymuşum
Aşılarını oldumu oğluş nasıl geçti ağladımı?Kizlar bebislere agri kesiciyi som care olana dek vermemiz gerekiyormus yeni arastirmalar bu yonde imis karaciger tahribatina sebep olabiliyormus
Oyy kıyamam kuzucuğa geçti gitti inşallah ateşsiz atlatırsınız canım öp minnoşu yerimeOyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)
Öylelerine ağız burun dalasım geliyo terbiyesizler yaaaYoldan geçen abla kanguruda kızımı görünce usenmedi yanıma geldi. Ama onun öyle boynu ağrır dedi .ya hee ben düşünmüyorum bu çocuğu al sen buyut yaa!
Verme canim bizin ebemiz yeni egitim almis sanirim bebeklere gerek olmadikca agri kesici verilmesin diyor bana dedi atesi olursa koltuk altina bacak arasina diz kapaklarinin arkadina islak havlu veya bez koy dusurmeye calis dedi en kotu cok yukselirse ver dedi ama yukselmez buyuk ihtumal dedi karaciger tahribatina yol aciyormus kucuk bebeklerde ilaclarBenimki eve gider gitmez 1 kasik ates düşürücü ver dedi ama atesi çıkmazsa vermeyeceğim boşuna ilaç vermeyi doğru bulmuyorum sürekli olcuyorum ateşini
Evet ya garip sesler cikariyor benim oglum emzirip yataga koyunca ama sizinki sanki daha fazla gibibende öyle tahmin ediyorum canım doktora goturcem tam uykuya dalamıyor bu şekilde
Cocuklar icin katlanalim napalim ki bu kadar okuma sevkinden sonra boyle oldum ya kendimi tebrik ediyorumAhhh ahh bende bende oyle
Oldu canim yatiyor simdi biraz agladi kucagima alinca sustu arabaya biner binmez uyudu 2 dklik yolda su an icin iyi insallah bisey olmicakAşılarını oldumu oğluş nasıl geçti ağladımı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?