2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar. Ben iki gündür gündüzleri oğlumla beraber uyuyoruz. 2 saati buluyor. O günlerin sabaha karsı emzirmek için uyandıgımda sütün arttıgını gözlemledim. Valla be yersem yiyiim eğer gündüz uyumuyorsan süt adamakıllı gelmiyor. Kurudut boza vs hiç fayda etmedi bende. Bol su ve gündüz uykusu.

Canim detaylarina google dan bakarsin yatiyorsun agliyir tabiki kaldir gezdir kucakla geri yatit birkac defa tekrarlayinca uyuyorlar ben denedim boyle uyutuyorum
Tracy hogg un yöntemi sanırım di mi? Yatır kaldır yöntemi. Bebek tam dalmadan yatagına yatırıyorsun öy lemiydi seninde?

Olması gereken olmuş. Çocuklarımıza bunu öğretmeliyiz aslında. Bu arada bebeğini nasıl çıkarıyorsun dısarı? Kanguru ile mi?

Cocuklar icin katlanalim napalim ki bu kadar okuma sevkinden sonra boyle oldum ya kendimi tebrik ediyorum bu konuda aklima evlilik dustu hemen ne varsa sanki ne has okulu bitirebilmisim
Bende zaten siralama hepten sasti en basindan beri :) okul sonra terk sonrw sil bastan okul sonra evlen sonra cocuk yap sonra okul bitir okul bitti hop yine hamile derken sirazem kaydi :) :)

Dısarıda kaç saat süreyle gezebiliyorsunuz peki o halde? Cok yorgunluk oluyor mu?

Bende zaten siralama hepten sasti en basindan beri :) okul sonra terk sonrw sil bastan okul sonra evlen sonra cocuk yap sonra okul bitir okul bitti hop yine hamile derken sirazem kaydi :) :)
Senin gibi olurdum da babam izin vermez diye ben bekledin okulun bitmesini ne cok beklemisim ama

Kızlar evolvia anti kolik öama kullanan varmı aranızdq tadı değişik geldide diğerlerinden bıraz tuzlu gıbı ve kıvamlı skt sıne 2019 sonu normalmi acaba

Bebekte egilmiyorrmu senle beraber

Eğiliyor ama sıkıntı etmiyor ben de korkar sandım başta ama korkmuyor

Allahim zorlanmafan atlatmayi nasip etsin :))) nasil simdilik durumlar

37.8 oldu atesi simdi ates düşürücü verdim sürekli ağlıyor durup durup bakalım inşallah fazla kötü olmaz

1 dis ti orta boy ikiye kestim hap gibi yuttum
Hep 10ml cikiodu bu sefer 20 ml cikti :))

Hemen yapıyorum da kocadan olmayiz di mi kötü kokuyor mu :)

Dısarıda kaç saat süreyle gezebiliyorsunuz peki o halde? Cok yorgunluk oluyor mu?

Ben 3.5 saat dolaştım bugüne kadar max .Benimki 5 kilo sıkıntı yaşamadım eşim bir kez 3 saat taşıdı son yarım saat belim ağrıdı dedi bende bel fıtığı başlangıcı da var ama sorun yaşamadım şükür

Kızlar ben şu zeka kartlarindan aldım adı "bebegimin ilk zeka kartları" almanızı öneririm kartları göstererek neler olduğunu anlatıyorum o da bana cevap veriyormus auu auu diye :)) ben çok eğlendim insallah gelistirir de

Olması gereken olmuş. Çocuklarımıza bunu öğretmeliyiz aslında. Bu arada bebeğini nasıl çıkarıyorsun dısarı? Kanguru ile mi?
Bebek arabasi ile canim puset cok agir ben tasiyamiyirum.onu ama.kanguruyuda kullanıyoruz bundan sonra avm giderkrn kanguru alicam cunku arabayla.merdivenn zor okuyor

Sende onu görmezden gel

Eşimin annesi diye görmezden gelemiyorum ama fazla takmamaya çalışıyorum :) olduğu kadar

Yoldan geçen abla kanguruda kızımı görünce usenmedi yanıma geldi. Ama onun öyle boynu ağrır dedi .ya hee ben düşünmüyorum bu çocuğu al sen buyut yaa!

Ayy en uyuz olduğum muhabbet
Bizim de kp anakucaginda gördüğünde boynu acıyacak deyip duruyor
Kanguru bende istiyorum da daha bakmadım sever mi bilmem

Ben de cok baktım da bi sürü markanın var markası ne seninkinin ondan bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…