- 26 Aralık 2017
- 6.617
- 8.587
- 118
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #75.961
Ay gecmis olsun bizde asimizi olduk 2 dklik araba yolculunile agladi uyudu kuzumOyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)
Ben 2 gunlukken koymaya başladım eli mecbur alıştı kuzumOyy geçmiş olsun kuzuna.. Kanguruya epey alışmış aşı sonrası bile girdiğine göre. Sabah benim huysuzu koydum gaz sancısı varmış duramadı içinde
Ben de başaramadım uyku işini. Bizimle birlikte gündüz oturuyor. Ama bizden farklı gece de uyanık. Uyanıkken de sessiz durma hali yok. Sürekli konuşma/ilgi/meme istiyor. Kucağımda emzirme yastığında mışıl mışıl bir saat uyurken yerine koyunca 5 dkyı geçmiyor.Kizlar kizim 2 aylik ama bizde gece uykusu yok sabaha karsi 4-5 gibi uyuyor oglen 2 gibi kalkiyor dahada uyumuyor ben bu cocugu nasil alistiracagim normal uyumaya siz nasil basardiniz
Insallah sıkıntı olmaz huzursuzluk falanAy gecmis olsun bizde asimizi olduk 2 dklik araba yolculunile agladi uyudu kuzum
Ben hala güvenip koyamıyorum. Hangi marka model kullandığın.kraftınkini aldım ama duruyor öyle. Sanki bacakları çok ayrılacak gibi geliyor, küçük gibi geliyor dahaBen 2 gunlukken koymaya başladım eli mecbur alıştı kuzum
Ben kendi anneme bile cinlendim bu süreçte. Benim annem ilginin kendinde olmasına bayılır. Çocukla ilgili ne desem benim ve kardeşimin bebekliğiyle kıyaslıyor. Kendi bebekliğimden sinir geldi. Eşim 40ı çıkana kadar kimse kucağına almayacak dedi, bizden farklı birinin kokusuna alışmasın diye. Annem gelip gidip elleyemiyoruz çocuğu, torunum olduğunu anlayamadım vs deyip tüketti beni.Gozun aydin canim.bol sabir ve umursamaz tavir diliyorum.kaynanam cook uzakta gelemiyor telefondan direktif veriyor.ne derse peki yaparim diyorum.annecim yanimda.2. Cocugum.haliyle zorlaniyorum biraz.buyuk cok kiskanc ve surekli kardesinin ustunde.sabah gozumu actigumda bakiyorum besikte.neyse baslarda annem oyle degil boyle vs demeye basladi.2. Gun Edizi kucagimda emzirdikten sonra biraz sevdim diye alisacak diye kizdi.biraktirmaya calisti.kendi her firsatta kucaklayip seviyor hala.sallamalar biz evi de cevirdik sizi de buyuttukler vs.. dayanamadim 1. Hafta hop dedim.memleketteki sokak hep amca hala evi.anlatirlaedi sabahtan bebekken gelip alirlarmis bizi sevmeye o da is yaparmis.hatirlattim.bu sefer sizi ben buyutmemisim tribine girdi ama diger mudahalelerden iyi bu durum.hee diyorum geciyorum siritarak.son haftalarda bez degismeme takmis.bulastiriyormusum.hemen ver ben yaparim diyor.ben de sevinerek veriyorum tabi.
Ebe buyuk ihtimal ates olmaz dedi canim insallah olmaz buyuk oglumda olmamistiInsallah sıkıntı olmaz huzursuzluk falan
Yatir kaldir methodunu dene canim
Nasıl bi method buYatir kaldir methodunu dene canim
Benim de göğüs uçlarım yarılmıştı ancak iyileşti ama hala hassas. Göğüs ucum olmadığından silikon göğüs ucuyla emziriyorum. Arada deneme yapıyorum ama ucunu kemiriyor acıtıyor yine kurtulamayacağım heralde plastiktenKizlar gogus ucu yaram.buyuk oranda geçti ama.bebegim sadece meme ucunu tuttugu icin gogus acilarim gecmiyor ne kadsr ugrasirsam ugrasiyim sadece ucubu aliyor asm ye gittim.hemsire tutusun da sıkıntı yij dedi ama cektigim aciyi ben biliyorum 1.5 aylik bebegim ve emzik vermiyorum emzik versem emmesine faydasi olur mu acaba
Hamileliğim ücretsiz izinle geçti, şimdi de ücretsiz izin alacağım bir sene. Nerdeyse iki sene evde kalmış olacağım. Matematik neydi ne işe yarıyordu unutucam bu gidişleMayista baslamisti canim basvurular bende elektrik elektronik muh. 3. Sinf terkim ya ona basvurim dedim ama diyarbakira gitmem gerekiyordu hamileykende gozum yemedi velhasil bende yapamadim yoksa kaydimi yapip donduracaktim.ne zaman başlayabilirsem o zaman baslicaktim ama iste kısmet muhendiste olmayiverim napacam on tane diplomayi :) diger tarafta geciyor sanki teheeyt:)
Bio gaia kullanıyoruz. N.harveys tende alayım belki daha iyi olurNurse harveys ile bio gaia ikilisi bize çok iyi geldi damla olarak. Ne kullanıyorsunuz siz?
Ben sordum canim tükûrûk bebeklerde olan şeylermiş uykuda olurmuş daha uyku dúzenleri olmadigi icin epilepside túkmúk dedigi kòpûk ve agizdan birden gelen birseymiş yani bizimkiler gibi az degilmiş epilepsi kriz şeklinde oluyormuşBilmiyorumki canim bende ona takildimm eller agizda surekli tukuruk oluyor ani uykuya takildim bazen kucahimda gezdiriken uyuyor aMa bunlarla
Kafayi yer insan haftaya kontrolde dr sorucam bi bakalim
Ben kuzumu her emzirmeden sonra 1 cay kaşıgı su veriyorum canım agzını temizliyo hic bir yan etkisini görmedim sarılık dònemindede verdim sarılıgımiz da ilerlemediSakin olduğu zamanlarda masaj yap, karnına kantaron yağı sürüyorum ben.
Su bizde de sıkıntı, taktı su ver diye. İlk 6 ay sadece anne sütü diyorum, 4. Ayda ek gıdaya başlayanlar var belki sütün olmayacak diyor. Çocuğun kilo alımında sıkıntı yok doymuyor diyor. Gazlı işte yaa bunu anlayana kadar çatladı. Çocuğu alıyor bana notayla veriyor. Emzirme saatlerime bile kendi karar vermeye çalışıyor. Ya niyet iyi ama üslup berbat ve zaten rutubetten nem kapıyor susmaktan da ben çatlıyorum.
Mutlaka al canim bizim drda cozum icin ikisini birlikte kullanmamizi soyledi ve gecti iyi simdi cok sukurBio gaia kullanıyoruz. N.harveys tende alayım belki daha iyi olur
Bende yarayken denedim cekince cok avidi bıraktım silikon ucu plastik sey benimde hic hosuma gitmedi gercektenBenim de göğüs uçlarım yarılmıştı ancak iyileşti ama hala hassas. Göğüs ucum olmadığından silikon göğüs ucuyla emziriyorum. Arada deneme yapıyorum ama ucunu kemiriyor acıtıyor yine kurtulamayacağım heralde plastikten
Solomombaby aldım canım .Direkt koyarsan sıkıntı olur şu an evet 4 aya kadar yenidoğan kitini kullanmak gerekiyor ben onunla taşıyorum. Kanguru olmasa ben hiç bir şey yapamam benimkinin tek başına yatarak kalma süresi max 15 dk .anakucaginda bile uzun uzun yatmıyorBen hala güvenip koyamıyorum. Hangi marka model kullandığın.kraftınkini aldım ama duruyor öyle. Sanki bacakları çok ayrılacak gibi geliyor, küçük gibi geliyor daha
Benimki eve gider gitmez 1 kasik ates düşürücü ver dedi ama atesi çıkmazsa vermeyeceğim boşuna ilaç vermeyi doğru bulmuyorum sürekli olcuyorum ateşiniEbe buyuk ihtimal ates olmaz dedi canim insallah olmaz buyuk oglumda olmamisti
Bu sefer ben kendim uyuyamadgm icin buradaydim ama senin yazdgn saatlerde uyumusum :)Gece mesaisin de olanlar yoklama alıyorum
Beşikte yatırıyorum canım ama neyle meyil verebilirim ki anca yastıkla oluyor. Dun gece hep onunla uğraştım tam uyuyor kusmugu boğazına geliyor ağlayarak uyanıyor gece üçte anca uykuya dalabildi bu seferde ben tam uykuya dalamıyorum boğulur eder diye korkuyorum esimede söyledim doktora goturcem bebeği bakalım ne diyecekGecmis olsun canim.nerede yatiriyorsan bas kismindan ayaga meyil ver(yastik koyma ama) dra gidene kadar.biraz rahatlatir kuzuyu ins.
bende öyle tahmin ediyorum canım doktora goturcem tam uykuya dalamıyor bu şekildeYuksek ihtimal reflu canim bizde de var bi dra goturmeni tavsiye edrim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?