2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)
Ay gecmis olsun bizde asimizi olduk 2 dklik araba yolculunile agladi uyudu kuzum

Oyy geçmiş olsun kuzuna.. Kanguruya epey alışmış aşı sonrası bile girdiğine göre. Sabah benim huysuzu koydum gaz sancısı varmış duramadı içinde
Ben 2 gunlukken koymaya başladım eli mecbur alıştı kuzum

Kizlar kizim 2 aylik ama bizde gece uykusu yok sabaha karsi 4-5 gibi uyuyor oglen 2 gibi kalkiyor dahada uyumuyor ben bu cocugu nasil alistiracagim normal uyumaya siz nasil basardiniz
Ben de başaramadım uyku işini. Bizimle birlikte gündüz oturuyor. Ama bizden farklı gece de uyanık. Uyanıkken de sessiz durma hali yok. Sürekli konuşma/ilgi/meme istiyor. Kucağımda emzirme yastığında mışıl mışıl bir saat uyurken yerine koyunca 5 dkyı geçmiyor.

Ben kendi anneme bile cinlendim bu süreçte. Benim annem ilginin kendinde olmasına bayılır. Çocukla ilgili ne desem benim ve kardeşimin bebekliğiyle kıyaslıyor. Kendi bebekliğimden sinir geldi. Eşim 40ı çıkana kadar kimse kucağına almayacak dedi, bizden farklı birinin kokusuna alışmasın diye. Annem gelip gidip elleyemiyoruz çocuğu, torunum olduğunu anlayamadım vs deyip tüketti beni.

Benim de göğüs uçlarım yarılmıştı ancak iyileşti ama hala hassas. Göğüs ucum olmadığından silikon göğüs ucuyla emziriyorum. Arada deneme yapıyorum ama ucunu kemiriyor acıtıyor yine kurtulamayacağım heralde plastikten

Hamileliğim ücretsiz izinle geçti, şimdi de ücretsiz izin alacağım bir sene. Nerdeyse iki sene evde kalmış olacağım. Matematik neydi ne işe yarıyordu unutucam bu gidişle

Bilmiyorumki canim bende ona takildimm eller agizda surekli tukuruk oluyor ani uykuya takildim bazen kucahimda gezdiriken uyuyor aMa bunlarla
Kafayi yer insan haftaya kontrolde dr sorucam bi bakalim
Ben sordum canim tükûrûk bebeklerde olan şeylermiş uykuda olurmuş daha uyku dúzenleri olmadigi icin epilepside túkmúk dedigi kòpûk ve agizdan birden gelen birseymiş yani bizimkiler gibi az degilmiş epilepsi kriz şeklinde oluyormuş
Ben kuzumu her emzirmeden sonra 1 cay kaşıgı su veriyorum canım agzını temizliyo hic bir yan etkisini görmedim sarılık dònemindede verdim sarılıgımiz da ilerlemedi

Bende yarayken denedim cekince cok avidi bıraktım silikon ucu plastik sey benimde hic hosuma gitmedi gercekten

Ben hala güvenip koyamıyorum. Hangi marka model kullandığın.kraftınkini aldım ama duruyor öyle. Sanki bacakları çok ayrılacak gibi geliyor, küçük gibi geliyor daha
Solomombaby aldım canım .Direkt koyarsan sıkıntı olur şu an evet 4 aya kadar yenidoğan kitini kullanmak gerekiyor ben onunla taşıyorum. Kanguru olmasa ben hiç bir şey yapamam benimkinin tek başına yatarak kalma süresi max 15 dk .anakucaginda bile uzun uzun yatmıyor

Ebe buyuk ihtimal ates olmaz dedi canim insallah olmaz buyuk oglumda olmamisti
Benimki eve gider gitmez 1 kasik ates düşürücü ver dedi ama atesi çıkmazsa vermeyeceğim boşuna ilaç vermeyi doğru bulmuyorum sürekli olcuyorum ateşini

Gecmis olsun canim.nerede yatiriyorsan bas kismindan ayaga meyil ver(yastik koyma ama) dra gidene kadar.biraz rahatlatir kuzuyu ins.
Beşikte yatırıyorum canım ama neyle meyil verebilirim ki anca yastıkla oluyor. Dun gece hep onunla uğraştım tam uyuyor kusmugu boğazına geliyor ağlayarak uyanıyor gece üçte anca uykuya dalabildi bu seferde ben tam uykuya dalamıyorum boğulur eder diye korkuyorum esimede söyledim doktora goturcem bebeği bakalım ne diyecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…