- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #76.001
İnşallah hiçbir belirtisiz geçsin canım. Bizimkine bir hafta var şimdiden geriliyorum hatırladıkçaKızlar aşıdan geldik bakalım nasıl gecıcek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hiçbir belirtisiz geçsin canım. Bizimkine bir hafta var şimdiden geriliyorum hatırladıkçaKızlar aşıdan geldik bakalım nasıl gecıcek
Azıcık yükselirse vericem canım şimdi yarım saatte bir olcuyorum henuz 36.5Canim ver bence banada doktor 4 kere yarim 9lcek dedi ben atesi cikmadi biraz huysuzlasinca verdim gece boyu atesi cikmadi yarim olcekten bir šey olmaz
Tadı çok sarımsak gibimi? Anlaşılmıyorsa benim kıza içireyim ben, ne virüs olsa kapıyor eve getiriyorEvet aktardan çok alışveriş yapmıştım hediye olarak vermişti, bilinçli almamıştım. Duruyordu bir senedir, eşim arada içiyordu, geçen ben de sonunu içtim. Fark görünce söylemek istedim. Kalıcı etkisi yok, bir gün çok oldu sonra normale döndü ama yine de kar kardır.
Yarım saatte bir bakıyorum canım 36.5 su an normal ısısı yani yukselmedikce düşünmüyorum evet huzursuz şu an ama korktu kolay değil 3 tane aşı yaptılar uyanirken ağlayarak uyanıyorVerme canim bizin ebemiz yeni egitim almis sanirim bebeklere gerek olmadikca agri kesici verilmesin diyor bana dedi atesi olursa koltuk altina bacak arasina diz kapaklarinin arkadina islak havlu veya bez koy dusurmeye calis dedi en kotu cok yukselirse ver dedi ama yukselmez buyuk ihtumal dedi karaciger tahribatina yol aciyormus kucuk bebeklerde ilaclar
Ben yüz kere değişik şekillerde duydum bunu , çok ama çok sinir oluyorum sanki annelik duygusu ve becerisi bir tek kendilerinde varYoldan geçen abla kanguruda kızımı görünce usenmedi yanıma geldi. Ama onun öyle boynu ağrır dedi .ya hee ben düşünmüyorum bu çocuğu al sen buyut yaa!
Ben izledim titeeme gibi onlar daga sert ama.kafam karisti acikcasiVideo izlemistim bu konuda aslinda ama aklimda kalmamis youtube da vardir bulup izleyelim farklari vardir bence
Canim detaylarina google dan bakarsin yatiyorsun agliyir tabiki kaldir gezdir kucakla geri yatit birkac defa tekrarlayinca uyuyorlar ben denedim boyle uyutuyorumNasıl bi method bu
O kadari olacak tabi canim hem korktu hen cani yandi bugunu gecirirlerse sorun yok insallahYarım saatte bir bakıyorum canım 36.5 su an normal ısısı yani yukselmedikce düşünmüyorum evet huzursuz şu an ama korktu kolay değil 3 tane aşı yaptılar uyanirken ağlayarak uyanıyor
Evi süpürebiliyor musun ya egilmeden nasil yapilir bilmiyorum bacaklarda o kadar guc yokSolomombaby aldım canım .Direkt koyarsan sıkıntı olur şu an evet 4 aya kadar yenidoğan kitini kullanmak gerekiyor ben onunla taşıyorum. Kanguru olmasa ben hiç bir şey yapamam benimkinin tek başına yatarak kalma süresi max 15 dk .anakucaginda bile uzun uzun yatmıyor
Valla ben direkt tersliyorum kuvezden ciktiginda goz rop muayenesi icin gittik bi merakli oturdu yanima kac kilo ne zama dogdu dedi bebek kucuk belli yani bende sanane dedim kadin sokBen yüz kere değişik şekillerde duydum bunu , çok ama çok sinir oluyorum sanki annelik duygusu ve becerisi bir tek kendilerinde var
Supuruyorum canım egiliyorum kanguru varken yapmadığım hareket kalmadiEvi süpürebiliyor musun ya egilmeden nasil yapilir bilmiyorum bacaklarda o kadar guc yok
Bebekte egilmiyorrmu senle beraberSupuruyorum canım egiliyorum kanguru varken yapmadığım hareket kalmadiyemekte sogani kavurduktan sonra alıyorum sadece gözleri yanmasın diye :))
Nasil geciyor cnmKızlar aşıdan geldik bakalım nasıl gecıcek
Canım yastığı yatağın döşeğinin altına koy o zaman meyil oluyor canım. Ben öyle çözüyorumBeşikte yatırıyorum canım ama neyle meyil verebilirim ki anca yastıkla oluyor. Dun gece hep onunla uğraştım tam uyuyor kusmugu boğazına geliyor ağlayarak uyanıyor gece üçte anca uykuya dalabildi bu seferde ben tam uykuya dalamıyorum boğulur eder diye korkuyorum esimede söyledim doktora goturcem bebeği bakalım ne diyecek
Ben hiç konuşmuyorum. İki senede neredeyse herşeyi unuttumAhhh ahh bende bende oyle![]()
Besigin en uc kismina carcaf gibi birsey katla koy alttan canim.Beşikte yatırıyorum canım ama neyle meyil verebilirim ki anca yastıkla oluyor. Dun gece hep onunla uğraştım tam uyuyor kusmugu boğazına geliyor ağlayarak uyanıyor gece üçte anca uykuya dalabildi bu seferde ben tam uykuya dalamıyorum boğulur eder diye korkuyorum esimede söyledim doktora goturcem bebeği bakalım ne diyecek
Aynen öyle, utancını cazgırlıkla kapatmaya çalışıyor. Bir de bence hani belki patlarım da adı gelin beni kovdu olur diye düşündü, eşim hatrına sabrettim. Ben ameliyata gireceğim gitmiş doğum fotoğrafçısına demiş ki git ona söyle ben bebeği göreceğim. Ben de tam o sedyede onu düşünüyordum sanki. Kadın da şoke, teyze ben kimim ki demiş. Ama var ya eşimin cevabını okudum, eşime komşuyla yapmışsınızdır mevlüdü yazmış, eşim de etme bulma dünyası anne demiş. Ben sana gel yardım et, gel bak dedikçe yok o yok şu bu dedin komşu koşturdu herşeyine. Şimdi ne sıfatla soruyorsun yazmış. Eşime tekrar aşık olasım geldi.Yabancı bir insanın yardım etmesini hazmedemiyo. Dışardan bir insanın yardım ettiğini duyup utanacağına bide cazgırlıkmı yapıyo. Amannn boşverr o utanmıyosa sende hiç takma benim kv gitti gideli oda bi nasılsın demedi hiççç umrumda değil canı cehenneme bende ne arıyorum ne soruyorum herşey karşılıklı. Kız bunlar fitne fesat için doğmuşlar. Ne desen boş laftanda anlamazlar ama bişi diyimmi bunlar oğullarını eskisi gibi parmağında oynatamadıkları için can çekişiyolar bırak çırpınsın dursun son çırpınışları![]()
Allahim zorlanmafan atlatmayi nasip etsin :))) nasil simdilik durumlarOyy melegim ne ağladı aşıda yaaaa. Kucağıma alınca sustu. O an su zamana kadar anneligimi en hissettiğim andı şükürler olsun. Şimdi koydum kangurusuna temiz hava ala ala evimize gidiyoruz :)
Nasil gecicek atesi cikarsaEbe en son care sakin verme dedi ates dusurucu