2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Senin gibi olurdum da babam izin vermez diye ben bekledin okulun bitmesini ne cok beklemisim ama
Bizimkilerde izin vermedi de binbir dil dokmeyle Gobegimiz yirtilircasina ikna ettik :) ama anladim ki cokta seetmemek lazimmis :) hayatin akışı bozulunca insaninda dengesi sasiyormus

O memeni bol bol emzir canim kanallarin acilmasi icin arada benim de agrili kizarmalar oluyor bol bol emziriyorum sicak dus aliyorum havlu koyuyorum bir kac gune geciyor

Bizimkilerde izin vermedi de binbir dil dokmeyle Gobegimiz yirtilircasina ikna ettik :) ama anladim ki cokta seetmemek lazimmis :) hayatin akışı bozulunca insaninda dengesi sasiyormus
Sonucta evlenecektik dimi yangindan mal kacirir gibi olmasina luzum yokmus yani bende mezun olmaya 15 gun kala babama dedim 45 gun icinde de evlendik kostur kostur hahaha gerekmiymis hayirrrrrr

Insallah bol sut olur canim benim yine bugun sut yok farkida yaz bize olurmu
Hunnap marka stil tea tavsiye ederim bana humanadan daha iyi geldi Bugün de eczaneden başka bir çay aldım fitovision fito milk adı içeriği Frenk kimyonu anason Rezene Melissa yaprağı mürdüm eriği Henüz içmedim faydası olursa yazarım

Kiz seninde mi beynin yosun tuttu yoksa burasida olmasa vasfiye teyzeden farkim yok benim
Tuttu valla tuttu. Ben bu değildim yani, topuklu ayakkabılarda gezen, saçları 7/24 bakımlı, keratinli, tırnaklar uzun ojeli, kendimden akıllısı olmasını hazmedemezdim ne iş yerinde ne üniversitede. Aynada gördüğüm saçı başı birbirine karışmış yada gelişigüzel toplanmış, bağcıksız düz ayakkabıları ayağına geçirmiş, kaşlarda fazla kıllarla dolaşan ben olmak istemiyorummm.

Aaaa ayni ben bugun asmye giderkenki halimi gorunce bunalima girdim ama bide tesetturluyum ya annem benden genc gorunuyordur eminim daha yasimiz kacsa bu haldeyiz

Kızlar biraz once lavobaya girdim ve peceteye kahverengi kırmızį karışı sanki kan gibi akıntı geldi şimdi ben adetmi oluyorum acaba hani süt koruyordu

Kızlar soda içiyor musunuz? Ben bebeğe gaz yapar diye içmiyordum bugün bir arkadaşım soda içtiği zaman bebeğinin daha rahat gaz çıkardığını söyledi internetten baktım soda süt arttırıyormuş içen arkadaşlar farketti mi süt ve gaz olayını acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…