-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Bu benim ilk gebeligim deil ondan digeriyle kiyasla bunda cok agri var hattaa bayaaa bi agri vat korktum simdi dis gebeliktenDış gebelikte ağrı şiddetli oluyor canım, boruları zorladığı için ağlatır yani o derece
Ayyy cok sevindim yaaa gozun aydin kuzum rabbim hepimize saglikli bi gebelik gecirmeyi nasip etsin canimKizlaar dun aksam test yaptirdim ve hamileyimmmmmtopic bana ugurlu geldi agustos annesi olacam :))
Bu arada listeye kimse eklenmek istemio galiba hic mesaj gelmiyor kizlar mesaj halinda yazarsaniz bilg actigimda hepinizi eklerim listemiz biraz kabarsin dimi ama
Canım tebrik ederim ❤ ❤ ❤ Ben de bugun 5+2 iken doktora gittim, kese görünmedi. Haftaya çarşamba tekrar randevu aldım gidecegim. İnşallah görürümKizlaar dun aksam test yaptirdim ve hamileyimmmmmtopic bana ugurlu geldi agustos annesi olacam :))
Bu arada listeye kimse eklenmek istemio galiba hic mesaj gelmiyor kizlar mesaj halinda yazarsaniz bilg actigimda hepinizi eklerim listemiz biraz kabarsin dimi ama
Listeye nasıl ekleneceğiz ki ben bilmiyorumKizlaar dun aksam test yaptirdim ve hamileyimmmmmtopic bana ugurlu geldi agustos annesi olacam :))
Ben de bugun gittim. 5+2 iken karından ultrason görmedi. Haftaya çarşamba tekrar gideceğim.Daha bugun doktora gittim 4+3 kese gozukmedi 1hafta sonra gel dedi doktor o zaman görürüz
Benim de sol alt tarafımda batma gerginlik gibi bişeyler var, dik durunca daha çok hissediyorum, kambur durursam geçiyor sanki. Galiba gebeliğin ilk haftalarında normalmiş.Merhaba kizlar.sabahtan beri sag alt karnima agri girip duruyor.2 gundur soguk alginligim var.ondandir degil mi? Baska sik dusunmek istemiyorum.bulundugum ulkede tr gibi bakim da yok.saglik ocagina gebeligini bildiriyorsun ve not ediyorlar sadece.idrar testi bile yapmiyorlar tekrar.ebe randevum 10. Haftada.ultrasoundda 12-14hafta arasi.kafayi yiycem burada
Ay çok sevindim maşallah canımKizlaar dun aksam test yaptirdim ve hamileyimmmmmtopic bana ugurlu geldi agustos annesi olacam :))
Canim hosgeldin senle dua topiginde beraberdik benimde sat 31 ekimdi nasip olursa dogumlarimiz ayni zamana gelicek gozun aydin olsun saglikli gebeliklerimiz olur insallahMerhaba kizlar insallah bbende agustos annesi olacagim. Sat 31 ekimdi.
Hos bulduk evet seni hatirladim topikte. Seninde mi sat 31 ekimdi iyiymis. Kan sonucun ne cikti ben dun yaptim 521 diCanim hosgeldin senle dua topiginde beraberdik benimde sat 31 ekimdi nasip olursa dogumlarimiz ayni zamana gelicek gozun aydin olsun saglikli gebeliklerimiz olur insallah
GünaydınGünaydın kızlar
Nasıl gıdıyor canımGünaydın
Aynen canim sat 31 ekim ben çarsamba en son yaptim 420 cikmisti canimHos bulduk evet seni hatirladim topikte. Seninde mi sat 31 ekimdi iyiymis. Kan sonucun ne cikti ben dun yaptim 521 di
Insallah gelirsin kuzummmm rabbim gonlune gore versinGunaydin kizlar bende 30 kasimda transferim oldu 11 Aralik buyuk gun insallah bende bu topige gelebilirim :)
İnş canım benımkıde tüp bebek hayırlı haberler alırsın inşGunaydin kizlar bende 30 kasimda transferim oldu 11 Aralik buyuk gun insallah bende bu topige gelebilirim :)
Doktora gittinmi peki yada ne zaman gitmeyi dusunuyorsunAynen canim sat 31 ekim ben çarsamba en son yaptim 420 cikmisti canim
Yokkk daha hic gitmedim nasip olursa saliya gidicem calistigim icin yogunluktan ancak saliya gidebilirim sen gittinmiDoktora gittinmi peki yada ne zaman gitmeyi dusunuyorsun
Bende gitmedim aynen bende calisiyorum. Bende cuma gunu gideyim diyorum ama bilmiyorumYokkk daha hic gitmedim nasip olursa saliya gidicem calistigim icin yogunluktan ancak saliya gidebilirim sen gittinmi