2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kizlar.sabahtan beri sag alt karnima agri girip duruyor.2 gundur soguk alginligim var.ondandir degil mi? Baska sik dusunmek istemiyorum.bulundugum ulkede tr gibi bakim da yok.saglik ocagina gebeligini bildiriyorsun ve not ediyorlar sadece.idrar testi bile yapmiyorlar tekrar.ebe randevum 10. Haftada.ultrasoundda 12-14hafta arasi.kafayi yiycem burada

Merhaba kizlar.sabahtan beri sag alt karnima agri girip duruyor.2 gundur soguk alginligim var.ondandir degil mi? Baska sik dusunmek istemiyorum.bulundugum ulkede tr gibi bakim da yok.saglik ocagina gebeligini bildiriyorsun ve not ediyorlar sadece.idrar testi bile yapmiyorlar tekrar.ebe randevum 10. Haftada.ultrasoundda 12-14hafta arasi.kafayi yiycem burada
Bende de var kasikta ağrı olur dedi doktorum

Kanaman lekelenmen yoksa rahat ol canim. Agri hepimizde var.

Daha 6 aralıkta gidecem,inşallahgörür, yani normal gidiyorsa görmesi lazım. İlk çocuğumda 5 haftalıkken görmüştü keseyi, ama kimyasal gebelik geçirdiğimde 5,6 haftalarda bile birşey yoktu. Zaten 6.haftayı geçmedi o... :KK43:
Uzulme canim hep oyle olacak degil ya. Gönlüne gore olsun insallah gorursun keseyi gidince

Arkadaşlar dün gece 23 00 de kan verdim bhcg 82 bu sabah 09:25 te tekrar kan verdim 112 azmı yükselmiş yoksa iyimi.

Arkadaşlar dün gece 23 00 de kan verdim bhcg 82 bu sabah 09:25 te tekrar kan verdim 112 azmı yükselmiş yoksa iyimi.
Gece 23.00 den sabah 9.30 a kan verilmez ki. Iki günde bir aynı saatte vermen lazim. Iki günde iki kat artmalı. Bu şekilde ne olduğunu anlayamazsın ve stres yaparsın

Gece 23.00 den sabah 9.30 a kan verilmez ki. Iki günde bir aynı saatte vermen lazim. Iki günde iki kat artmalı. Bu şekilde ne olduğunu anlayamazsın ve stres yaparsın
Dün akşam böbreklerimde çok şiddetli ağrı olunca acile gitmek zorunda kaldım tahlil için kan alındı, bu sabahta sağlık ocağında kayıt oluşturulması için doktor istedi.

X