- 6 Ocak 2017
- 1.015
- 1.088
- Konu Sahibi Nesrinay86
Yani direk kesyide gormus olursunn canimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende oyle diyorum ama cumaya kadar gozukur mu acaba. Birde bende hala kasik agrisi var sende de var miYani direk kesyide gormus olursunn canimm
Amin cnmm cok tesekkur ederimAyyy cok sevindim yaaa gozun aydin kuzum rabbim hepimize saglikli bi gebelik gecirmeyi nasip etsin canim
Cok tesekkur ederim cnm 6.haftada gorunuyor genellikle bende 7 haftalik olana kadar gitmicrm doktoraCanım tebrik ederim ❤ ❤ ❤ Ben de bugun 5+2 iken doktora gittim, kese görünmedi. Haftaya çarşamba tekrar randevu aldım gidecegim. İnşallah görürüm
Cnm listedeki ozelliklerini bana mesaj olarak yazarsan aksam mesaj atanlarin hepsini ekleyecegim.Listeye nasıl ekleneceğiz ki ben bilmiyorum
Cok saol cnmmm benimmmm ❤❤❤❤❤Ay çok sevindim maşallah canım
Amin insallah :) daha 2. Gunumİnş canım benımkıde tüp bebek hayırlı haberler alırsın inş
Amin insallah :)Insallah gelirsin kuzummmm rabbim gonlune gore versin
Evettt ozellikle dun cok yogundu sag tarafimmm ama simdi gecti sukurler olsun ara ara giriyoBende oyle diyorum ama cumaya kadar gozukur mu acaba. Birde bende hala kasik agrisi var sende de var mi
Bende de dunden beri var insan korkuyor vallaEvettt ozellikle dun cok yogundu sag tarafimmm ama simdi gecti sukurler olsun ara ara giriyo
Bence iyi yükselmiş ama emin olmak için sabah saatini baz alıp 2 gün sonra sabah 9.30 da kan vermelisin canimDün akşam böbreklerimde çok şiddetli ağrı olunca acile gitmek zorunda kaldım tahlil için kan alındı, bu sabahta sağlık ocağında kayıt oluşturulması için doktor istedi.
Hepimiz türlü korkular içindeyiz. Bi şey daha farkettim. Ben de ilk gebeliğimde bu kadar hissetmem gerekenleri okumuyordum. Haliyle ağrımi sizimi ya dinlemedim ya da hatırlamıyorum. Şimdi ufacık sancı girse ne oldu diye korkar hale geldik. Bence okuduklarimizdan da etkileniyoruz.Bu benim ilk gebeligim deil ondan digeriyle kiyasla bunda cok agri var hattaa bayaaa bi agri vat korktum simdi dis gebelikten
Zaman geçmiyor sanki. Keseyi gördüm ama kalp atışını duymak için Dr 6+4 te çağırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sen nasılsın canım?Nasıl gıdıyor canım
Aynennn rabbim esirgesin korusun bebeklerimiziBende de dunden beri var insan korkuyor valla
Hoşgeldın canım bende daha gormedım hayırlısı hakkımızdaSelamm bende aranıza yeni katıldım,5 haftalık hamileyim ama henüz keseyi göremedik
Bende beklemedeyım cnm tüp bebek benımki dün transferın 8.gunuydu değer 11.59 çıktı ptesı tekrar bakılacak ıns yukselır hakkımızda hayırlısı inşZaman geçmiyor sanki. Keseyi gördüm ama kalp atışını duymak için Dr 6+4 te çağırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sen nasılsın canım?
Şişkinlik var bendede ama akıntı yok günde 2 litre su içiyorum sanırım ondan olmuyor ilk gebelıgımde pek su içmiyodum çok vardıArkadaşlar şişkinlik ve akıntı var mı peki? Zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor onu çok takmamaya çalışıyorum ama birde bunlar var işte.
İnşallah yükselir canım. Sonra kese sonra da kalp atış heyecanın başlar hayırlısı ile.Bende beklemedeyım cnm tüp bebek benımki dün transferın 8.gunuydu değer 11.59 çıktı ptesı tekrar bakılacak ıns yukselır hakkımızda hayırlısı inş
İnş canım bu ikinci olucak sanki önceden hıc yaşamamış gibi aynı heyecan var yine :)İnşallah yükselir canım. Sonra kese sonra da kalp atış heyecanın başlar hayırlısı ile.