2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ayyy cok sevindim yaaa gozun aydin kuzum rabbim hepimize saglikli bi gebelik gecirmeyi nasip etsin canim
Amin cnmm cok tesekkur ederim
Canım tebrik ederim ❤ ❤ ❤ Ben de bugun 5+2 iken doktora gittim, kese görünmedi. Haftaya çarşamba tekrar randevu aldım gidecegim. İnşallah görürüm
Cok tesekkur ederim cnm 6.haftada gorunuyor genellikle bende 7 haftalik olana kadar gitmicrm doktora
Listeye nasıl ekleneceğiz ki ben bilmiyorum
Cnm listedeki ozelliklerini bana mesaj olarak yazarsan aksam mesaj atanlarin hepsini ekleyecegim.
Ay çok sevindim maşallah canım
Cok saol cnmmm benimmmm ❤❤❤❤❤

Dün akşam böbreklerimde çok şiddetli ağrı olunca acile gitmek zorunda kaldım tahlil için kan alındı, bu sabahta sağlık ocağında kayıt oluşturulması için doktor istedi.
Bence iyi yükselmiş ama emin olmak için sabah saatini baz alıp 2 gün sonra sabah 9.30 da kan vermelisin canim

Bu benim ilk gebeligim deil ondan digeriyle kiyasla bunda cok agri var hattaa bayaaa bi agri vat korktum simdi dis gebelikten
Hepimiz türlü korkular içindeyiz. Bi şey daha farkettim. Ben de ilk gebeliğimde bu kadar hissetmem gerekenleri okumuyordum. Haliyle ağrımi sizimi ya dinlemedim ya da hatırlamıyorum. Şimdi ufacık sancı girse ne oldu diye korkar hale geldik. Bence okuduklarimizdan da etkileniyoruz.

Zaman geçmiyor sanki. Keseyi gördüm ama kalp atışını duymak için Dr 6+4 te çağırdı. Sabırsızlıkla bekliyorum. Sen nasılsın canım?
Bende beklemedeyım cnm tüp bebek benımki dün transferın 8.gunuydu değer 11.59 çıktı ptesı tekrar bakılacak ıns yukselır hakkımızda hayırlısı inş

Arkadaşlar şişkinlik ve akıntı var mı peki? Zaman zaman kasıklarımda ağrı oluyor onu çok takmamaya çalışıyorum ama birde bunlar var işte.
Şişkinlik var bendede ama akıntı yok günde 2 litre su içiyorum sanırım ondan olmuyor ilk gebelıgımde pek su içmiyodum çok vardı

Acayıp yorgunluk halsızlık var bırazcık yürıyım nefes nefese kalıyorum normalmı acaba bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…