- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.142
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Dr a gidene kadar daglik ocaginda tekrarla kan tahlilini cnm. Bazen saat bile farkeder ki bu yuzden ayni saatte yaptirmaya ozen gosterdim. Eger bir saat once kan verdiysen degerin normal endise etme.Benim sürekli değil çok hafif dikkat edersem hissediyorum. Nolur dış olmasın bu söylediğiniz biraz içimi rahatlattı.
4+4te gördüm ben keseyi.Kizlar kese ne zaman gozuktu sizde?
Masaalah saglikla kavusmak nasip olsun darisi basimiza insallahh4+4te gördüm ben keseyi.
Aaa olabilir yaklaşık yarım saat kadar önce verdim kan. İçime su serptiniz çok teşekkürler. Yarın tekrarlayacağım inşallah yükselmiştir.Dr a gidene kadar daglik ocaginda tekrarla kan tahlilini cnm. Bazen saat bile farkeder ki bu yuzden ayni saatte yaptirmaya ozen gosterdim. Eger bir saat once kan verdiysen degerin normal endise etme.
Amin inşallah. Kalp atışı için 1.5 hafta sonra gideceğim inşallah duyarım.Masaalah saglikla kavusmak nasip olsun darisi basimiza insallahh
İyi düşün iyi olsun kötü düşünceler kötü şeyleri çağırır hepimizde var ara ara ağrılar.Senin dış gebelik mi oldukorkuyorum ben de lütfen yolunda gitsin herşey
Benim bugun 4+3 gozukmedi 1hafta sonra gel dedi doktor4+4te gördüm ben keseyi.
Daha zamani varmis demekCanim genelde 5+0 dan sonra gorunuyor cunku degerin binbesyuz ikibin olmali gorunmesi icin.
Ben de giderken 5+3 olduğunu düşünerek gitmiştim geç döllenme olmuş. Belki senin de öyle olmuştur. Haftaya görürsün inşallah.Benim bugun 4+3 gozukmedi 1hafta sonra gel dedi doktor
Keseyi gordu mu doktor canim.iyi dusun iyi olsun insmBen 6 aralık tarihine randevu aldım. Kimyasal gebelik oldu daha önce, inşallah bu sefer sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder Allah.
Profilden kisisel bilgilerine gir canim aşağılarda hamilelik takvimi var oradan yapabilirsinBu arada takvim olayında bana yardımcı olurmusunuz nerden yapılıyor
P
Profilden kisisel bilgilerine gir canim aşağılarda hamilelik takvimi var oradan yapabilirsin[/QUOT
oldu cnm tşk ederım
5.haftada gordum canim ben.Kızlar keseyı kaç haftalıkken gördünüz ?
Ben sat a gore 4+6 ultrasona gore 5+3 te gordum keseyi 13 aralikta da kalp atisini gormeye gidicez insallahKızlar keseyı kaç haftalıkken gördünüz ?