- 30 Kasım 2017
- 189
- 171
- 35
- Konu Sahibi Nesrinay86
Kızlar benim karnımın sol tarafında hafif bir ağrı hissediyorum. Sizde de böyle tek taraflı mı ağrı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım hcg değerlerin nasıldı? Lekelenmen var miKızlar benim karnımın sol tarafında hafif bir ağrı hissediyorum. Sizde de böyle tek taraflı mı ağrı ?
Canım aynı şeyler benim başıma geldi. Değerin tam yükselmemiş ve tek taraflı sancin var. Lekelenme de olursa aman dikkat. 2 gün sonra 260 i devirmezse durumun dış gebelik şüphesi ile yakından incelenmeli. Aman ihmal etme. Insallah bişeyin yoktur. Ama temkinli olmakta fayda var.Yok lekelenmem yok. Hcg ilk ölçtürdüğümde 75 ti 2 gün sonra 130 oldu.
Aaa bende baslayayim ozamanEvet kuzum yumurta cok faydali. Gezen tavuk yumurtası bulup tüketmeye çalışıyoruz. Hurma badem ceviz ayrıca vazgecilmezlerim. Bir de avakado cok faydalıymış yeni öğrendim. Zaten şekli rahme cok benziyor. Içinde kocaman çekirdeği ile. Onu da yemeye başlayacam ınsallah
Senin dış gebelik mi oldu korkuyorum ben de lütfen yolunda gitsin herşeyCanım aynı şeyler benim başıma geldi. Değerin tam yükselmemiş ve tek taraflı sancin var. Lekelenme de olursa aman dikkat. 2 gün sonra 260 i devirmezse durumun dış gebelik şüphesi ile yakından incelenmeli. Aman ihmal etme. Insallah bişeyin yoktur. Ama temkinli olmakta fayda var.
canım sat 2 kasım ama 5 gün erken olurdum bende 27 sinde olmalıydım adetHcg değeri sat a göre cok belirlenmez ki canim. Benim sat 30 ekim beklenen adetim 26 kasımdı. Yani 6 gün geçmiş oluyor adetim. O yüzden hcg değerlerimiz yakın olmaz. Hcg kac olursa olsun 2 günde 2 kat artarsa endiselenme
Kuzum bendede ara ara oluyo tek taragli ama cok siddetli degil dis gebelik tam anlamiyla nasil bisey kuzum benim degerler 55 145 320 korkmuyor degilimCanım aynı şeyler benim başıma geldi. Değerin tam yükselmemiş ve tek taraflı sancin var. Lekelenme de olursa aman dikkat. 2 gün sonra 260 i devirmezse durumun dış gebelik şüphesi ile yakından incelenmeli. Aman ihmal etme. Insallah bişeyin yoktur. Ama temkinli olmakta fayda var.
Tek taraflı ağrı için bebek o tarafa yerleşmiştir diyolar ama bilemiyorum inşallah öyledir. Değerlerin iyi görünüyo 2 ye katlamış canım. Benim tam 2 ye katlamadı ondan endişeliyim biraz. Kalp atışını duyana kadar rahat yok bana galiba...Kuzum bendede ara ara oluyo tek taragli ama cok siddetli degil dis gebelik tam anlamiyla nasil bisey kuzum benim degerler 55 145 320 korkmuyor degilim
Icini ferah tut kuzum cokta kotu bi deger degil hergun el musavvir cek rabbim korusun bebeginiTek taraflı ağrı için bebek o tarafa yerleşmiştir diyolar ama bilemiyorum inşallah öyledir. Değerlerin iyi görünüyo 2 ye katlamış canım. Benim tam 2 ye katlamadı ondan endişeliyim biraz. Kalp atışını duyana kadar rahat yok bana galiba...
Amin canım benim allah hepimizin bebeklerini korusun, sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallahIcini ferah tut kuzum cokta kotu bi deger degil hergun el musavvir cek rabbim korusun bebegini
Canım benim nisandaki gebeliğin dış gebelikti. Insallah senin ki problemli değildir ama aklının bir köşesinde olsun kontrollerini ihmal etmeSenin dış gebelik mi oldu korkuyorum ben de lütfen yolunda gitsin herşey
Dış gebelikteki ağrı ara ara olmuyor. Sürekli tek taraflı ağrı lekelenme ve iki kat yükselemeyen hcg oluyor. Rabbim korusun hepimiziKuzum bendede ara ara oluyo tek taragli ama cok siddetli degil dis gebelik tam anlamiyla nasil bisey kuzum benim degerler 55 145 320 korkmuyor degilim
Aminnnn cumlemizi korusun rabbim canim cok saolllDış gebelikteki ağrı ara ara olmuyor. Sürekli tek taraflı ağrı lekelenme ve iki kat yükselemeyen hcg oluyor. Rabbim korusun hepimizi
Benim sürekli değil çok hafif dikkat edersem hissediyorum. Nolur dış olmasın bu söylediğiniz biraz içimi rahatlattı.Dış gebelikteki ağrı ara ara olmuyor. Sürekli tek taraflı ağrı lekelenme ve iki kat yükselemeyen hcg oluyor. Rabbim korusun hepimizi
O batma hissi ise onu hepimiz hissediyoruz merak etmeBenim sürekli değil çok hafif dikkat edersem hissediyorum. Nolur dış olmasın bu söylediğiniz biraz içimi rahatlattı.
Sanirim yanlis anlasildim. Ben sen begenmiyorsun demedim. Profesor dr her neyse o boyle aciklama yapti demistin ona yazdim ben. Ben kulum sen kulsun seni yargilamak hasa haddime dusmez benim. Ama bazi doktorlar maalesef ozumuzu unutturmaya calisiyor bunu anlatmak istemistim. Kusura bakma internette bazen yanlis anlasilmalar oluyor yuz yuze olmadigimiz icin.Biz de tereyağ bal kaymakla büyüdük. Doğuda yaşıyorum hatirlatirim. Hem de hepsinin hasını yedik içtik yeriz iceriz. Süt hazımsızlık yapıyorsa normaldir sen de süt ürünü kullan dedim. Allah'ın yarattığını beğenmemek haşa ne haddime ayrıca böyle bir yorum yapmak senin ne haddine. Ben Allah'ın yarattığını mi beğenmiyor musum. Keçi sütü de hatvan sütü hem daha şifalı anne sütüne yakın dedim. Nahl süresinde sütten bahsediyor bu inek sütüdür mu yazıyor. Ben kendi bildiğim doğruları zaten uygularım. Bilgimi sizinle paylaştım. Sen istifade etmezsen etme canim keyfin bilir. Ama başka okuyan istifade eden olabilir. Senin aklına yatmayabilir ama olayı Allah'ın yarattığını begenmiyorsun al sana ayetle de cevap veririm diye getirip buraya baglaman hos degil. Seni kiniyorum
Canim genelde 5+0 dan sonra gorunuyor cunku degerin binbesyuz ikibin olmali gorunmesi icin.Gunaydin kizlar... bugun doktora gittim 4+3 adet tarihine göre kese daha gozukmedi 1hafta sonra gel dedi doktorum