2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok lekelenmem yok. Hcg ilk ölçtürdüğümde 75 ti 2 gün sonra 130 oldu.
Canım aynı şeyler benim başıma geldi. Değerin tam yükselmemiş ve tek taraflı sancin var. Lekelenme de olursa aman dikkat. 2 gün sonra 260 i devirmezse durumun dış gebelik şüphesi ile yakından incelenmeli. Aman ihmal etme. Insallah bişeyin yoktur. Ama temkinli olmakta fayda var.

Aaa bende baslayayim ozaman

Senin dış gebelik mi oldu korkuyorum ben de lütfen yolunda gitsin herşey

canım sat 2 kasım ama 5 gün erken olurdum bende 27 sinde olmalıydım adet

Kuzum bendede ara ara oluyo tek taragli ama cok siddetli degil dis gebelik tam anlamiyla nasil bisey kuzum benim degerler 55 145 320 korkmuyor degilim

Kuzum bendede ara ara oluyo tek taragli ama cok siddetli degil dis gebelik tam anlamiyla nasil bisey kuzum benim degerler 55 145 320 korkmuyor degilim
Tek taraflı ağrı için bebek o tarafa yerleşmiştir diyolar ama bilemiyorum inşallah öyledir. Değerlerin iyi görünüyo 2 ye katlamış canım. Benim tam 2 ye katlamadı ondan endişeliyim biraz. Kalp atışını duyana kadar rahat yok bana galiba...

Icini ferah tut kuzum cokta kotu bi deger degil hergun el musavvir cek rabbim korusun bebegini

Sanirim yanlis anlasildim. Ben sen begenmiyorsun demedim. Profesor dr her neyse o boyle aciklama yapti demistin ona yazdim ben. Ben kulum sen kulsun seni yargilamak hasa haddime dusmez benim. Ama bazi doktorlar maalesef ozumuzu unutturmaya calisiyor bunu anlatmak istemistim. Kusura bakma internette bazen yanlis anlasilmalar oluyor yuz yuze olmadigimiz icin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…