- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 34
-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Hadi inş canım rabbim nasip etsin isteyen herkesemaşallah bir çoğunuz öğrenmişsiniz allah hayırlısıyla tamamına erdirsin ben de bu ay hamile kalırım inşallah klomen kullandım pazartesi de çatlama iğnesi oldum inşallah olur..kısmet olursa eğer ikinci çocuk olacak
Maşallah gayet güzel canmMerhaba kizlar degerim 279/558 iki gun araya ayni saatte yaptirdim sizce nasil?
Hcg değeri sat a göre cok belirlenmez ki canim. Benim sat 30 ekim beklenen adetim 26 kasımdı. Yani 6 gün geçmiş oluyor adetim. O yüzden hcg değerlerimiz yakın olmaz. Hcg kac olursa olsun 2 günde 2 kat artarsa endiselenme2 gün var aramız sizin hgb kaçtı
Iki kat artmış cok sukur gözün aydın.Merhaba kizlar degerim 279/558 iki gun araya ayni saatte yaptirdim sizce nasil?
Cok sulur canim saol. Darisi bekleyen arkadaslarin basina.Harika. İki katına katlamış yani normal gebelik gidiyor gözün aydın
Maşallah gayet güzel canm
Allah razi olsun arksdaslar. Cok sukur. İnsallah saglikla kucagimiza almak nasip olur. Rabbim hayirli gunler nasip etsin.Iki kat artmış cok sukur gözün aydın.
amin inşallahHadi inş canım rabbim nasip etsin isteyen herkese
Canim valaa ben ogrendigim gunden bu yana iciyom laktozada dikkat etmedim sakincalimikiGunaydin. Hayirli bereketli cumalar olsun arkadaslar. Bugun 4+5 olduk. Sabah cok acikmistim bir bardak soguk sut ictim cok severim. Nasil gaz yapti anlatamam hala gazdan arada kasigima sezeryan dikis yerime sanci giriyo hafif. Siz nasil sut iciyor sunuz? Laktozsuz mu icmek gerekiyor acaba?
Canım süt yerine süt ürünü tüketmeyi tercih ediyorum. Onları da doğal olanlarından almaya calisiyorum endüstri ürünü paketli olanlarından degil. Sütun faydadan çok zararı olduğunu söylemişti bir fizyoterapi doktoru. Enteresandır demişti ki insana yarayacak tek süt anne sütüdür. Onu da zaten bebekken alıyoruz. Anne sütüne en yakın keçi sütüdür. Inek sütü ineğin yavrusunun gelişimi için onun ihtiyacina göre dizayn edilmiş bizim için değil demişti. O yüzden sindiremeyiz demişti. Ama kalsiyum diyeceksiniz yeşilliklerde daha fazla kalsiyum var demişti. Süt yerine süt ürünü o da fermente oldukları için tüketilmeli demişti. Bana cok mantikli gelmişti sizce?Gunaydin. Hayirli bereketli cumalar olsun arkadaslar. Bugun 4+5 olduk. Sabah cok acikmistim bir bardak soguk sut ictim cok severim. Nasil gaz yapti anlatamam hala gazdan arada kasigima sezeryan dikis yerime sanci giriyo hafif. Siz nasil sut iciyor sunuz? Laktozsuz mu icmek gerekiyor acaba?
Banada mantikli geldi sahsenn valla kuzum sabah ac karnina 1 elma tuketmek cok faydaliymis sabah elma 3 4 tane ceviz badem findik yiyorum sutu bilmiyorum ama yumurta cok faydali gunde 1 tane tuketmemiz lazimCanım süt yerine süt ürünü tüketmeyi tercih ediyorum. Onları da doğal olanlarından almaya calisiyorum endüstri ürünü paketli olanlarından degil. Sütun faydadan çok zararı olduğunu söylemişti bir fizyoterapi doktoru. Enteresandır demişti ki insana yarayacak tek süt anne sütüdür. Onu da zaten bebekken alıyoruz. Anne sütüne en yakın keçi sütüdür. Inek sütü ineğin yavrusunun gelişimi için onun ihtiyacina göre dizayn edilmiş bizim için değil demişti. O yüzden sindiremeyiz demişti. Ama kalsiyum diyeceksiniz yeşilliklerde daha fazla kalsiyum var demişti. Süt yerine süt ürünü o da fermente oldukları için tüketilmeli demişti. Bana cok mantikli gelmişti sizce?
Acikcasi Rabbimin bizlere hediyesini begenmeyenin vay haline. Kuran da bile gecer. BismillahCanım süt yerine süt ürünü tüketmeyi tercih ediyorum. Onları da doğal olanlarından almaya calisiyorum endüstri ürünü paketli olanlarından degil. Sütun faydadan çok zararı olduğunu söylemişti bir fizyoterapi doktoru. Enteresandır demişti ki insana yarayacak tek süt anne sütüdür. Onu da zaten bebekken alıyoruz. Anne sütüne en yakın keçi sütüdür. Inek sütü ineğin yavrusunun gelişimi için onun ihtiyacina göre dizayn edilmiş bizim için değil demişti. O yüzden sindiremeyiz demişti. Ama kalsiyum diyeceksiniz yeşilliklerde daha fazla kalsiyum var demişti. Süt yerine süt ürünü o da fermente oldukları için tüketilmeli demişti. Bana cok mantikli gelmişti sizce?
Evde iki cocuk olunca bizde yumurtasiz kahvalti olmuyor.Banada mantikli geldi sahsenn valla kuzum sabah ac karnina 1 elma tuketmek cok faydaliymis sabah elma 3 4 tane ceviz badem findik yiyorum sutu bilmiyorum ama yumurta cok faydali gunde 1 tane tuketmemiz lazim
Oh masallahhh ozaman kuzum sifa olsun bebislerine yarasin ❤Evde iki cocuk olunca bizde yumurtasiz kahvalti olmuyor.
Amin hepimize yarasin canim. Rabbim saglikla kavustursun hepimizi firesiz insallah.Oh masallahhh ozaman kuzum sifa olsun bebislerine yarasin ❤
Insallahhhh aminnn canim birbirmize dua edelim muminin mümine duasi gecermis kuzumAmin hepimize yarasin canim. Rabbim saglikla kavustursun hepimizi firesiz insallah.
İnsallah mubarek gun dualarimiz kabul olsun insallah cnmInsallahhhh aminnn canim birbirmize dua edelim muminin mümine duasi gecermis kuzum
Biz de tereyağ bal kaymakla büyüdük. Doğuda yaşıyorum hatirlatirim. Hem de hepsinin hasını yedik içtik yeriz iceriz. Süt hazımsızlık yapıyorsa normaldir sen de süt ürünü kullan dedim. Allah'ın yarattığını beğenmemek haşa ne haddime ayrıca böyle bir yorum yapmak senin ne haddine. Ben Allah'ın yarattığını mi beğenmiyor musum. Keçi sütü de hatvan sütü hem daha şifalı anne sütüne yakın dedim. Nahl süresinde sütten bahsediyor bu inek sütüdür mu yazıyor. Ben kendi bildiğim doğruları zaten uygularım. Bilgimi sizinle paylaştım. Sen istifade etmezsen etme canim keyfin bilir. Ama başka okuyan istifade eden olabilir. Senin aklına yatmayabilir ama olayı Allah'ın yarattığını begenmiyorsun al sana ayetle de cevap veririm diye getirip buraya baglaman hos degil. Seni kiniyorumAcikcasi Rabbimin bizlere hediyesini begenmeyenin vay haline. Kuran da bile gecer. Bismillah
Kuşkusuz sizin için hayvanlarda da büyük bir ibret vardır. Zira size, onların karınlarındaki fışkı ile kan arasından (gelen), içenlerin boğazından kolayca geçen hâlis bir süt içiriyoruz.
(nahl süresi 66)
Benim kiz kardesim down sendromlu 32 yasinda masallah. Dogdugunda anne sutu almadi ne mamalar alindi yok cocuk gelismiyor surekli zayifliyordu. Dr lar umut yok derken rahmetli dedem sut getirmis anneme, kizim sunu kaynat ver Rabbimin sifasi iyi gelecektir demis. Kardesim hergun bir litre sut icmis iyilesmis duzelmis kilo almis. Dr lar sasmis ne yaptiniz demisler. Sadece sut icti demis annem.
Cocuklarim cok sut icer yeri gelir mahalle sutcusunden yeri gelir market sutunden. Bende cok sut icerim lakin hamilelikte gaz yapmaya basladi.
Benim en buyuk doktorum babannemden buyuklerimden ogrendigim bilgilerdir canim. Tereyag bal kaymakla buyuduk sut icerek. Cocuklarim da oyle buyuyor. Sana hangisi dogru geliyorsa onu yap cnm.
Evet kuzum yumurta cok faydali. Gezen tavuk yumurtası bulup tüketmeye çalışıyoruz. Hurma badem ceviz ayrıca vazgecilmezlerim. Bir de avakado cok faydalıymış yeni öğrendim. Zaten şekli rahme cok benziyor. Içinde kocaman çekirdeği ile. Onu da yemeye başlayacam ınsallahBanada mantikli geldi sahsenn valla kuzum sabah ac karnina 1 elma tuketmek cok faydaliymis sabah elma 3 4 tane ceviz badem findik yiyorum sutu bilmiyorum ama yumurta cok faydali gunde 1 tane tuketmemiz lazim