-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Folidoce hemen al başla. Folbiol fazla eğer risk grubunda degilsen folbiol alma. Topikte geride yazılanları oku. Bunun hakkında konusmustuk. Ben de hala doktora gitmedim. Aradim folik asite devam p.tesi gel dedi.Evet dogrudur radyasyon olayı. Ama bi taraftan da folik asit vitamin vs için geç kalmak istemiyorum. Çünkü yaz gibi 1 kutu folbiol bitirdim, baktım olmuyor bıraktım nereye kadar diye...o yuzden gebelik öncesi kullanmamış oldum. belki bir an önce almam gerekiyordur. Onun için endişeleniyorum. Neyse hayırlısı olsun...Sen de güzel haberi alırsın inşallah en yakın zamanda...o bekleyişin ne olduğunu çok iyi biliyorum
yaaaaaaKandiliniz mubarek olsun kizlar.
Bu mubarek gunde bu haberi almayi nasip eden Rabbime sukurler olsun. Degerim 297 cikti. Yarin yine kan verecegim. İnsallah guzel bir artis olur. Dualarda busalim. Rabbim hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.(amin)
Deli gibi çay içerdim akşama kadar ama çayı içemiyorum içimi bayıyor resmen midemi bulandırıyo, nescafe zaten içmezdim ama türk kahvesi günde bi tane içiyorum bide hergün bi tane maden suyuBurdaki hamilelerden kac tanesi yerleşme kanaması gördü
Misal ben görmedim. Hem de bugüne kadar hiç görmedim.
Bir de şu çay kahve olayı var. Kahve içmeyi azalttım ama caya çare bulamadım. Sizler ne yaptiniz
Hayırlı olsun canım sen gittiğinde keseyi görürsün artık ben pazartesi gördüm.Merhaba arkadaşlar ben de dün evde idrar testi ve arkasından hastanede yaptırdığım kan testi ile öğrendim. Hala şoktayım :) Herkes için hayırlısı olur inşallah. Kaçıncı hafta doktora gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben bu cumartesi gideceğim inşallah. SAT a göre 5+3 haftalık olacak sanırım. Çok heyecanlıyım
Canım sonuçta deterjan o köpürücek tabi inanma böyle şeylere ama eğer ovilasyon testin varsa onu yap o doğru sonuç veriyor bak .Youtubeda videosu var ondada bardagi calkaliyor. Baya kola gibi kopurdu valla :))
Aminnnn canimmmm allahim isteyen herkeae tez zamamda nasip etsinn❤Bize de doktor aşılama demişti, hatta bu ay aşılama için başlayalım diyorduk ama kendiliğinden oldu çok şaşkın ve mutluyum :) dediğin gibi Allah nasip edecekse oluyor...çok şükür...Allah herkese o çift çizgiyi görmeyi nasip etsin
Canım hcg değerlerini 2 günde bir olcturmedin mi. 542 dedigin gecen hafta persembe mi? Eğer öyleyse az yükselmiş. Bu değerde kesinlikle vajinal ultrason baktir. Görünmezse risklidir. Dış gebelik demek istemiyorum ama geçen hafta perşembeden bir hafta sonrasına bu değer az yükselmiş canim. Dış gebelik zordur ama esas onemli olan erken teşhistir. Bir hafta niye bekledin ki... ınsallah tarihleri ben yanlış anladimKızlarr günaydın 3.degerim 2683 perşembe aksamı 542 ydi 3bini geçmesi gerekezmiydi doktor iyi yükselmiş dedi ama ben yine korkmaya başladım şu keseyi görebilseydik16.15de randevum var.
Hayırlı uğurlu olsun. Allah gönlüne göre versinMerkebe kızlarBenim tek tüpüm var diğeri agustosta alınmıştı. Salı günü öylesine test yaptım çift çizgi çıktı hemen hastaneye koşup kan testi verdim 166 çıktı. İki gün bekleyemedik heyecandan akşam gene test yaptık 349 çıktı. İnsallah böyle gider dua edin SAT 1 kasım buna göre tam 4 hafta 1 günlük oluyor.
Canım sen daha once de diş gebelik geçirmemiş miydin. Senin daha sıkı takip edilmen gerekir. Doktoruna kızdım şimdi. Bence 16.15i bekleme başka doktorlara da git. Rahim filmi çekildin mi senKızlarr günaydın 3.degerim 2683 perşembe aksamı 542 ydi 3bini geçmesi gerekezmiydi doktor iyi yükselmiş dedi ama ben yine korkmaya başladım şu keseyi görebilseydik16.15de randevum var.
İnsallah cnm . saolyaaaaaahayırlı olsun ayyy Rabbim çok büyük ya ol derse oluveriyo işte hadi bakalım gel tezkere gel tezkere beraber geçiricez süreci
Gozunaydin cnm drisi basimiza insallah.Merhaba kızlar ,
Bugün kesemizi gördük karından yapılan ultrason la.5+3 gözüküyoruz 6.6 mm boyunda 2 hafta sonrada kalp atışlarını görmeye gideceğiz.allah herkese bu heyecanı yaşattsın
Insallah cnmGozunaydin cnm drisi basimiza insallah.
Sen kalbini rahat tut stres yapma görürsün bugün inşallahKızlarr günaydın 3.degerim 2683 perşembe aksamı 542 ydi 3bini geçmesi gerekezmiydi doktor iyi yükselmiş dedi ama ben yine korkmaya başladım şu keseyi görebilseydik16.15de randevum var.
Evet olabilir. Aynı saatte yaptır canim kafan karismasinMrb anneler ben salı akşama doğru kan testi yaptm 643 çıktı.bugün sabah 7 de verdim tekrar oda 1025 çıktı aradan bi buçuk gün geçmiş oluyor o yüzden ikiye katlamamıştr demi