2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Folidoce hemen al başla. Folbiol fazla eğer risk grubunda degilsen folbiol alma. Topikte geride yazılanları oku. Bunun hakkında konusmustuk. Ben de hala doktora gitmedim. Aradim folik asite devam p.tesi gel dedi.

yaaaaaa hayırlı olsun ayyy Rabbim çok büyük ya ol derse oluveriyo işte hadi bakalım gel tezkere gel tezkere beraber geçiricez süreci

Deli gibi çay içerdim akşama kadar ama çayı içemiyorum içimi bayıyor resmen midemi bulandırıyo, nescafe zaten içmezdim ama türk kahvesi günde bi tane içiyorum bide hergün bi tane maden suyu

Hayırlı olsun canım sen gittiğinde keseyi görürsün artık ben pazartesi gördüm.

Aminnnn canimmmm allahim isteyen herkeae tez zamamda nasip etsinn❤

Merkebe kızlar Benim tek tüpüm var diğeri agustosta alınmıştı. Salı günü öylesine test yaptım çift çizgi çıktı hemen hastaneye koşup kan testi verdim 166 çıktı. İki gün bekleyemedik heyecandan akşam gene test yaptık 349 çıktı. İnsallah böyle gider dua edin SAT 1 kasım buna göre tam 4 hafta 1 günlük oluyor.

Merhaba Henüz hamilemiyim bilmiyorum sadece şüphelerim var ama benim gibi gece uyku problemleri yaşayıp aynı zamanda da sık sık kabus gören var mı yani bu hormonlarla ilgisi olabilirmi çok yoruldum 1 haftadır...

Kızlarr günaydın 3.degerim 2683 perşembe aksamı 542 ydi 3bini geçmesi gerekezmiydi doktor iyi yükselmiş dedi ama ben yine korkmaya başladım şu keseyi görebilseydik 16.15de randevum var.

Kızlarr günaydın 3.degerim 2683 perşembe aksamı 542 ydi 3bini geçmesi gerekezmiydi doktor iyi yükselmiş dedi ama ben yine korkmaya başladım şu keseyi görebilseydik 16.15de randevum var.
Canım hcg değerlerini 2 günde bir olcturmedin mi. 542 dedigin gecen hafta persembe mi? Eğer öyleyse az yükselmiş. Bu değerde kesinlikle vajinal ultrason baktir. Görünmezse risklidir. Dış gebelik demek istemiyorum ama geçen hafta perşembeden bir hafta sonrasına bu değer az yükselmiş canim. Dış gebelik zordur ama esas onemli olan erken teşhistir. Bir hafta niye bekledin ki... ınsallah tarihleri ben yanlış anladim

Hayırlı uğurlu olsun. Allah gönlüne göre versin

Canım sen daha once de diş gebelik geçirmemiş miydin. Senin daha sıkı takip edilmen gerekir. Doktoruna kızdım şimdi. Bence 16.15i bekleme başka doktorlara da git. Rahim filmi çekildin mi sen

Merhaba kızlar ,
Bugün kesemizi gördük karından yapılan ultrason la.5+3 gözüküyoruz 6.6 mm boyunda 2 hafta sonrada kalp atışlarını görmeye gideceğiz.allah herkese bu heyecanı yaşattsın

Mrb anneler ben salı akşama doğru kan testi yaptm 643 çıktı.bugün sabah 7 de verdim tekrar oda 1025 çıktı aradan bi buçuk gün geçmiş oluyor o yüzden ikiye katlamamıştr demi

Sen kalbini rahat tut stres yapma görürsün bugün inşallah

Mrb arkadaşlar
Sat 2 kasım dün ikindi vakti kan vermiştim bu sabah sonuçları aldık 195 hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yaptır dedi normal mi sizce degerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…