- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 34
- Konu Sahibi Nesrinay86
Kesemizi gördük yolk sac da görünmüş bebeğimi görmek için henüz erken dedi 4+6dayim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederiz2018 Ağustos anneleri, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah.
Burayı okurken gözlerim doldu. Geçen sene bu zamanlar biz 2017 Ağustos anneleri de yeni yeni hamileliklerimizi öğreniyorduk.
Zaman ne kadar çabuk geçmiş. Çok duygulandım.
Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Değerin normal olup olmadığı büyüklüğüne göre anlaşılmıyor. 2 gün sonra aynı saatte tekrar kan ver. 2 kat artmışsa problem olmaz insallahMrb arkadaşlar
Sat 2 kasım dün ikindi vakti kan vermiştim bu sabah sonuçları aldık 195 hamilesin dedi 2 gün sonra tekrar yaptır dedi normal mi sizce degerim
Vajinal mi bakıldı karından mi canim. 4+6 hcg değerin tahminen kactiKesemizi gördük yolk sac da görünmüş bebeğimi görmek için henüz erken dedi 4+6dayim
Beta bakmadılar canım karından baktı görmesine bende sasirdim pazartesi 523 du betamVajinal mi bakıldı karından mi canim. 4+6 hcg değerin tahminen kacti
Salı gunu 663,69 çıktı. Bidaha yaptırmadım. Bugun unuttum iş çıkışı gidecektm, kafam çok dolu. Yarın alayım artık saglık ocakları 1gum sonra veriyor degil mi sonıcu?5+3 de karından kese görünür bence. Hcg kac çıkmıştı senin. Karından görünmesi için 3000 4000 civarı olması lazım.
Çok teşekkürler seninki de hayırlı olsun İnşallah görürüm ama cumartesi ye randevular doluymuş gideceğim doktorun. Yarın iptal eden var mı die tekrar arayacagım hastaneyi.Hayırlı olsun canım sen gittiğinde keseyi görürsün artık ben pazartesi gördüm.
Eczaneye gittim folik asit alayım diye. Eczacı solgar ın folat diye bir ürününü önerdi. Sanırım yeni çıkmış ve direk vücudun alabileceği şekle dönüşmüş haliymiş. Folidoce, folio ve solgar folat arasında kararsız kaldım. Kafama göre de almıyım dedim. Bıraktım. Doktora danışmadan kullanmaya korktum. Her gün bir avuç ceviz de aynı işi görmez mi acaba? Ben bu ilaç olaylarında biraz endişe duyuyorum. Çok tartışmalar var.Folidoce hemen al başla. Folbiol fazla eğer risk grubunda degilsen folbiol alma. Topikte geride yazılanları oku. Bunun hakkında konusmustuk. Ben de hala doktora gitmedim. Aradim folik asite devam p.tesi gel dedi.
Canım 2 kat gitse bile 2000 i bulmuştur. Keseyi görmüşse 3000 e yakın demekki. MasallahBeta bakmadılar canım karından baktı görmesine bende sasirdim pazartesi 523 du betam
O ne ki ben ikibinon agustos annesiydim simdi oglum ikiye gidiyor ve ben yeni bebegim icin burdayim cok sukur.2018 Ağustos anneleri, bebeklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Allah inşallah.
Burayı okurken gözlerim doldu. Geçen sene bu zamanlar biz 2017 Ağustos anneleri de yeni yeni hamileliklerimizi öğreniyorduk.
Zaman ne kadar çabuk geçmiş. Çok duygulandım.
Hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum.
Demekki canım bende anlamadım Allahdan hayırlısı sende hamilemisinCanım 2 kat gitse bile 2000 i bulmuştur. Keseyi görmüşse 3000 e yakın demekki. Masallah
Oy maşallah ya Allah hepimize sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne güzel ikinci bebek demek:)O ne ki ben ikibinon agustos annesiydim simdi oglum ikiye gidiyor ve ben yeni bebegim icin burdayim cok sukur.
doktora gitmek için 7. haftayı bekleme 5. haftada kese görünür kesenin görünmesi önemliMerhaba arkadaşlar . Ben idrar testi yaptım regl üç gün kala ve regl den 3 gün sonra pozitif çıktı . Şu an regl tarihime göre 4+1 im . Doktora 7. Haftada gitmek istiyorum . Folik asite başlayacağım ama size bi sorayım dedim sizler ne kullanıyorsunuz?
Canım ben folic trio kullanıyorum. İçinde folic asit, kalsiyum ve d vitamini var. Henüz doktora gitmedim ben. Sen yine de bir doktoruna danış istersenMerhaba arkadaşlar . Ben idrar testi yaptım regl üç gün kala ve regl den 3 gün sonra pozitif çıktı . Şu an regl tarihime göre 4+1 im . Doktora 7. Haftada gitmek istiyorum . Folik asite başlayacağım ama size bi sorayım dedim sizler ne kullanıyorsunuz?
Evet hamileyim insallah. P.tesi görmeye gidecez bizde. Ben adete 4 gün kala idrardan öğrendim. Bir gün kala kanda belli oldu. Şimdi görmeyi bekliyoruz.Demekki canım bende anlamadım Allahdan hayırlısı sende hamilemisin