2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sonuçta deterjan o köpürücek tabi inanma böyle şeylere ama eğer ovilasyon testin varsa onu yap o doğru sonuç veriyor bak .
Bencede sacma ama youtubeda 2 tane idrar ustunde deniyorlar oburu hic kopurmuyor ondan sasirdim sonucta asit idrar diodum ama. Ben bide domestosla yaptim azcik yogun olunca oda cok kopurtmus olabilir pazartesiyi beklicem bakalim

Evet evet evettt :))))Benim hcg biraz düşük gidiyor ama o yüzden daha çok heveslenmemeye çalışıyorum. Haftaya cuma doktora gidicem bakalım keseyi görebilecekmiyiz
Düşük olması onemli degil 2 günde 2 kat arttı mi. Ben de daha once diş gebelik geçirdim. Bunda kalbini duyasıya kadar ben de heveslenmemeye çalışıyorum. Nasip kısmet ne diyelim

Düşük olması onemli degil 2 günde 2 kat arttı mi. Ben de daha once diş gebelik geçirdim. Bunda kalbini duyasıya kadar ben de heveslenmemeye çalışıyorum. Nasip kısmet ne diyelim
Adetim 2 gün geçince 75 çıktı. İki gün sonra tekrar ölçtürdüm 130 çıktı. Tam iki katına çıkmadı doktor biraz düşük dedi. Dediğin gibi nasip kısmet herşey canım. İnşallah nasibimizde bebişlerimize kavuşmak vardır.

Kahverengi lekenmesi olan var mı
Benim sık olmasada arada kahverengi geliyor akintim

canım benimde leke geldi adet oluyorum sandım sonra kesildi suphelendim test yaptım pozitif çıktı günde bir kere açık kahve renginde oluyor 3 gündür bazen beyaza donuyor akintim burda dr de yok canım bugün kan değerim 195 çıktı 2 kasım sat progestani eczaneden kendimiz alabilirmiyiz acaba

Sakın ha doktora sormadan yapılmaz böyle şeyler hiç olmadı aile hekimine git hem belki yerleşmedir daha cok erken

Hcg takibi yaptın mi. Bir de sat 2 kasım için karından ultrason cok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…