-
- Konu Sahibi Nesrinay86
Hayirli olsun cnm ilk gebeliginmi? Valla ben olurda gebe kalabilirsem 8.haftada gitmeyi düşünüyorum ama senin tercihin yinedeMerhaba arkadaşlar ben de dün evde idrar testi ve arkasından hastanede yaptırdığım kan testi ile öğrendim. Hala şoktayım :) Herkes için hayırlısı olur inşallah. Kaçıncı hafta doktora gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben bu cumartesi gideceğim inşallah. SAT a göre 5+3 haftalık olacak sanırım. Çok heyecanlıyım
Hayirli olsun cnm ilk gebeliginmi? Valla ben olurda gebe kalabilirsem 8.haftada gitmeyi düşünüyorum ama senin tercihin yinede
Bize de doktor aşılama demişti, hatta bu ay aşılama için başlayalım diyorduk ama kendiliğinden oldu çok şaşkın ve mutluyum :) dediğin gibi Allah nasip edecekse oluyor...çok şükür...Allah herkese o çift çizgiyi görmeyi nasip etsinValla kuzummm inan bu durumlar biraz nasip isi ama drunu iyi seç benim icin dr olmaz tup bebek diyordu aşilama yapmistim ama ilaclara yumurtaliklarim cevap vermedigi icin tedavim yarida iptal edildi dusun yani ama rabbim normal yolla nasip etti olunca oluyo yeterki rabbim istesin mucize gibi birseyken hamile kaldim
Amin inşallah canım. Senın de kandılın mubarek olsun. Senınde az kalmıs doguma hersey yolundadır ınsallah.sag salim tutunsun sana saglıkla inş mübarek günde
kandilin mübarek olsun bu arada :)
çok mutlu oldum merak etmiştim bir göz atıyım dedim dedim hayırlısıyla gelsin minik
Ben hıc karıstırmadan bekledım ınsallah vardır ben de bu tuttu ama karbonat tutmadı meselaCnm yaptim ama bi ufak cubukla bi tur karistirdim kocaman kopurduuuu yaaaa karistirmasamiydum bilemedim
Hayırlı olsun cnm hoşgeldin. Ben onumuzdekı hafta gıdecegım keseyı gormek ıcın 4+3 um suanda.Merhaba arkadaşlar ben de dün evde idrar testi ve arkasından hastanede yaptırdığım kan testi ile öğrendim. Hala şoktayım :) Herkes için hayırlısı olur inşallah. Kaçıncı hafta doktora gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben bu cumartesi gideceğim inşallah. SAT a göre 5+3 haftalık olacak sanırım. Çok heyecanlıyım
Bence normal keseyı gormelısın. Kotuyu dusunmeyelım ama hersey bızım ıcın canım. Rıske gerek yok hele ılkse her anını gormenı yeglerım.Çok teşekkür ederim evet ilk...:) çok mu belli ettimöyle heyecanlıyım kii anlatamam :)) ben 4 yıllık evliyim epeydir bugünleri bekliyordum :) inşallah her şey yolunda gider... Peki neden bekleyin diyorlar? Bizim işyerinden tecrübeli arkadaş da bekle iyice bir yerleşsin dedi. Ama beklemek zor ve ne olur ne olmaz acaba yapmam gereken, almam gereken bir şey var mı diye merak ediyorum...Hemen döndün mesajıma çok teşekkürler:)
Youtubeda videosu var ondada bardagi calkaliyor. Baya kola gibi kopurdu valla :))Ben hıc karıstırmadan bekledım ınsallah vardır ben de bu tuttu ama karbonat tutmadı mesela
Insallah vardır cnm. Bekleyıp gorecegız.Youtubeda videosu var ondada bardagi calkaliyor. Baya kola gibi kopurdu valla :))
Rica ederim cnmm :) cocuk ne kadar az ultrasona maruz kalirsa o kadar ii. Erken gidince vajinal muayene yapiyirlar oda daha yerlesme mis bebisler icin tehlikeli diyorlar bi sefer git kalp atisi kese hepsini gor gel :) evet cok zor biliyorum ben ilk gebeligimde gittigimde reglimin ertesi gunuydu doktor imkansiz gorunmezko demisti ama bu sefer sabretcem :))Çok teşekkür ederim evet ilk...:) çok mu belli ettimöyle heyecanlıyım kii anlatamam :)) ben 4 yıllık evliyim epeydir bugünleri bekliyordum :) inşallah her şey yolunda gider... Peki neden bekleyin diyorlar? Bizim işyerinden tecrübeli arkadaş da bekle iyice bir yerleşsin dedi. Ama beklemek zor ve ne olur ne olmaz acaba yapmam gereken, almam gereken bir şey var mı diye merak ediyorum...Hemen döndün mesajıma çok teşekkürler:)
Yarin gebelik testi alabilirim bu gazla yada direk kan saglik ocagi cok yakinInsallah vardır cnm. Bekleyıp gorecegız.
Bence normal keseyı gormelısın. Kotuyu dusunmeyelım ama hersey bızım ıcın canım. Rıske gerek yok hele ılkse her anını gormenı yeglerım.
Canım kafam karıştı. Riske gerek yok derken erken gitmek mi risk oluyor beklemek mi? Galiba bir an önce keseyi gör demek istedin?Bence normal keseyı gormelısın. Kotuyu dusunmeyelım ama hersey bızım ıcın canım. Rıske gerek yok hele ılkse her anını gormenı yeglerım.
Evet dogrudur radyasyon olayı. Ama bi taraftan da folik asit vitamin vs için geç kalmak istemiyorum. Çünkü yaz gibi 1 kutu folbiol bitirdim, baktım olmuyor bıraktım nereye kadar diye...o yuzden gebelik öncesi kullanmamış oldum. belki bir an önce almam gerekiyordur. Onun için endişeleniyorum. Neyse hayırlısı olsun...Sen de güzel haberi alırsın inşallah en yakın zamanda...o bekleyişin ne olduğunu çok iyi biliyorumRica ederim cnmm :) cocuk ne kadar az ultrasona maruz kalirsa o kadar ii. Erken gidince vajinal muayene yapiyirlar oda daha yerlesme mis bebisler icin tehlikeli diyorlar bi sefer git kalp atisi kese hepsini gor gel :) evet cok zor biliyorum ben ilk gebeligimde gittigimde reglimin ertesi gunuydu doktor imkansiz gorunmezko demisti ama bu sefer sabretcem :))
:) haydi senin için de hayırlısı olsun :)Hayırlı olsun cnm hoşgeldin. Ben onumuzdekı hafta gıdecegım keseyı gormek ıcın 4+3 um suanda.
B
:) haydi senin için de hayırlısı olsun :)
Insallah canım. Topik e hayırlı saglıklı gebelık ve bebek olsun ınsallah:) haydi senin için de hayırlısı olsun :)
Keseyı gormek ıyı cnm. Allah korusun dıs gebelık olur kımyasal olur. Dusunmeyelım kotuyu ama tedbır bız kullardan, taktır Rabbımden amenna.Canım kafam karıştı. Riske gerek yok derken erken gitmek mi risk oluyor beklemek mi? Galiba bir an önce keseyi gör demek istedin?
Yumdan 8 gun gecmeden kanda cıkmaz cnmYarin gebelik testi alabilirim bu gazla yada direk kan saglik ocagi cok yakin
Folbıol degıl de ıcerısınde vıtamın takvıyelı folıkasıt asıte baslayabılırsın cnm.Evet dogrudur radyasyon olayı. Ama bi taraftan da folik asit vitamin vs için geç kalmak istemiyorum. Çünkü yaz gibi 1 kutu folbiol bitirdim, baktım olmuyor bıraktım nereye kadar diye...o yuzden gebelik öncesi kullanmamış oldum. belki bir an önce almam gerekiyordur. Onun için endişeleniyorum. Neyse hayırlısı olsun...Sen de güzel haberi alırsın inşallah en yakın zamanda...o bekleyişin ne olduğunu çok iyi biliyorum
Evet güzel düşünelim inşallah...Cumartesi beklenen adetimden tam 8 gün geçmiş olacak. Gideceğim galiba, eşim de gidelim diyor, belki dr vajinal ultrason yapmaz...Bakalım...Keseyı gormek ıyı cnm. Allah korusun dıs gebelık olur kımyasal olur. Dusunmeyelım kotuyu ama tedbır bız kullardan, taktır Rabbımden amenna.
5+3 de karından kese görünür bence. Hcg kac çıkmıştı senin. Karından görünmesi için 3000 4000 civarı olması lazım.Evet güzel düşünelim inşallah...Cumartesi beklenen adetimden tam 8 gün geçmiş olacak. Gideceğim galiba, eşim de gidelim diyor, belki dr vajinal ultrason yapmaz...Bakalım...