2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah cnm gozunaydin olsun. Saglikla kucagimiza alalim insallah

4 hamilelik yasadim bu 5 oldu insallah. Hicbirinde yerlesme kanamasi gormedim ben.

Ufak bi lekem geldi hala devami yok kist olustu ondanmi yoksaa amaaannn allaahimmm yerleşme kanamasimi
Benim yumdan 8 gun sonra sari kwyi akintim geldi o gun yerlestigini dusunuyorum. Seninde yerlesme olabilir. Bazisi kanli bazesi leke bazisi hic gormez. İnsallah hadi bakalim. Bende camasirsuyu testi dogru cikiyo hep

Canim cok net hatirliyorum adete 9 gun kala akintimda kilcal damar gibi pembe kan vardi 1 gun geldi gecti ama yerlesme kanamasi o kadar erken olurmu bilmiorum

9 Aralık'ta doktor randevum var. Çatlamam değil mi o zamana kadar. Kalp atışı duyacak mıyım? Tek mi ikiz mi? Aman sağlıklı olsunda kafamda deli sorular

Canım çok kafaya takıyor ve kendini çok dinliyorsun. Kafanı rahatlat biraz. Normal bat tarihin nedir senin? Şafak 6 aralık yazıyor ama
Kafaya takmak istemiorum ama engel olamiyorum. Evet 6 aralik yani yumurtlama gunumr gore normalde 3 aralik

Günde bir kahvem var, çayı zaten açık içiyorum. Açık 4-5 bardak içe bilirsin demişti doktorum.

9 Aralık'ta doktor randevum var. Çatlamam değil mi o zamana kadar. Kalp atışı duyacak mıyım? Tek mi ikiz mi? Aman sağlıklı olsunda kafamda deli sorular
Beklemek çok zor.bu aylarda sabırlı olmak lazım ama olmuyor.bende yarın keseyi görmeye gideceğim çok heyecanlıyım.hepimizin sağlıklı bebecikleri olur inşallah

Kafaya takmak istemiorum ama engel olamiyorum. Evet 6 aralik yani yumurtlama gunumr gore normalde 3 aralik
Herşeyi kendi elimizle yapıyoruz walla. Baksana ben dahil burdaki herkes stresli. Eskiden adet öncesi bebek mi belli olurmuş. Adetten bir hafta sonra netlesirmis. Boşuna şimdi de bekleyin demiyorlar. Kimyasal olabilir sonucta. Biz dayanamayıp yerleşmesine kadar bilelim diyoruz sonra da betam yükselecek mi keseyi görecek miyim sorular sorular sorular... yazık ediyoruz kendimize ben de dahil. Halbuki adeti bir hafta geçenler direk keseyi görmeye gidiyorlar. Hcg falan uğraşmıyorlar. Ne diyeyim Allah hepimize sabur versin. Benim de p.tesi doktor kontrolüm var. Hepimiz sorunsuz atlatalım ınsallah bu günleri..

Benim yumdan 8 gun sonra sari kwyi akintim geldi o gun yerlestigini dusunuyorum. Seninde yerlesme olabilir. Bazisi kanli bazesi leke bazisi hic gormez. İnsallah hadi bakalim. Bende camasirsuyu testi dogru cikiyo hep
cnm hamileymişsin cok sevindim allah tamamını erdirsin sonu güzel olur inş

Vişnemm saolcnm Allah razı olsun. İnşallah bu sefer sonunun guzel olacagına ınanıyorum Rabbiminizniyle.
sag salim tutunsun sana saglıkla inş mübarek günde
kandilin mübarek olsun bu arada :)
çok mutlu oldum merak etmiştim bir göz atıyım dedim dedim hayırlısıyla gelsin minik

Aminnn cnm insallaaaahhhh... ben pazartesi kan verecem ama eger varsa hemen doktora gitmicem 7 8 hafta beklerim die dusunuyorum kendimi cok kasmak istemiorum gebeyken cok tehlikeli.

Merhaba arkadaşlar ben de dün evde idrar testi ve arkasından hastanede yaptırdığım kan testi ile öğrendim. Hala şoktayım :) Herkes için hayırlısı olur inşallah. Kaçıncı hafta doktora gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben bu cumartesi gideceğim inşallah. SAT a göre 5+3 haftalık olacak sanırım. Çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…