2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimde o korkularım var işte ben her gün hem bizler hemde hamile kalmak isteyen herkeze dua ediyorum dilerim bizde sağ salim kucağımıza alırız inşallah iyi düşünelim iyi olsun ❤❤
İnşallah kuzuum bakalım ilk güzel haberleri kimler verecekler
Ben haftaya cumaya kadar bekleyim diyorum bakalımmm

Kızlar selamlar acaba karından ultrasonda bebeği ve kalp atışınızı ne zaman gördünüz? Ben 5+5 de keseyi gördüm iki hafta sonra çağırdı da meraklardayım.

Ne zaman gideceksin canım sen keseyi görmeye. Yakın tarihlerimiz
Ben 15 aralıkta b hcg verdim 4079 olmasına rağmen daha gebeliğimin 3 haftalık olduğunu söyledi doktor.. haliyle kese görünmedi.. eğer 2 güne bir çağırırsam göremezsen üzülürsün en iyisi 10 gün sonra gel dedi şuan tam olarak kaç artı kaçım onu bile bilmiyorum benim tahminimce eğer sağlıklı olursa bebeğim Ağustos sonuna doğacak... sen gördün mü kuzum ya ben biraz daha ertelesem mi diye düşünüyorum

İki gün oldu daha öğreneli canım. Senin yüksekmiş beta. Benim bugün 208 çıktı. 5 haftadan sonra görülüyor dedikleri için haftaya gideceğim doktora. inşallah güzel şeyler duyarız

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. Allah hepimize sağlıklı hamilelik versin, sağ salim alalım kucağımıza bebeklerimizi.
Sormak istediyim bişey var. Akıntısı olan var mı ve acaba ne durumda? Benimki sanki çok fazla gibi geliyor bana. Doktoruma müayenede sormayı unutmuşum, bu gün mesaj atdım ama cevap yok daha.

İki gün oldu daha öğreneli canım. Senin yüksekmiş beta. Benim bugün 208 çıktı. 5 haftadan sonra görülüyor dedikleri için haftaya gideceğim doktora. inşallah güzel şeyler duyarız
Evet benim hcg biraz uçuşta inşallah Allah kimseyi evladıyla sınamasın görmesek de duymasak da yinede çok zor olumsuz bişey olsa yıkılırız...
Mide bulantın varmı çok şükür benim o yok

Kızlar selamlar acaba karından ultrasonda bebeği ve kalp atışınızı ne zaman gördünüz? Ben 5+5 de keseyi gördüm iki hafta sonra çağırdı da meraklardayım.
Dün keseyi gördüm ben dr tam zamanında gelmişsin yeni oluşmuş dün gelsen göremezdik dedi.Sat a göre dün 4+6 haftalıktı. 12 gün sonrada kalp atışlarını duymak için gidicem inşallah

Bir kaç saat önce bende sordum bu soruyu:) Hemen hemen her hamilede var dr um şimdilik ilaç vermek istemedi bana.

İkiz olmasın Yok çok şükür bulantım ama kasık ağrım var. Adet ağrısı gibi de değil kasıklarda bir baskı hissi var
Yaa olabilir daha önce vaji tedavisi olduğum özel bi klinik vardı ordaki doktora danıştım bi ara kafayı bozcaktım niye bu kadar yüksek diye o doktorumuz da ikiz olabilir dedi bakalım... nasip...
o kasık ağrısı bendede var ve hiç adet ağrısı gibi değil daha farklı benim düne kadar sağ tarafımdaydı dünden beride sol kasığım ağrıyor sanki içerde bişey zorlama yapıyor

Geçmiş olsun kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…