• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

7+5 de nasıl görünmedi kese:KK57:Ben dün 4+6 da gördüm cidden herkesde farklı oluyormuş bu kese işi ne tuhaf
Canım keseyi 4 haftalıkken gördüm onda sorun yok şükür, ama kesenin içinde bebeği görmedim ve kalp atışını duymadım daha. Pazartesi 7+5 olcam doktora gitcez,bu sefer bebeği görüp kalp atışını duyarım di mi, şimdi 7+1 im pazartesi yi bekliyom

Canım keseyi 4 haftalıkken gördüm onda sorun yok şükür, ama kesenin içinde bebeği görmedim ve kalp atışını duymadım daha. Pazartesi 7+5 olcam doktora gitcez,bu sefer bebeği görüp kalp atışını duyarım di mi, şimdi 7+1 im pazartesi yi bekliyom
İnşallah duyarsın.Doktor bana keseyi gördük ama bebeği görmedik diye ayırıyetten söylemedi zaten belli bir boyuta gelmeden görünmüyor.Bende 12 gün sonra kalp atışlarını duymak için gidicem tekrar.Kesen göründüyse problem yok:):KK200:

İnşallah duyarsın.Doktor bana keseyi gördük ama bebeği görmedik diye ayırıyetten söylemedi zaten belli bir boyuta gelmeden görünmüyor.Bende 12 gün sonra kalp atışlarını duymak için gidicem tekrar.Kesen göründüyse problem yok:):KK200:
Çok sağol canım moral verdin bana:) Benim gittiğim doktor kesen oluşmuş ama bebek görünmüyor, daha yeni ondan olabilir demişti 4 haftalıkken. Şimdi 7+1im,pazartesi gelse de merakım endişem geçse. Beklemek zor di mi günler geçmiyor sanki:)

Ayy hadi inşallah sağlıklı doğsun miniklerimiz. Bizimde ilk ultrason resmimiz gelince yorum yaparsın artık teyzesi :) Bu arada resme göre mi sağda yoksa vücudumuza göre mi sağda?
Evet ya biri aydınlatsın, resme göre mi sağ vücuda göre miii???

Çok sağol canım moral verdin bana:) Benim gittiğim doktor kesen oluşmuş ama bebek görünmüyor, daha yeni ondan olabilir demişti 4 haftalıkken. Şimdi 7+1im,pazartesi gelse de merakım endişem geçse. Beklemek zor di mi günler geçmiyor sanki:)
Benim doktor bu konuda ekstra çok iyi gerçekten bazı yorumları okuyunca değerini anladım adamın:) beta ilk 76 çıktı ona rağmen düşük demedi 2 günde bir yükselmişmi diye kontrol edip beni strese sokmadı.Bebeğide görmedik diye söylemedi sadece keseyi görmek yeterli demek:) şu süreçte insan her olumsuzluktan etkileniyor pimpirikleniyor onun için doktor çok önemli.Bir de herkese kulak asmamak gerek.Bu endişeler hiç bitmicek ama belli keseyi gördüm şimdi ise kalp atışını bekleme süresindeyim.Dediğin gibi zaman geçmek bilmiyor.
İnşallah herşey olması gerektiği gibi ilerlerde hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız:)♥️

Benim doktor bu konuda ekstra çok iyi gerçekten bazı yorumları okuyunca değerini anladım adamın:) beta ilk 76 çıktı ona rağmen düşük demedi 2 günde bir yükselmişmi diye kontrol edip beni strese sokmadı.Bebeğide görmedik diye söylemedi sadece keseyi görmek yeterli demek:) şu süreçte insan her olumsuzluktan etkileniyor pimpirikleniyor onun için doktor çok önemli.Bir de herkese kulak asmamak gerek.Bu endişeler hiç bitmicek ama belli keseyi gördüm şimdi ise kalp atışını bekleme süresindeyim.Dediğin gibi zaman geçmek bilmiyor.
İnşallah herşey olması gerektiği gibi ilerlerde hayırlısı ile bebeklerimizi kucağımıza alırız:)♥️
Amin inşallah canım. Aslında benim daha doktorum yok. Bir seferlik özel doktora gittik ordaki doktor demişti kese var bebek görünmüyor daha diye. Başkada gitmedik daha oraya.ilk ve sondu bizde her açıdan hiç memnun kalmadık. Asıl doktorum güzel bir devlet hastanesinde çok ünlü ve başarılı bir doktor, gidenler çok memnunmuş, Bende pazartesiye ondan randevu aldım,ilk kez taniscam kendisiyle.Hayırlısı inşallah. Allah hepimizin yardımcısı olsun,sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alalım inşallah canim:)

Kizlar size birsey sormak istiyorum, esinizle iliskiye giriyormusunuz, ben hamile kaldigimdan beri hic iliskiye girmedim korkuyorum bebege bir zarar gelir diye?
Biz de kardeş kardeş yaşıyoruz geceleri ))) aman bebeğe birşey olmasın korkusuyla

• Beğen
Reactions: D-E
Kızlarr yardım :(
Bu saatte uyutmayan 20lik diş ağrım varr sol alt diş ve boğazım falan çok kötü... nette bebeğe de iltihabın zararı olabilir diyor sizce ne yapmalıyım antibiyotik kullanabilir miyim bunun için gebelik doktoruma mı dişçiye mi danışayım çok canım acıyor :hasta::KK61:

Kızlarr yardım :KK43:
Bu saatte uyutmayan 20lik diş ağrım varr sol alt diş ve boğazım falan çok kötü... nette bebeğe de iltihabın zararı olabilir diyor sizce ne yapmalıyım antibiyotik kullanabilir miyim bunun için gebelik doktoruma mı dişçiye mi danışayım çok canım acıyor :hasta::KK61:
Cok gecmis olsun canim.. Disciye danisabilirsin onlar ona gore antibiyotik yazabiliyorlar antibiyotik icine sinmezse doktoruna da danis verdiği antibiyotigi oyle basla. Karanfil çiğne biraz da olsa rahatlatiyor ben 2 senedir 20lik disimden cekiyorum hamileyim emziriyorum diye diye cektiremedim ameliyat olmam gerek cunku simdi yine hamileyim insallah hortlamaz :(

Cok gecmis olsun canim.. Disciye danisabilirsin onlar ona gore antibiyotik yazabiliyorlar antibiyotik icine sinmezse doktoruna da danis verdiği antibiyotigi oyle basla. Karanfil çiğne biraz da olsa rahatlatiyor ben 2 senedir 20lik disimden cekiyorum hamileyim emziriyorum diye diye cektiremedim ameliyat olmam gerek cunku simdi yine hamileyim insallah hortlamaz :KK43:
Ay çok Zor bi ağrıı :(( teşekkür ederim kuzum

Back