- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi Nesrinay86
- #3.681
Ne zaman gidiyorsun canim keseyi gormeyeEderim tabi bitanem nolur dua edin yaa hafif bi korku var içimde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne zaman gidiyorsun canim keseyi gormeyeEderim tabi bitanem nolur dua edin yaa hafif bi korku var içimde
Aynen öyle insan sabırsızlanıyo canım :) son adet tarihim 20 kasım, beni direk 5+4 de çağırdı doktor haftaya cuma gidicem, şuan 4+3’üz sabırlı davranmaya çalışıyorum :)Valla bi yanım biraz geciktir ki göremezsen üzülme diyo
Bi yanımda ya oluştuysa ya görünürse git diyo
Annelik çok farklı hele bu ilk zamanlar daha da heyecanlı sanki
İnşallah sende bebişini görürsün canımm
Bunlr yeni resimleri fasulyenin:)))Oy teyzesi yesin onun resimlerini :) bakarim tabi canim :)
Hayırlısıyla inşllah görürsün canım benimKizlar yarin doktora gidicem kese icin lutfen benim icin dua edin
Canım kese kaç mm iken bebisi gördün ilk... hayırlı olsun bu arada çok tatliBunlr yeni resimleri fasulyenin:)))
Masallah caniim, insallah saglikla kucagina alirsinBunlr yeni resimleri fasulyenin:)))
Sağol canım benim ben 4+5 keseyi gördüm 6+4 kalp atışı ilk duyduğum zaman bugunde 8+1 diye gittin ama 8+2 göründü ben aslında biraz gününde erken olduğunu düşünüyorum çünkü erken yumurtlamam olmuştu ovulasyon testiyle takip edip gebe kaldımCanım kese kaç mm iken bebisi gördün ilk... hayırlı olsun bu arada çok tatli
Amin canım benim inşllah cümlemiz sağlıkla alırızMasallah caniim, insallah saglikla kucagina alirsin
Yerim ben o ninnos fasulyeyi masallah kuşuma :) canim keseye gore bence erkek artik bi sonraki kontrolde nub gorunur galiba ne zaman gideceksin sonraki kontrole :)Bunlr yeni resimleri fasulyenin:)))
Bunlr yeni resimleri fasulyenin:)))
Romatizma mı? o da nerden çıktı şimdi kan sulandırıcı zaten kullanıyorum ben pıhtılaşma sebebiyle. ++ pozitif yazıyo bi de 1/320 gibi bi değer var. Bu da sanıyorum yüksek bi değer. Valla bana sabah olmicak bu gidişleSakin ol ANA pozitifse romatizman var demek ben de de var sonucunu hemen göster büyük ihtimal kan sulandırıcı iğne ve kortizon tedavisi uygulanmalı yoksa düşük yapılabiliyor... kaç pozitif çıkmış dağılımı nasıl
Ocak 17 dedi ama ben Türkiye gelmiş olurum ozamana Türkiye’de daha erken giderim herhalde 11 haftayı bulur heraldeYerim ben o ninnos fasulyeyi masallah kuşuma :) canim keseye gore bence erkek artik bi sonraki kontrolde nub gorunur galiba ne zaman gideceksin sonraki kontrole :)
Darısı sizin melekleri görmeye inşllahAy ne kadar tatlı MAŞALLAH ya.
Teşekkür ederim bilgi için. Zaten normalde de yemem salam sosis filan onlar hiç problem diil de. Şu ANA testi canımı sıktı. Hadi hayırlısı. Yarın doktor aydınlatacak muhtemelen.Canim ben hamileligimde hepsine baktirdim hepsi negatifti yani hicbirseye bagiskligim uoktu internette arastirdik ay bir telas bir telas esimle korktuk kesin bisey olacak bebege diye neyse sonuçları dr a goturduk önemli degil dedi bu yasina kadar bagisiklik olmadıysa hastalik olmadiysa bu saatten sonra heleki 9 ayda olmasi cok dusuk ihtimal dedi ve beni rahatlatti. Sadece cig sarkuteri ürünü yemeyeceksin dedi. Bu tahlilleride aile hekimi yapmisti ben zaten istemeyecektim senden cunku negatifte ciksa zaten yapacak birseyimiz yok e dikkat etmen gerekn seylerde belli salam sosis sucuk ve az pismis etten uzak durman lazim gerisini dusunme dedi. Bence sende stres yapma.
Sağol teyzesi hepinizin ellerinden öpüyormuş fasulye:)))Yerim ben o ninnos fasulyeyi masallah kuşuma :) canim keseye gore bence erkek artik bi sonraki kontrolde nub gorunur galiba ne zaman gideceksin sonraki kontrole :)
Amin inşallah önemli bişi yokturr. Teşekkür ederimm.Korkma ozaman kuzummm birsey yoltur insallahh ds dna pozitif olur lupusta
Yoo bildiğim bi şikayetim yoktu. Rutin testler demiştir doktorum.Canım bunlara neden bakıldı bi şikayetin mi vardı ?
Maşallah :) Sağlıkla büyüsünn inşallah :)Bunlr yeni resimleri fasulyenin:)))
11 hafta nub zamani super :)Ocak 17 dedi ama ben Türkiye gelmiş olurum ozamana Türkiye’de daha erken giderim herhalde 11 haftayı bulur heralde